ErvaringenSite

  Ervaringen Jack & Jones

  Jack & Jones is een van oorsprong Deense winkelketen die kleding verkoopt van dezelfde naam. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan duizend winkels. wat het een van Europa's grootste producenten maakt van herenkleding. Sinds 2000 is het bedrijf in handen van het Deense moederbedrijf Bestseller. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Jack & Jones lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Jack & Jones

  Het merk Jack & Jones werd in 1990 door het Deense bedrijf Bestseller geïntroduceerd en opende zijn eerste fysieke winkel in Noorwegen in 1991. Het moederbedrijf bestseller heeft nog twintig andere individuele merken onder zich hangen. Inmiddels heeft het bedrijf flink uitgebreid en is het ook in andere landen te vinden, zoals: Duitsland, Zweden, Noorwegen, Finland, Italië, Verenigd Koninkrijk, Spanje, België, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Turkije. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan duizend fysieke winkels en ook nog een online webshop waar u kunt shoppen. Het is op dit moment een van Europa's grootste producenten van herenkleding.

  Les Venues - Cristin - Nero - Online shop - Winkel Gent

  Producten en diensten van Jack & Jones

  Zoals eerder genoemd verkoopt Jack & Jones voornamelijk herenkleding. Zij onderscheiden zich hierin dan ook van andere soortgelijke bedrijven die vaak mannen en vrouwen kleding verkopen. De doelgroep van het bedrijf zijn heren in de leeftijd van zestien tot dertig jaar met "casual" kleding als kledingstijl. Het grootste deel van de jeans collectie van het bedrijf wordt ontworpen door Italiaanse ontwerpers. het bedrijf heeft dan ook een jeansfabriek in Italië.

  Naast alleen herenkleding verkoopt het bedrijf ook plus-size mannenkleding. Het bedrijf vindt namelijk dat iedereen recht heeft op een stijlvolle garderobe. De roots van het bedrijf liggen in jeansmode en het maken van stoere denimkleding is dan ook een van hun favoriete bezigheden. Naast kleding bevat het assortiment van het bedrijf ook heren ondergoed, schoenen en accessoires. Dus waar u ook naar op zoek bent, waarschijnlijk heeft Jack & Jones het. Van trendy jeans stijlen tot fancy bomberjacks, klassieke chino's en zelfs nette pakken. Bij Jack & Jones kunt u het kopen, online of in een van hun fysieke winkels.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Jack & Jones

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Jack & Jones? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Jack & Jones op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Jack & Jones vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Jack & Jones of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Deense bedrijf Jack & Jones nu achter.

  Jack & Jones
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jack & Jones

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jack & Jones een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jack & Jones. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jack & Jones actief?

  Jack & Jones is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jack & Jones gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.