ErvaringenSite

  Ervaringen Know Fashion Style

  Als we het over kleding hebben, kunnen we van vandaag tot volgend jaar discussiëren over welke merken, stijlen of ontwerpers de beste zijn. Daarnaast praten we ook nog over kleding voor de man of de vrouw, kleurverschil, modellen en nog veel meer zaken die hierbij horen. Wanneer het om dames gaat, komt er van alles en nog wat bij kijken. Van passende tassen tot brillen en andere accessoires. Maar waar kunt u nu precies heen voor een one-stop winkel waar u kunt vinden wat u zoekt? Geen idee? Dan is een bezoekje aan ErvaringenSite een goede keus voor u. Op de site van ervaringen.be vindt u veel reviews, waar u meer kunt lezen over ervaringen en beoordelingen van klanten met fashion winkels, waaronder Know Fashion Style. Er is informatie over het bedrijf, wat ze allemaal te bieden hebben en hoe u ze kunt bereiken.

  Over Know Fashion Style
  Know Fashion Style is een onlineshop waar u heen kunt voor het bestellen van al uw fashionartikelen. Het bedrijf is opgericht in 2005 en was eigendom van de Shenzhen Baoan District Mengbasha Clothing-fabriek. Het is nu uitgegroeid tot een hightech professionele fabrikant, die zich richt op de combinatie van het produceren en verhandelen van meer dan 6500 producten in een nieuwe Know-Fashion-Style. In veel landen, zoals Amerika, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Australië, Japan en landen in Zuid-Amerika heeft dit bedrijf voet aan de grond gekregen.

  Producten en diensten van Know Fashion Style
  Op de website van Know Fashion Style komt u kleding tegen, die oude, maar vooral nieuwe trends representeren voor met name dames. Het assortiment bestaat uit jurken met daarbij de vrije keuze in kleur, maat en model, jumpsuits, two pieces, zwemkleding, tops, jeans en andere soorten kleding, zoals shorts en ripped jeans, jassen en de nieuwste binnengehaalde collecties. Verder is er nog een aparte plus size afdeling, een afdeling voor de kids, schoenen en accessoires. Ook aan studenten wordt er gedacht, want Know Fashion Style biedt een korting tot maximaal 50% aan studenten, welke bekend staat als de StudentDiscount.

  Verzending, klachten, garanties & betaling bij Know Fashion Style
  Klanttevredenheid is voor elk bedrijf een hoge prioriteit. Zit u toch met vragen? Heeft u hulp nodig? Of wilt u retourneren? Neem contact op met de klantenservice van Know Fashion Style op www.knowfashionstyle.com. U kunt ook de verschillende nummers bellen, die zijn aangegeven op de webpagina. Via de volgende sociale mediasites te weten Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en YouTube, is het bedrijf ook te volgen. Betalingen geschieden via VISA, Master Card en Maestro.

  Complimenten en tips voor Know Fashion Style
  Al inkopen gedaan bij Know Fashion Style? Laat het dan maar in een review weten aan ErvaringenSite en toekomstige klanten die graag bij hen willen bestellen. Geef aan wat u vond van de klantenservice, het bestellen en de levering, maar ook wat u vindt van hun kwaliteit. Het is altijd prettig als u een tip of top achter kunt laten voor het bedrijf. Zo weet het bedrijf wat ze kunnen veranderen of behouden, maar ook waar toekomstige klanten op moeten letten.

  Op zoek naar andere bedrijven als Know Fashion Style? Dan is het handig een kijkje te nemen op de site van ervaringensite.be.

  Know Fashion Style Try On Haul+ Honest Review{ EVERYTHING YOU NEED TO KNOW }Tall Girl Plus Size

  Know Fashion Style
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Know Fashion Style

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Know Fashion Style een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Know Fashion Style. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Know Fashion Style actief?

  Know Fashion Style is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Know Fashion Style gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.