ErvaringenSite

  Ervaringen Koeka

  Ben jij op zoek naar producten voor jou en jouw baby? Producten als omslagdoeken, boxkleden, babykleding en mom bags? Wellicht kun je dan eens een bezoekje brengen aan de webshop van Koeka. Koeka is een lifestyle merk met ruim 200 unieke producten omtrent baby en lifestyle. Het doel van het bedrijf is om wereldwijd kinderen en ouders blij te maken met Koeka items. Maar hoe kom je er nou achter of de producten van Koeka wel van goede kwaliteit zijn? Wat voorgaande klanten van Koeka van het bedrijf vinden? En wat je van de klantenservice van Koeka kunt verwachten? Geen probleem, want op ErvaringenSitekrijg jij de antwoorden op deze vragen. Wij verzamelen op deze pagina namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Koeka. Op die manier kun jij je alvast in het bedrijf verdiepen waardoor je uiteindelijk gemakkelijker een keuze kunt maken. Heb jij zelf wel eens een bestelling op de webshop van Koeka geplaatst? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als jij een review over dit bedrijf zou willen achterlaten.

  Over Koeka

  Koeka is begonnen als een Nederlands kledingmerk dat in 1998 werd opgericht door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. De visie van de oprichtsters was dat de producten niet alleen functioneel moesten zijn, maar dat ze ook goed bij het interieur moesten passen. Al gauw ontstond de eerste Koeka collectie met producten omtrent slapen en verzorgen. Denk aan producten als speendoekjes en omslagdoeken.

  De naam Koeka is ontstaan doordat het neefje van Margareth een speendoekje had dat hij 'Koeka' noemde. Koeka werd de naam van het bedrijf en het allereerste product van het bedrijf werd een bloemvormige speendoek met lus. Vandaag de dag is Koeka een lifestyle merk en worden de Koeka producten op meer dan 220 verkooppunten in o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Zwitserland, Zuid-Korea en Kuwait verkocht. Bovendien is de webshop van Koeka in 2011 gelanceerd.

  How to do online shopping in Nepal | List of online shopping sites in Nepal| Daraz

  De producten van Koeka

  De collectie van Koeka is onderverdeeld in de categorieën slapen, verzorging, onderweg, thuis, kleding en sale. In de eerste categorie vind je kraamcadeaus, beddengoed en slaapzakken. Vervolgens kom je in de categorie verzorging producten als aankleedkussenhoezen, speendoekjes, omslagdoeken, badjassen, badcapes en washanden tegen. Daarnaast kun je ook bij Koeka terecht voor voetenzakken, autostoeltjes, tassen, commodemandjes, boxkleden en babykleding.

  Contact opnemen met Koeka

  Wil jij graag door Koeka op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, YouTube, Instagram en Pinterest volgen. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de webshop van Koeka raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van Koeka door te bellen naar 035 693 16 91 of een e-mail te sturen naar info@koekawebshop.nl.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Koeka

  Heb jij zelf wel eens een kraamcadeau, omslagdoek of boxkleed op de webshop van Koeka gekocht? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met jouw items van Koeka? Wat is de kwaliteit van de producten van Koeka? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Koeka ervaren?

  Koeka
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Koeka

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Koeka een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Koeka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koeka actief?

  Koeka is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koeka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.