ErvaringenSite

    Ervaringen LightInTheBox

    Ben jij benieuwd naar de ervaringen van klanten met de webshop LightInTheBox? Lees dan hier hun reviews!

    Over LightInTheBox

    LightInTheBox is een internationale online winkel. Ze leveren hun producten aan klanten in meer dan 200 landen over de hele wereld. De webshop werd opgericht in 2007 en werkt vanuit Beijing in China. De webshop is vertaald in meer dan 22 talen en is geoptimaliseerd voor klanten van over de hele wereld. Ze bieden klanten een uitgebreid assortiment met lifestyleproducten die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën, zoals Mode, Huis & Tuin, Telefoonaccessoires, Verzorging & Haar, Actieknallers en Bruiloften & Feesten. Klanten hebben dus altijd meer dan genoeg om uit te kiezen. Overigens verkoopt LightInTheBox nog meer producten in hun zusterwebshop, MiniInTheBox.

    Diensten LightInTheBox

    De webshop accepteert creditcards zoals Visa en Mastercard, maar je kunt onder andere ook betalen met PayPal en iDeal. Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, maar sommige kleding kan wellicht nog vermaakt worden. Klanten hebben altijd voordeel bij LightInTheBox door de lage prijzen. De producten worden in China geproduceerd waardoor de kosten laag kunnen blijven. Hierdoor kan de webshop veel produceren voor een lage prijs aanbieden en hier kunnen ook hun klanten weer van profiteren.


    Heb jij jouw nieuwe look al gevonden bij LightInTheBox?

    Producten

    Alle producten die te koop zijn bij LightInTheBox zijn ingedeeld in 10 categorieën. Klanten kunnen eenvoudig zoeken in de verschillende categorieën op zoek naar een specifiek product of ze kunnen rondkijken bij alle producten die te koop zijn. In elke categorie zijn duizenden artikelen te vinden waar klanten uren door kunnen zoeken. Bij sommige kleding is het zelfs mogelijk om alles op maat te laten maken. Door de scherpe prijzen en de lage verzendkosten is LightInTheBox bij veel klanten populair. Lees hier de reviews om te ontdekken wat de klanten van LightInTheBox vinden. Je weet dan altijd wat je van de webshop kunt verwachten.

    Reviews en beoordelingen

    Op onze website kun je reviews lezen van echte klanten die al een bestelling geplaatst hebben bij LightInTheBox. Ontdek wat andere klanten te zeggen hebben over de webshop. Alle reviews zijn gebaseerd op de ervaringen van klanten met de webshop, of het nu gaat om de producten, de betalingen, de levering, het retourneren of de klantenservice. Het lezen van deze beoordelingen van andere klanten kan je helpen in het maken van een slimme keuze. Is het namelijk slim om te bestellen bij LightInTheBox?

    Heb jij ervaring met het bestellen bij LightInTheBox? Deel dan jouw mening met anderen!

    Jouw mening telt! Je kunt andere klanten helpen in hun zoektocht naar veilige online winkels. Raad jij hen aan te bestellen bij LightInTheBox? Positieve en negatieve ervaringen zijn welkom op ErvaringenSite. We zijn namelijk op zoek naar reviews die eerlijk, objectief en betrouwbaar zijn. Je mag natuurlijk ook jouw klachten, suggesties, winkeltips of complimenten delen!

    Ben je benieuwd naar de meningen van klanten? Lees hier echte reviews en ontdek wat zij te zeggen hebben over hun winkelervaringen bij LightInTheBox.

    LightInTheBox
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

    2.8
    14% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.4
    Service
    rating
    2
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    fietsbroek+fietsshirt+fietshandschoenen twv plusminus 70 euro

    Ik heb in juni 2020 een bestelling geplaatst voor ongeveer 70 euro bestaande uit fietsbroek, fietsshirt en fietshandschoenen. Na ongeveer een maand nog geen levering, bij navraag blijkt: het gevraagde product is niet meer leverbaar, men stelt iets anders voor wat ik onmiddellijk geweigerd heb. Ondertussen wordt op de website voor hetgeen ik wilde nog steeds reclame gemaakt! Na 2 maanden worden de handschoenen geleverd in de verkeerde maat. Op herhaalde mails van mij wordt niet geantwoord. Nu vandaag 17 augustus 2021 krijg ik mail van hun: ik heb al één jaar geen contact meer genomen via mijn account, er is wel nog een openstaand saldo van ruim 60 euro, men wil mij nu belasten door maandelijks één euro in te houden op mijn openstaand tegoed! Kan u nog volgen? Toch een regelrechte fraude van hun kant. Ik geef iedereen een goede raad: KOOP HIER NIETS!!

    Door: Jan17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hondenkussen, hondenriem, lampenbollen

    Het voelt als oplichting. Tijdens de bestelling werd mij verzekerd dat ik niet voor douanekosten zou komen te staan. Echter bleek dit niet het geval. De douanekosten zijn zelf hoger dan het aankoopbedrag zelf. Via de mail heb ik diverse keren contact opgenomen maar er wordt niet terug gereageerd. Je blijft vriendelijk maar niks helpt. Er wordt geen gehoor gegeven. En voor het aankoopbedrag + de douanekosten bij elkaar ben je uiteindelijk een vermogen kwijt voor iets waarvan je niet eens weet wat de kwaliteit is. Schandalig dat je je klanten niet te woord staat, en dat je iets beloofd wat je vervolgens niet nakomt.

    Door: Linda Zuurmond04-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    2 sets bandjes voor Garmin uurwerk

    BIG FAIL !

    We never received our products. I can understand they get lost (that happens), but they did not make ANY effort in retrieving them and made it my problem. they collected the money, that's all !

    Also they don't reply to mails !
    They still havent showed me a Proof Of Delivery telling me who 'accepted' and 'signed' for the package !



    Door: Karl Van der Auwera18-02-2021
    ikjeqgbjto24-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Leugenaars13-08-2021

    DHL dikke zeven terwijl Bpost is nooit afgeven leugens dieven lesse voor onbekende site te bestellen voor een keer nooit meer lesje ik ben blij da ik een lesje heb da ik weet da ik nooit van onbekende site gaat bestellen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Hanglamp

    Ik bestelde recent een hanglamp via LightInTheBox voor 360 euro. De bestelling op zich verliep vlot.

    Alvorens de levering kreeg ik een bericht van DHL dat ik 118 euro douanerechten moest betalen. Anders zouden ze het pakket niet leveren. Hieraan had ik mij niet verwacht. Ik heb de douanerechten betaald. LightInTheBox heeft 50% van de douanekosten terugbetaald.

    Vervolgens werd het pakket geleverd. WAT EEN TELEURSTELLING:
    1. De goud gespoten lamp is op verschillende plaatsen reeds beschadigd
    2. Niet alle onderdelen werden geleverd.
    3. Het 'warme' licht blijkt extreem koud licht te zijn.
    4. De lamp ziet er over het algemeen heel erg goedkoop uit. De prijs-kwaliteit verhouding is niet oke.

    Ik ben heel erg teleurgesteld en voel me echt afgezet. Ik heb al verschillende keren contact opgenomen met LightInTheBox om te kunnen retourneren, maar voorlopig heb ik nog geen voorstel tot oplossing ontvangen van hen. Steeds wordt mij gevraagd om 'geduld' te hebben, dat ze contact opnemen met de leverancier of om bijkomende foto's te sturen.

    Ik bestel nooit nog via deze website en kan het ook iedereen ten sterkste afraden.

    Door: EB20-01-2021
    mdvchxwiyq24-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kledij

    Dikke bedriegers!!!
    Alles betaald maar nooit gekregen. Geen antwoord op mijn mails bij klantenservice. Gewoon schandalig

    Door: Brigitte De Beer31-12-2020
    bguhwvbegu24-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Zwemkledij13-08-2021

    Oplichters nooit gekregen nooit afgeleverd nooit van bestellen mijn geld is kwijt !!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    motorfietshendel

    Zeer slechte ervaring. Ik bestel een artikel, en ze leveren iets gelijkaardigs, maar toch anders. Als het nu enkel de kleur was, had ik hier nog mee kunnen leven. Maar functioneel was het ook niet goed, dus heb ik nu een artikel dat ik helemaal niet kan gebruiken. Ik check mijn bestelling en het verschil is zeer duidelijk. LITB geeft aan dat ze me het juiste zullen leveren als ik het 'slechte' artikel terugstuur. Dan verwacht je een retourlabel te krijgen, maar neen. JIJ moet zelf een transport naar China regelen en betalen. Als het dan binnen enkele weken in China aankomt betalen zij de retourkost terug, en verzenden ze het (hopelijk) juiste artikel. Dat vind ik teveel van het goede. Het risico ligt volledig bij de koper, terwijl de verkoper de fout heeft gemaakt. Als ik een retour wil omdat iets mij niet aanstaat vind ik dat misschien enigszins begrijpelijk. Maar in deze is de leverancier 100% verkeerd. Ik heb zeer veel spijt dat ik de vele negatieve reviews over Light In The Box niet eerder heb gelezen. Had me geld en vooral ergernis bespaard. Ik ben geleerd en zal nooit meer bij deze firma bestellen.

    Door: peter12-10-2020
    Eddy27-11-2020

    bestelling geplaatst op 3 nov en betaald tevens priority line 4 tot9 werkdagen reeds 2 maal klacht gestuurd naar klantendienst geen antwoord op mijn vragen enkel : goed nieuws uw bestelling is onderweg . 1 week later terug mail naar klantendienst antwoord : goed nieuws uw bestelling is onderweg maar geen datum van levering blijkbaar is de zending vertrokken in het sorteercentrum op 20 nov vandaag 27 november nog steeds niets geleverd denk dat hun koeriersdienst met de fiets onderweg is. Heb nu mail met klacht verstuurd naar ombudsdienst ; fod economie Europa en hun dataprotection officier (dure naam voor slechte service ) zoveel mogelijk op alle sites op google review achterlaten om mensen te verwittigen BESTELLING NUMMER: 2011031240458787 BESTELDATUM: November 03, 2020 VERZONDEN NAAR: N+++++ R++++(plein 1 bus2 K++++++++ Belgium) Mobiele telefoonnummer: 32-0478++++++ VERZENDMETHODE: Priority Line (4 - 9 Werkdagen levering) GEFACTUREERD AAN: Mobiele telefoonnummer:

    daniel01-01-2021

    Beste Eddy , heb hetzelfde aan de hand , extra betaald voor prioriteitslevering nog altijd niets gezien van de bestelling , zouden de kosten terugbetalen , dan weer bij de volgende bestelling ????? ik heb het opgegeven om nog verder te reageren :-(

    ieeamdrdtn24-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Rosita Boogaard12-07-2021

    Spijt dat ik bij lightinthebox heb besteld. Alles betaald...maar niks ontvangen..enkel berichten dat het pakkrt onderweg is. ONBETROUWBAAR BEDRIJF

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    pair of shoes

    Never shop with Light in the Box!

    My story: I ordered a pair of shoes with Light in the Box. The shoes didn't fit me at all so I sent them back. I am a frequent online shopper so that shouldn't be a problem. Apparently it is a problem for this company.
    First it costs me 65.5 euros to send them back; I was promised that this amount of money would be paid back. After having waited for more than a month I received only a part of my initial payment (144 euros) back. They informed me that I had used a coupon of 21 euros, which I did, but still the shoes cost me 144 euros. The company however subtracted the 21 euros from 144 euros. Also the shipping costs for sending the goods back was suddenly something I was responsible for. When I wanted to complain about this, I suddenly was not able to respond anymore via my account because there was no customer service available anymore for me.

    My conclusion: never shop using Light in the Box. They are untrustworthy and theit customer service is a disaster.

    Door: Jurgen Huybrechts03-03-2020
    15-12-2020

    Een keer bestelling geplaatst , nooit meer !!!! Het zijn dikke bedriegers !!!

    qyvddqsmwd24-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Nick08-07-2021

    27 juni bestelling geplaatst voor 4 speciale batterijen...10 dag later nog niets!ik plaats hier geen bestelling meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over LightInTheBox

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is LightInTheBox een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 7 ervaringen geplaatst over LightInTheBox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is LightInTheBox actief?

    LightInTheBox is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Kinderen & baby, Electronica, Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LightInTheBox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.