LightInTheBox

Alle reviews

LightInTheBox

18% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Maaike
Jurk besteld en betaald. Nooit geleverd. In track-status staat: ontvangen. Maar niet door mij! Klantenservice reageert niet op e-mails. Kortom: oplichting. Lees verder
R
Ron Smits
Ik bestel een winterjas voor mijn zoon op basis van hun maattabel (5XL) á €56,90 ex verzendkosten van €16,44. Dan begint het gezeik na 1 dag al, ze bieden de jas aan met een korting van 52% procent...Lees verder
L
Lau
Geen levering van het pakket. Na weken krijg ik enkel het bericht haal het pakket op bij je locale dhl service. Ik woon in Amsterdam en ben omringt met dhl services. Verder geen informatie over het...Lees verder
J
Jo Schoofs
Jaren geleden mijn trouwkleed hier besteld. In de eerste plaats kwam het 2 maanden later dan verwacht. (2 weken voor huwelijk.) Bovendien klopte de maat niet... zeker 2 maten te groot. (Gelukkig ke...Lees verder
J
Jan
Ik heb in juni 2020 een bestelling geplaatst voor ongeveer 70 euro bestaande uit fietsbroek, fietsshirt en fietshandschoenen. Na ongeveer een maand nog geen levering, bij navraag blijkt: het gevra...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jurk

  Jurk besteld en betaald. Nooit geleverd. In track-status staat: ontvangen. Maar niet door mij! Klantenservice reageert niet op e-mails. Kortom: oplichting.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Winterjas

  Ik bestel een winterjas voor mijn zoon op basis van hun maattabel (5XL) á €56,90 ex verzendkosten van €16,44. Dan begint het gezeik na 1 dag al, ze bieden de jas aan met een korting van 52% procent. Natuurlijk wil ik deze korting ook, maar krijg helaas maar 20% cashback. Dan zie ik weer 2 dagen later, dat exact dezelfde jas door hunzelf, maar via Aliexpress verkocht word voor ca. 19 euro en gratis verzending. Dus weer in de pen geklommen, maar kreeg geen respons. Komt de jas uiteindelijk binnen, een week later dan de planning (planning groeide mee met de aangemaakte tickets), blijk de jas geen 5XL te zijn. Zelfs ik krijg de jas maar net dicht, en ik heb gewoon XL. Weer aan het mailen geslagen, maar kan de jas ongeschonden terugsturen, met de goedkoopste pakketdienst volgens hun woorden. Maar ik mag GEEN gebruik maken van DHL, DPD, GLS of UPS, dus blijft PostNL over, en verzendkosten zijn voor eigen rekening. Verzending komt volgens hun uit Groot Britanië, maar mag het terugsturen naar China, ook al iets wat niet klopt. Dus de jas heeft mij uiteindelijk minus de 20%, ruim €61,00 gekost (all-in). Ze zijn bereid om me €56,00 terug te betalen, maar daar gaan de verzend- en douane kosten van minimaal €40,00 nog vanaf, dus houdt misschien €16,00 + de €12,00 die ik al had = €28,00 over, en dan weet ik nog niet wat voor extra kosten erbij komen, plus litb zou ook nog eens moeten oordelen over het product wat terug komt. Mijn kosten voor een hoop energie mijner zijde, en niks in handen... MINIMAAL voor €45,00 opgelicht door lightinthebox.com.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jurken

  Geen levering van het pakket. Na weken krijg ik enkel het bericht haal het pakket op bij je locale dhl service. Ik woon in Amsterdam en ben omringt met dhl services. Verder geen informatie over het ophalen van het pakket, dus geen idee wat ik moet doen. Verder is me wel al duidelijk verteld dat ik mijn geld zeker niet terug krijg. Niets anders dan oplichters, absoluut niet bestellen hier!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trouwkleed

  Jaren geleden mijn trouwkleed hier besteld. In de eerste plaats kwam het 2 maanden later dan verwacht. (2 weken voor huwelijk.) Bovendien klopte de maat niet... zeker 2 maten te groot. (Gelukkig kende ik iemand die het kleed kon innemen.) Maar het ergste van alles waren de invoerkosten. Meer dan 300 euro invoerkosten moest ik betalen! Ongeveer even veel als het kleed zelf. Ik kreeg van de bezorger de raad om het pakket gewoon terug te sturen. Helaas was dat geen optie gezien ik reeds online betaald had. (Ik ben ervan overtuigd dat ik dat geld nooit zou terug gezien hebben.) Bleef maar 1 optie over... betalen maar! Momenteel zijn op hun site de mooiste hoodies te koop voor mijn zoon. Bij het bestellen zie ik alweer een melding i.v.m. onverwachte invoerkosten. Geen enkele duidelijkheid te vinden hieromtrent! Jammer voor mijn zoon... maar ik durf het niet meer!

  Voor alle duidelijkheid: ik zou hier dus NIET meer kopen! (vergeten aan te vinken.)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fietsbroek+fietsshirt+fietshandschoenen twv plusminus 70 euro

  Ik heb in juni 2020 een bestelling geplaatst voor ongeveer 70 euro bestaande uit fietsbroek, fietsshirt en fietshandschoenen. Na ongeveer een maand nog geen levering, bij navraag blijkt: het gevraagde product is niet meer leverbaar, men stelt iets anders voor wat ik onmiddellijk geweigerd heb. Ondertussen wordt op de website voor hetgeen ik wilde nog steeds reclame gemaakt! Na 2 maanden worden de handschoenen geleverd in de verkeerde maat. Op herhaalde mails van mij wordt niet geantwoord. Nu vandaag 17 augustus 2021 krijg ik mail van hun: ik heb al één jaar geen contact meer genomen via mijn account, er is wel nog een openstaand saldo van ruim 60 euro, men wil mij nu belasten door maandelijks één euro in te houden op mijn openstaand tegoed! Kan u nog volgen? Toch een regelrechte fraude van hun kant. Ik geef iedereen een goede raad: KOOP HIER NIETS!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hondenkussen, hondenriem, lampenbollen

  Het voelt als oplichting. Tijdens de bestelling werd mij verzekerd dat ik niet voor douanekosten zou komen te staan. Echter bleek dit niet het geval. De douanekosten zijn zelf hoger dan het aankoopbedrag zelf. Via de mail heb ik diverse keren contact opgenomen maar er wordt niet terug gereageerd. Je blijft vriendelijk maar niks helpt. Er wordt geen gehoor gegeven. En voor het aankoopbedrag + de douanekosten bij elkaar ben je uiteindelijk een vermogen kwijt voor iets waarvan je niet eens weet wat de kwaliteit is. Schandalig dat je je klanten niet te woord staat, en dat je iets beloofd wat je vervolgens niet nakomt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 sets bandjes voor Garmin uurwerk

  BIG FAIL !

  We never received our products. I can understand they get lost (that happens), but they did not make ANY effort in retrieving them and made it my problem. they collected the money, that's all !

  Also they don't reply to mails !
  They still havent showed me a Proof Of Delivery telling me who 'accepted' and 'signed' for the package !  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  DHL dikke zeven terwijl Bpost is nooit afgeven leugens dieven lesse voor onbekende site te bestellen voor een keer nooit meer lesje ik ben blij da ik een lesje heb da ik weet da ik nooit van onbekende site gaat bestellen


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hanglamp

  Ik bestelde recent een hanglamp via LightInTheBox voor 360 euro. De bestelling op zich verliep vlot.

  Alvorens de levering kreeg ik een bericht van DHL dat ik 118 euro douanerechten moest betalen. Anders zouden ze het pakket niet leveren. Hieraan had ik mij niet verwacht. Ik heb de douanerechten betaald. LightInTheBox heeft 50% van de douanekosten terugbetaald.

  Vervolgens werd het pakket geleverd. WAT EEN TELEURSTELLING:
  1. De goud gespoten lamp is op verschillende plaatsen reeds beschadigd
  2. Niet alle onderdelen werden geleverd.
  3. Het 'warme' licht blijkt extreem koud licht te zijn.
  4. De lamp ziet er over het algemeen heel erg goedkoop uit. De prijs-kwaliteit verhouding is niet oke.

  Ik ben heel erg teleurgesteld en voel me echt afgezet. Ik heb al verschillende keren contact opgenomen met LightInTheBox om te kunnen retourneren, maar voorlopig heb ik nog geen voorstel tot oplossing ontvangen van hen. Steeds wordt mij gevraagd om 'geduld' te hebben, dat ze contact opnemen met de leverancier of om bijkomende foto's te sturen.

  Ik bestel nooit nog via deze website en kan het ook iedereen ten sterkste afraden.

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kledij

  Dikke bedriegers!!!
  Alles betaald maar nooit gekregen. Geen antwoord op mijn mails bij klantenservice. Gewoon schandalig

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Oplichters nooit gekregen nooit afgeleverd nooit van bestellen mijn geld is kwijt !!!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  motorfietshendel

  Zeer slechte ervaring. Ik bestel een artikel, en ze leveren iets gelijkaardigs, maar toch anders. Als het nu enkel de kleur was, had ik hier nog mee kunnen leven. Maar functioneel was het ook niet goed, dus heb ik nu een artikel dat ik helemaal niet kan gebruiken. Ik check mijn bestelling en het verschil is zeer duidelijk. LITB geeft aan dat ze me het juiste zullen leveren als ik het 'slechte' artikel terugstuur. Dan verwacht je een retourlabel te krijgen, maar neen. JIJ moet zelf een transport naar China regelen en betalen. Als het dan binnen enkele weken in China aankomt betalen zij de retourkost terug, en verzenden ze het (hopelijk) juiste artikel. Dat vind ik teveel van het goede. Het risico ligt volledig bij de koper, terwijl de verkoper de fout heeft gemaakt. Als ik een retour wil omdat iets mij niet aanstaat vind ik dat misschien enigszins begrijpelijk. Maar in deze is de leverancier 100% verkeerd. Ik heb zeer veel spijt dat ik de vele negatieve reviews over Light In The Box niet eerder heb gelezen. Had me geld en vooral ergernis bespaard. Ik ben geleerd en zal nooit meer bij deze firma bestellen.

  bestelling geplaatst op 3 nov en betaald tevens priority line 4 tot9 werkdagen reeds 2 maal klacht gestuurd naar klantendienst geen antwoord op mijn vragen enkel : goed nieuws uw bestelling is onderweg . 1 week later terug mail naar klantendienst antwoord : goed nieuws uw bestelling is onderweg maar geen datum van levering blijkbaar is de zending vertrokken in het sorteercentrum op 20 nov vandaag 27 november nog steeds niets geleverd denk dat hun koeriersdienst met de fiets onderweg is. Heb nu mail met klacht verstuurd naar ombudsdienst ; fod economie Europa en hun dataprotection officier (dure naam voor slechte service )
  zoveel mogelijk op alle sites op google review achterlaten om mensen te verwittigen
  BESTELLING NUMMER: 2011031240458787
  BESTELDATUM: November 03, 2020
  VERZONDEN NAAR: N+++++ R++++(plein 1 bus2 K++++++++ Belgium)
  Mobiele telefoonnummer: 32-0478++++++
  VERZENDMETHODE: Priority Line (4 - 9 Werkdagen levering)
  GEFACTUREERD AAN:
  Mobiele telefoonnummer:

  Beste Eddy , heb hetzelfde aan de hand , extra betaald voor prioriteitslevering nog altijd niets gezien van de bestelling , zouden de kosten terugbetalen , dan weer bij de volgende bestelling ????? ik heb het opgegeven om nog verder te reageren :-(

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Spijt dat ik bij lightinthebox heb besteld.
  Alles betaald...maar niks ontvangen..enkel berichten dat het pakkrt onderweg is.
  ONBETROUWBAAR BEDRIJF


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Meubelklik.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Meubelklik.be

1 reviews

Je kent het vast wel, je bent op zoek naar dat ene nieuwe meubel, de nieuwste aanwinst voor je huis. Je wil natuurlijk iets dat bij je interieur pa...