ErvaringenSite

  Ervaringen Lola & Lykke

  Kinderen krijgen is niet altijd even makkelijk voor vrouwen. Er komt heel wat bij kijken, tijdens de zwangerschap maar zeker ook erna. Je hebt voortdurend nood aan allerlei producten en andere hulp, om je kleintje alles te geven waar hij of zij op zit te wachten. Maar ook voor jezelf natuurlijk. Bij Lola & Lykke kun je terecht voor alle soorten zwangerschapsproducten, voor tijdens en na de bevalling. Wil je weten wat andere moeders te zeggen hebben over Lola & Lykke? Dan zit je bij Ervaringensite aan het juiste adres, want hier kun je immers een heleboel reviews en beoordelingen vinden, waarin de ervaringen van andere moeders met deze webwinkel uit de doeken worden gedaan. Lees dus zeker verder en ontdek wat klanten van dit bedrijf te zeggen hebben.

  Over Lola & Lykke
  Lola & Lykke is een Fins bedrijf dat werd opgericht door twee moeders: Laura en Kati. Het bedrijf heet officieel Lola & Lykke Oy en is gevestigd in Helsinki, Finland. Ze zijn bereikbaar via e-mail en telefoon. Je kunt Lola & Lykke volgen op Instagram, waar je terecht kan voor foto’s van allerlei (jonge) moeders. Zo kun je zeker steun vinden bij vrouwen in dezelfde situatie. Ook op Facebook en Pinterest zijn ze actief. Op de website kun je je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief, waarmee je up to date zal blijven van nieuws over de collecties, promoties, cadeautjes, enzovoort. Je krijgt hiermee ook 10% korting op je eerste bestelling. Lola & Lykke ook een “environmentally, ethically and socially conscious brand”, wat betekent dat ze zich bezighouden met de natuur en hun ecologische voetafdruk.

  Producten en diensten van Lola & Lykke
  Lola & Lykke heeft een webshop met allerlei producten voor zwangerschap, dus voornamelijk voor zwangere vrouwen en baby’s. Ten eerste verkopen ze support bands, elastieken ter ondersteuning. Ook zijn er pompen voor borstmelk, kopjes, en nursing pads. Voor moeders is er ook een cadeaubox, dus je kunt dit aanschaffen als je iemand kent die zwanger is. Ook een “moederschap starter kit” is beschikbaar, waar alles in zit dat jonge mama’s nodig hebben. Er zijn ook een heleboel online cursussen, om je wegwijs te maken in de wereld van ouder zijn, omgaan met postpartum herstel, mentale gezondheid, enzovoort. Je kunt tevens contact opnemen met Lola & Lykke en advies krijgen van hun vrouwelijke gezondheidszorg experts.

  Betalen voor al deze producten kun je doen via creditcards (Visa, MasterCard, American Express), PayPal, Apple Pay en Achteraf betalen met Klarna.

  Klachten, complimenten en tips voor Lola & Lykke
  Ben je niet tevreden met een aankoop bij Lola & Lykke, dan kun je binnen de Europese Unie genieten van een gratis en eenvoudig retourbeleid, binnen dertig dagen na aankoop. Wil je dan ook eens een review nalaten hier op Ervaringensite? Zo stel je andere mama’s op de hoogte van jouw ervaringen. Waarom ben je niet tevreden met je aankoop? Heb je een klacht of een complimentje, schrijf dan zeker een review en vertel de wereld over jouw mening. Of je nu positieve of negatieve feedback hebt, anderen kunnen er altijd van leren.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Lola & Lykke
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lola & Lykke

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lola & Lykke een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lola & Lykke. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lola & Lykke actief?

  Lola & Lykke is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lola & Lykke gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.