ErvaringenSite

  Ervaringen Maaji

  Het zou geweldig om te zien wat anderen van Maaji vinden. In de meeste gevallen is het zo dat niet een ieder zijn of haar mening wil delen over de diensten die het bedrijf biedt. het gaat om een online shop waar dames en heren, de mode van hun leven kunnen vinden. Heb je ervaring hiermee? Of misschien zelfs niet? Dan kun je gerust door lezen, want hier zal je meer ontdekken over Maaji.

  Over Maaji

  Maaji is gevestigd in Unidad Industrial Vegas de Sabaneta, Antioquia. De producten Sun Wellness Set & SunStyles Family Pack worden allemaal verkocht door Maaji. Deze producten zijn geen eigendom van Maaji. Tot op dit moment verstuurd het bedrijf bestellingen naar Florida, Georgia, Hawaii, Illionois, Louisiana, Maryland, Michigan, Minnesita, New Jersey, North Carolina, Ohio, Utah en Virginia.

  Maaji - Spritzer House Spring 2022 Collection Runway Show at Miami Swim Week

  Producten en diensten van Maaji

  Op de website van Maaji kun je de keuze maken uit nieuwe kleding, trending, zwemmen, kleren, collecties en upcycling. Zo kun je kiezen uit meer dan 56 verschillende modellen en merken. De optie maattabel op de website biedt de mogelijkheid om te klikken voor zwemkleding, strandkleding, actief, meisjes, pyjama, beschermend, heren trunks en jongens trunks. Ook biedt het bedrijf een programma, waarbij je graag de producten en diensten van Maaji kunt delen. Dit stelt jou in staat om te verdienen elke keer als iemand iets koopt via jouw link, je krijgt een 45 dagen tracking cookie, je hebt toegang tot hi-res collecties en merkafbeeldingen, er worden maandelijks nieuwe banners en inhoud geüpload en voor jouw en je volgergs zijn er extraatjes. Mocht je toch nog vragen hebben over de producten en diensten van Maaji, dan kun je contact opnemen met het bedrijf. De website biedt de mogelijkheid om terug te geven, contact op te nemen met de klantenservice, de verschillende locaties van Maaji en franchisen. Door jouw gegevens in te vullen in een contactformulier, maak je dus kans op reactie van de klantenservice. Dit team zal jou verder begeleiden in vragen of klachten die je hebt. Hiernaast is de website van Maaji ontwikkelt, zodat

  Complimenten, klachten en tips voor Maaji

  Bij Maaji heb je 14 dagen na de originele aankoop de tijd om contact op te nemen met de helpcenter van het bedrijf. Dit, omdat het bedrijf een eenmalige prijsaanpassing biedt. de prijsaanpassing is niet van toepassing op de verzendkosten. Heb je dus complimenten, klachten of tips voor het bedrijf? Dan stelt het bedrijf je ook in staat om deze met hun te delen. Mocht je andere ervaringen hebben met de klantenservice? Ervaring met de diensten en producten? Heb je de website van Maaji weleens bezocht? Vind je het een goed bedrijf? Aarzel dan niet om deze informatie met ons te delen op onze website. Op Ervaringensite.be kunnen andere bezoekers jouw review en beoordeling lezen. Je kunt op zo een manier dan ontdekken wat de mogelijkheden om jouw mening te delen met anderen over de hele wereld. Zo kunnen ze tot andere gedachten gebracht worden. Is het nou goed of slecht? Jouw informatie is belangrijk.

  Maaji
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maaji

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maaji een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Maaji. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maaji actief?

  Maaji is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maaji gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.