Hunkemöller

Alle reviews

Hunkemöller

61% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

C
Charlot Akersloot
Topwinkel! Omdat ik altijd dacht dat ze megaduur zijn, kocht ik meestal mijn bhs bij de hema of de h&m. Maar die zijn gewoon veel minder goed en stevig. Ik kreeg altijd wel ergens last van,...Lees verder
P
Pamela Anderson
Bh's kopen was altijd moeilijk, nooit paste iets goed. Ook niet bij de Hunkemoller. Moest ik een nog kleinere maat dan? De mevrouw van de winkel kwam helpen en keek uitgebreid naar wat ik had. Beet...Lees verder
J
Jooske Govers
ik koop al mijn ondergoed tegenwoordig gewoon bij de hunkemoller maar de winkels zijn altijd best wel druk (Amsterdam) dus ik ga soms eerst in de winkel kijken en passen en dan onthoud ik de maat e...Lees verder
V
Valerie
Vaak kan ik alleen bij hunkemöller mijn BH's halen omdat ik een grote maat heb. De vrouwen die in de winkel werken staan ook altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een goed passen...Lees verder
S
Sabine
Absoluut niet tevreden over online aankoop service! Bestelling gedaan op 21 december om kerstcadeau op tijd te hebben. Vandaag 29 december nog steeds geen pakket ontvangen. Volgens track,en tra...Lees verder

Alle reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bhs Hunkemuller zijn gewoon veel beter dan hema en niet eens zoveel duurder!

  Topwinkel!

  Omdat ik altijd dacht dat ze megaduur zijn, kocht ik meestal mijn bhs bij de hema of de h&m.
  Maar die zijn gewoon veel minder goed en stevig. Ik kreeg altijd wel ergens last van, of van die bandjes, of van de beugel of gewoon dat het helemaal niet zo lekker zat enzo.

  En toen was er een aanbieding bij de Hunkemuller, 3 voor 2 en toen ben ik toch maar eens naar binnen gegaan.

  Bhs zitten allemaal gewoon vele malen beter. Ja, ok, ze zijn iets duurder, dat wel, maar lang niet zo duur als dat ik dacht. De meeste bhs zijn iets van 20 euro, maar ze hebben ook wel goedkopere (en duurdere). En met zon aanbieding als 3 voor 2 is het per stuk natuurlijk weer minder eigenlijk.

  Je merkt toch echt wel dat het betere kwaliteit is en voor iets dat je dagelijks draagt, is dat geen overbodige luxe toch?? Ik voel nooit meer die bandjes en alles past er gewoon beter in.

  Nu ga ik nooit meer naar de hema of h&m, ja wel voor gewone kleding maar niet meer voor bhs, want zoveel goedkoper zijn ze niet eens!!

  Op 25.08 was ik bij Hunkemöller Ninove.Ik heb een operatie aan een borst ondergaan en er was geen oplossing voor mij.Lang verhaal kort maken: ben op 29.8 naar Geraardsbergen
  geweest en die 2 dames hebben mij heel goed geholpen tot ze aangepaste BH's gevonden hebben.In Ninove kon dat niet.Er was nochtans niemand anders dan ik in de winkel, waar in G'bergen tamelijk veel mensen aanschoven.Dus hoed af voor die dames in Geraardsbergen.

  Depuis plus de 2 ans j'achète plus que chez Hunkemoller au Waasland Shopping-Center à Sint Niklaas. J'ai la taille E85 dans le modèle Satin Fleece que j'ai en noir, blanc et couleur cher (niet voorgevormde beugel bh). Je ne jure que par ce modèle qu'une vendeuse très patiente a trouvé pour moi.
  Ils ont également des bikinis et maillots à des prix très abordables.
  Merci pour cette découverte qui a de ce fait gagné ma fidélité


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Twee cups groter, totaal andere maat! Pamela Anderson

  Bh's kopen was altijd moeilijk, nooit paste iets goed. Ook niet bij de Hunkemoller. Moest ik een nog kleinere maat dan? De mevrouw van de winkel kwam helpen en keek uitgebreid naar wat ik had. Beetje ongemakkelijk! Maar daarna pakte ze dezelfde bh twee cups groter en nou ja, die paste dus precies! Ik schijn niet de enige te zijn, zei ze. Helemaal blij in ieder geval, dus nu ga ik alleen nog maar hierheen. Voel me net Pamela Anderson haha

  Naar ik heb begrepen zit Hunkemöller door de gehele Benelux. Dan valt het me toch erg tegen dat je in geen van die filialen een nacht BH kunt kopen. Ik heb een Hunkemöller cadeaubon speciaal voor dit doel gekregen , maar ik kan er dus niets mee. Heel jammer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lange rijen online bestellen

  ik koop al mijn ondergoed tegenwoordig gewoon bij de hunkemoller maar de winkels zijn altijd best wel druk (Amsterdam) dus ik ga soms eerst in de winkel kijken en passen en dan onthoud ik de maat en bestel ik online. Want vaak kun je wel passen in de winkel, maar vooral de rijen voor de kassa zijn echt vaak echt lang!

  Dat is dus mijn oplossing!

  Ik vind het niet erg om een dagje te wachten meestal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Erg fijne winkel met goede service

  Vaak kan ik alleen bij hunkemöller mijn BH's halen omdat ik een grote maat heb. De vrouwen die in de winkel werken staan ook altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een goed passende BH. Zo weten zij precies welke maat en vorm het beste bij jouw past. Helaas zijn de BH's vaak wel duur, maar gelukkig hebben ze ook vaak acties waar je goed gebruik van kunt maken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pyjama en waterkruik online besteld

  Absoluut niet tevreden over online aankoop service!
  Bestelling gedaan op 21 december om kerstcadeau op tijd te hebben.
  Vandaag 29 december nog steeds geen pakket ontvangen.
  Volgens track,en trace wordt het pakket nog gemaakt!!!
  Men doet dus niet wat men belooft.
  Als het artikel niet voorradig zou zijn of er een probleem is met levertermijn, kan dit op zijn minst via mail gerapporteerd worden naar de klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bh.'s

  Super bediening
  Tijd voor de klant
  Degelijke ondersteuning
  Proffesioneel advies
  Dank zij de medewerkers aan betere bh's geraakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Top webshop

  De webshop van hunkemoller vind ik heel prettig. Je hebt veel opties voor het laten leveren en betalen van de producten. Ze hebben een mooi assortiment.
  Ik weet mijn maat van Hunkemöller daarom is het nu heel gemakkelijk om voor mij lingerie online te bestellen. Aanbiedingen online zijn ook heel goed en ik vind het heel fijn dat ik 24/7 producten kan bestellen online.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ook met afwijkende bh maat hebben ze keuze genoeg voor mij

  Kwaliteit is me nooit tegengevallen en de keuze is vaak vele malen groter dan bij andere winkels.
  Zelf heb ik een afwijkende maat en kan soms alleen bij de Hunkemoller terecht.
  Goed personeel ook, de een beter dan de andere, dat wel.
  Online durf ik zelfs bh's te kopen; de maat is me nog nooit tegengevallen en zeker bij mij is dat best uniek.

  Ik heb zojuist op hun site zitten kijken maar kan helemaal geen adres vinden om het naartoe te sturen?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online is comfortabeler

  Die winkels van Hunkemuller zijn best mooi hoor, maar ook best klein en altijd druk. Daar kies ik liever niet een nieuwe bh uit... Dan bestel ik liever online, kan ik wat comfortabeler rondkijken en bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prettige winkel

  Ervaren en vriendelijk personeel, heel belangrijk voor een lingeriewinkel!

  En met ruilen word je misschien wat verwijtend aangekeken, maar ze nemen het wel terug als dat moet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 BH's

  Ik zou 0 sterren willen geven, maar die optie bestaat niet helaas :
  Hunkemöller online is pure oplichterij . 4- maanden durende nachtmerrie waar ik nog steeds wacht op een item dat ik wel al betaalde :
  In april 2 BH's online besteld. Ze pasten niet. Dan naar de winkel geweest om ze te ruilen, waar een zeer vriendelijke dame mij verder hielp om de juiste maat te vinden. De juiste maat was niet in de winkel, dus werd dit 'online' verder afgehandeld.
  10 telefoontjes en 18 mails verder op 2 maanden tijd, WEIGERT HUNKEMOLLER nog steeds om te reageren en is nog minder bereid het door mij betaalde item op te sturen. Dit is pure oplichterij en grove nalatigheid van een bedrijf waar ik dit niet van verwacht had. Ik koop reeds meer dan 30 jaren bij Hunkemöller, maar nu nooit meer.
  Dit is de meest slechte ervaring met internetaankopen die ik ooit heb meegemaakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ondergoed

  Bestelling nooit ontvangen maar wel al betaald,Kleurenservice is gewoon ronduit teleurstellend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pareo 2 stuks

  Twee pareos besteld netjes betaald winkel afgehaald zei tegen verkoopster zit maar 1 stuk in komt wel zegt ze vandaag terug naar de winkel niks ze kan mij niet helpen tof bestel niks meer voel mintezet


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BH

  In de winkels zelf wordt je meestal goed geholpen.
  Online bestellen duurt heel lang + je moet bijna €5 verzendkosten betalen.
  Heb eens kledij vanuit China besteld, die was er op 6 dagen en zonder verzendingskosten. Shame on you Hunkemöller, de bh was zo al meer dan duur genoeg!
  Ionen nog wachtende...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niets uiteindelijk

  Ik ben op de hunkemoller op de meir gegaan. Een vreselijke hollandse grote blonde dame probeerde me te helpen. Ze was super fake en super gemeen tegen haar personeel (ik denk dat leidinggevende was, alvast dat hoop ik.) maar ze heeft me de verkeerde maat gegeven. Ik vond haar ook niet beleefd en ik vond het vreselijk hoe ze haar personeel aansprak. Ik werd er ongemakkelijk van. Ik hou van de bh’s maar ik kom niet meer terug in deze winkel. Geen goed advies, onvriendelijk en niet discreet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  12/12/2020

  Nog steeds geen levering, pak is zelfs nog niet gemaakt! klantendienst lijkt wel niet bestaande, al 2 x een mail gestuurd geen reactie, dus 1 ster is zelfs veel te veel


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BH's, badpak, pyama

  Als je in de winkels kan shoppen is het TOP.
  Online is echter grote miserie.
  Ik kreeg een kadobon voor Kerst, maar ik kan er maar niet mee online bestellen. Heb al 3 keer mail gedaan naar klantenservice, maar niks. Dan krijg je een telefoonnummer door dat je moet bellen en dan is dat onbereikbaar. Waardeloos voor online bestellingen. Echt waardeloos.
  Ik zal nog kopen, maar niet online.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Matig!

  Ik vind de Hunkemöller winkel super, ze hebben altijd wel leuke dingetjes en ook in veel verschillende maten.

  Ik vindt de webshop ontzettend tegenvallen, het assortiment in in vergelijking heel klein e er is ook maar weinig keus in maten bij de weinige leuke Bh´s.

  Laatst had ik bh´s besteld op de site en ze pasten gewoon allemaal NIET! Super vervelend, en toen gingen ze ook nog moeilijk doen over het terugsturen en geld terug geven. Geen fijne service.


Anderen bekeken ook

Pabo merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Seksshops producten

Pabo

1 reviews

Veel mensen willen hun seksleven spannender maken en gaan dus op zoek naar seks speeltjes en stimulerende artikelen. Pabo is één van ...

ActievandeDag.nl merklogo voor beoordelingen van Voordeel & Winnen

ActievandeDag.nl

1 reviews

Bent u opzoek naar een leuk dagje uit met het gezin, of ben je gewoon opzoek naar leuke producten voor een acceptabel bedrag? Dan bent u bij het ju...

Bitdefender merklogo voor beoordelingen van Electronica

Bitdefender

1 reviews

Let op! En lees eerst wat anderen over dit bedrijf zeggen.Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om da...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...