ErvaringenSite

  Ervaringen Etam

  Ongekend, wat anderen zeggen over dit bedrijf! Lees het allemaal op onze website. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via dit bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op ErvaringenSite te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als deze! Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen bij het maken van een beslissing. Lees hier eerst meer over dit bedrijf!

  Over Etam

  Natuurlijk is Etam een bekende winkel in het straatbeeld van veel steden. Er zijn ruim 30 winkels die verspreid zijn over heel België. Het bedrijf bestaat al meer dan 90 jaar. Er zijn volop deskundige en enthousiaste medewerkers die klantgericht te werk gaan in de winkels van Etam. Het is een zeer open en toegankelijke winkel waar je gemakkelijk kunt winkelen en genieten van de mooiste kleren. Het maakt trouwens niet uit of je kort of lang, wat zwaarder of juist dunner bent. Er is lingerie en kledij voor iedereen in de winkel om volop van te genieten. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken om zo een goede keuze te maken en de juiste kleren te vinden in de shop. Heb je geen zin om helemaal naar de winkel te gaan? Dan kan je altijd terecht op de webshop van Etam. Zo kan je gemakkelijk van thuis uit shoppen.


  De zomercollectie van Etam!

  Diensten van Etam

  Ze hebben een zeer uitgebreide collectie lingerie en kledij ter beschikking. Je kunt de webshop bezoeken, maar natuurlijk ook naar de winkel gaan. Je kunt er de kleren vasthouden en vastpakken. Het is heerlijk om er de nieuwe collectie te bekijken want het is echt zalig om jezelf te zijn. Er zijn volop adviseurs in de winkel en ook designers. Vrouwen worden er compleet verwend en van een goed advies voorzien. Hierdoor onderscheiden ze zich ook van de andere winkels in het land.

  Klachten, tips en complimenten over Etam

  Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met hun. Het kan gaan om:

  • Klachten & prijsverschillen
  • Heb ik recht op een prijsverschil?
  • Wat moet ik doen bij een klacht?
  • Welke garantie biedt Etam?
  • Herroepingsrecht

  Ze hebben een uitstekende klantenservice en helpen je graag om een mogelijk probleem uit de wereld te helpen.

  Heb jij ervaring met Etam?
  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op ErvaringenSite. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Levertijd? Betrouwbaar en goede kwaliteit? Lees het van klanten die al iets besteld hebben bij Etam. Dan weet u zeker dat u goed zit. Lees ervaringen bij ErvaringenSite!

  Etam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4.2
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  BH

  tot 2x toe de verkeerde BH geleverd
  de bestelling aangetekend teruggestuurd naar het adres opgegeven op de site (owv Corona waren de winkels gesloten).
  Op de site wordt vermeld dat het bedrag na max 5 dagen wordt terugbetaald eveneens als de retourkosten als het een fout van Etam betreft.
  5 weken en 4 emails later heb ik nog steeds geen terugbetaling van het artikel bekomen, laat staan van de retourkosten
  het is jammer want het zijn leuke producten maar de online bestellingen kan je echt niet vertrouwen. Je bent je geld kwijt en de service die men levert als er iets fout loopt online is onbestaande. Men antwoordt naast de kwestie in zinnen die maar half geformuleerd zijn en in slecht Nederlands. Telkens komt men met een ander excuus en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd terwijl alle bewijzen geleverd werden. (aangetekende zending en bewijs van betaling). Ik heb er veel tijd in gestoken maar nu is de maat vol. Ik probeer nu zoveel mogelijk mensen te verwittigen om niet bij Etam online te bestellen zodat hen niet hetzelfde overkomt.

  Door: Dominique Halans25-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  nooit meer

  Helaas te laat gelezen dat ze behoren tot de FNG groep (die in slechte papieren is), maar niettemin... hey, ze hebben nog steeds een werkende online shop, dus klantendienst moet optimaal werken toch ?!

  Dit is een utopie. Bestelling blijft achterwege. Al meer dan een week geleden bericht gehad dat GLS gaat leveren, maar pakket blijft bij Etam als zijnde 'niet afgeleverd aan GLS'. Géén reactie op emails, géén reactie op Facebook.
  Gelukkig betaalt met PayPay dus in het ergste geval ga ik daar mijn geld terugeisen.
  Daar bovenop ben ik diegene die me graag vastbijt in dergelijke zaken, dus ik ga uiteraard hogerop.

  Ik raad Etam NIET aan bij anderen.

  Door: HR05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  online bestelling lingerie

  online bestelling 31/01/2019 met 2 geschenkkaart twv 25€ en 45€ geldig tot 20/12/2019. De geschenkkaart van 45€ werd niet gevalideerd en dus met bancontact de rest van bestelling betaald. Na herhaaldelijke mails geen antwoord gekregen. Ook telefonisch niet bereikbaar. Nogmaals een herinneringsmail gestuurd mei 2020 en nu ruim 1 jaar later plots een antwoord dat ze niet op mijn verzoek kunnen ingaan nl. een terugbetaling van 45€ omdat de geschenkkaart vervallen is op 20/12/2019 !! Hadden ze eerder geantwoord dus voor december 2019 had ik wel een terugbetaling of tegoedbon kunnen krijgen. Het is wel slim om pas te antwoorden nadat de datum op de geschenkkaart vervallen is !! Pure winst voor hun bedrijf. Dus benieuwd wat er nog van gaat komen want heb ik via Testaankoop een klacht ingediend tegen Etam Lingerie.

  Door: Greta Wouters24-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  5 slipjes

  Een aantal weken geleden bestelde ik vijf producten op de webshop van Etam. Het leveren duurde meer dan twee weken, maar dit begreep ik door de huidige omstandigheden. Ik merkte op dat drie van de vijf artikelen van zeer slechte kwaliteit waren. De extra laag stof bij drie (dezelfde) slipjes was al los of liet los na nog geen dag dragen. Hiervoor wilde ik contact opnemen met het bedrijf, maar ik vond nergens een telefoonnummer. Ik heb dan maar besloten om een e-mail te sturen. Bijna twee weken later had ik hier nog steeds geen antwoord op gekregen en heb ik besloten een privébericht op de Facebookpagina te sturen. Hier kreeg ik antwoord op. De enige oplossing was dat ik naar de dichtstbijzijnde winkel moest rijden om daar de slipjes te laten kijken. Voor mij is de dichtstbijzijnde winkel meer dan één uur rijden en met een risicopatiënt in huis blijf ik liever in tijden van Corona weg uit drukke steden zoals Hasselt. Het artikel bijvoorbeeld retourneren was geen mogelijkheden. De klantenservice is zeer teleurstellend. In de winkel ben ik vaste klant en koop ik vaak, vooral daarom vind ik het jammer dat het nu op deze manier wordt 'opgelost'. Dit zal dan ook de laatste keer zijn dat ik op de webshop of in de winkel iets aankoop.

  Door: KVA22-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Etam

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Etam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Etam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Etam actief?

  Etam is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Etam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.