ErvaringenSite

  Ervaringen Made

  Wat vinden klanten van Made? Hoe hebben anderen de service en de dienstverlening van dit bedrijf ervaren? Het kan best dat jij naar deze informatie op zoek bent. Misschien ben je langs hun showroom geweest in Amsterdam en wou je de hele winkel leegkopen. Of, je hebt wat gehoord van naasten en je bent zodoende benieuwd geworden.

  Het kan natuurlijk ook dat je nog nooit van dit bedrijf gehoord hebt. Dat je de naam Made ziet staan en verward naar je beeldscherm kijkt. Het kan. Dan is het gebruikelijk dat je eerst informatie op zoekt over een bedrijf voordat je, bijvoorbeeld, tot een koop over gaat. Want laten we wel wezen: je wil natuurlijk wel eerst weten wat dit bedrijf te bieden heeft en of ze verkopen wat jij zoekt. Dan ben je hier op de goede plek. Lees dan hier reviews en beoordelingen over Made.

  Over Made

  Je hebt het vast meegemaakt... Je loopt een woonwinkel binnen en ziet meubelen die je, als het kon, meteen mee naar huis zou nemen. Dan kijk je naar het prijskaartje en vervolgens druip je teleurgesteld af. We hebben het allemaal meegemaakt. Wij van ErvaringenSite begrijpen je. Wellicht is het dan een goed idee dat je kennis maakt met Made. Made biedt originele meubels van hoogwaardige kwaliteit aan, maar dan wel tegen een eerlijke prijs. Want zo kan het ook. Made is ervan overtuigd dat klanten de dupe zijn van veel winkels en dure designmerken. De klant moet vaak onnodig veel geld betalen en dat is jammer. Daarom biedt Made originele designs aan tegen betaalbare prijzen.

  Made doet dit door:

  - Rechtstreeks van de makers te kopen
  - Eerlijke prijzen aan te bieden
  - Gegroepeerde bestellingen te doen om zo in kosten te besparen
  - De beste kwaliteit leveren door te werken met jong designtalent, prijswinnende ontwerpers en gerenommeerde fabrikanten

  Dit alles is beter voor jouw portemonee. Mocht je de producten eerst zelf willen zien: je kunt ook naar Amsterdam gaan en hun showroom bezoeken.

  Lucky Luke - M.A.D.E.

  Hoe zit het met de service?

  Doordat de meubels op bestelling worden gemaakt, duurt het wel wat langer voordat je thuis van je meubels kunt genieten. Daar staat wel tegenover dat de prijs lager is. We zijn tegenwoordig ook gewend om onze bestelling te volgen. Denk aan track and trace, etcetera. Bij Made kun je je bestelling ook online volgen. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan wordt er contact met je opgenomen.

  En wat gebeurt er als je niet tevreden bent met je product? Daar doet Made niet moeilijk over. Stuur het product gewoon binnen 14 dagen terug. Het wordt opgehaald door hun bezorgpartner en het geld wordt terug gestort. Voor andere vragen of klachten kun je contact opnemen via verschillende communicatiekanalen. Dat kan via social media en via de mail: klantenservice@made.com

  Geef je mening

  Het bovenstaande is allemaal leuk en aardig, maar misschien ben jij het er helemaal niet mee eens. Het kan ook dat jij Made helemaal niet goedkoper vindt. Heb je misschien wat anders te vertellen? Iets over die leuke bank of klok die je bij Made hebt gekocht, die nu de blits maakt in jouw woonkamer. Of ben je ergens anders heel tevreden over? Het maakt niet uit; je kunt het hier kwijt. Wij zien dan ook graag je review of beoordeling tegemoet.

  Op zoek naar een review over Made? Ben jij benieuwd naar wat andere klanten te zeggen hebben? Lees hun ervaringen en beoordelingen!

  Made
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Made

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Made een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Made. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Made actief?

  Made is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Made gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.