ErvaringenSite

  Ervaringen Name it

  Kinderkleding gaat niet zo heel lang mee omdat ze er al snel te groot voor zijn. Daarom wil je als ouder dan ook al degelijke kleding voor een betaalbare prijs komen. NAME IT beweert deze kleding voor je te kunnen leveren. Maar zullen die broeken en jurken wel stevig genoeg zijn voor een stoeipartij? Zal die wollen kleding warm genoeg zijn? Zal die zwemkleding wel tegen een beetje water kunnen? Zal je kind lang moeten wachten tot de bezorgservice van NAME IT de nieuwe bovenkleding komt afleveren? En wat voor een klantenservice biedt NAME IT aan als de maat toch niet blijkt te kloppen? Alleen ouders die hun kinderen al kleding van NAME IT aantrekken kunnen je hierover informeren. Lees de reviews zodat je een idee hebt van wat voor een biologisch katoen NAME IT echt aanbiedt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en beoordelingen zullen je laten zien of NAME IT de juiste kinderkleding voor jouw zoon of dochter heeft.

  Over NAME IT

  NAME IT is een kledingwinkel die kinderkleding aanbiedt. Ze zeggen dat ze al meer dan 30 jaar een aanbieder zijn van eigentijdse kleding die ook nog eens betaalbaar is. In hun assortiment vind je kleding voor kinderen, tweens en tieners. Er zijn dan ook vier submerken in de winkel te vinden. Deze merken zijn Baby, Mini, Kids en LMTD. Eerstgenoemde is een selectie babykleding waarbij de focus ligt of veiligheid en de laatste trends. Het gaat hierbij om baby’s van 0-9 maanden die passen in maat 40-74. MINI is dan weer de kledinglijn voor avonturiers van 1-5 jaar oud. Hierbij ligt de nadruk juist weer op persoonlijkheid en draagcomfort al besteden ze ook aandacht aan duurzame stoffen. Maat 80-110 zouden deze peuters en kleuters moeten passen. Kinderen van 6-12 jaar hebben volgens NAME IT veel bewegingsruimte nodig en beginnen met het ontwikkelen van een eigen stijl. De collectie Kids bevat dan ook volgens NAME IT “trendy items voor actieve kinderen” in de maten 116-152. Vanaf 12 jaar ben je een tiener en kan je tot 16 jaar bij NAME IT terecht. Ze willen namelijk ook de volgende generatie trendsetters van dienst zijn. Er is tienerkleding tot maat 140-175. Hun selectie bevat onder andere broeken, bovenkleding, jurkjes, rompers, rokken, tops, basiskleding, zwemkleding, jurken, vesten, truien, jeans, shirts en buitenkleding.


  Een herfst-wintercollectie van NAME IT.

  Diensten van NAME IT

  De NAME IT bezorgservice is bereid om alle shorts, sweats of andere kleding netjes naar je op te sturen. Er is ook een NAME IT bezorgservice die je bij kan staan als je wat wilt vragen over de biologische katoen die ze gebruiken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor NAME IT

  Draagt jouw zoon of dochter al kleding van NAME IT of ben je een tiener die er zelf kleding koopt? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze kinderkledingwinkel. Hoe prettig zitten die jurken en rokken van ze nou echt? Past die kleding voor premature baby’s echt of zijn die shirtjes nog steeds te groot? En kon je door één deur met de klantenservice en/of bezorgservice van NAME IT? Vertel ons alles via een NAME IT review.

  Name it
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Name it

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Name it een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Name it. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Name it actief?

  Name it is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Name it gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.