ErvaringenSite

  Ervaringen NewChic

  Welkom op de reviewpagina van de online modewinkel Newchic. We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met deze online shop zodat anderen een goed beeld krijgen van dit bedrijf en de service die ze bieden. Ben je nog niet bekend met dit bedrijf, maar wil je wel graag meer weten, ga dan niet weg. Blijf lezen en leer alles wat je wil weten.

  NewChic is een online modewebshop waar je terecht kunt voor kleding, schoenen, tassen en andere mode-accesoires. Je kunt deze artikelen naar de hele wereld laten versturen.

  Kun je ons vertellen wat jij zo leuk vindt aan NewChic, of misschien ben je juist helemaal niet tevreden. We willen er in beide gevallen alles over weten. Het is namelijk alleen mogelijk om een goed beeld te vormen door te horen wat anderen te zeggen hebben over dit bedrijf.

  Over NewChic
  NewChic is een online winkel waar je mode-gerelateerde producten kunt kopen als particulier consument. Sinds de oprichting in 2015 is het bedrijf naar eigen zeggen uitgegroeid tot een groot bedrijf dat op globale schaal actief is. Klanten van deze winkel komen onder andere uit Zuid-oost Azië, het Midden-Oosten, Europa en Amerika.

  Het bedrijf werd NewChic genoemd omdat ze klanten unieke modeproducten willen bieden met een eigen stijl. De kleding moet volgens het bedrijf geschikt zijn voor vrije tijd en comfort.

  De missie van het merk is naar eigen zeggen om mode-artikelen van hoge kwaliteit aan te bieden voor een lage prijs. Bovendien moet die mode een uniek ontwerp en stijl hebben. Ze maken alleen gebruik van onafhankelijke merken zoals Jassy, Pierre loues, Honana en Ycosic.

  Producten en diensten van NewChic
  Je kunt bij NewChic terecht voor modekleding, schoenen, accessoires en producten voor in en om het huis. Volgens NewChic is er bij het kiezen van de artikelen rekening mee gehouden dat de producten uniek, betaalbaar en comfortabel moeten zijn.

  Zowel mannen als vrouwen kunnen hier een nieuwe outfit aanschaffen. Voor vrouwen kun je naast gewone mode kiezen voor zwangerschapskleding, postnatale kleding, en plus size kleding.

  Voor artikelen voor in en om het huis kun je hier ook terecht. Denk hierbij aan kussens, glaswerk, opbergdozen, lampen, schilderijlijsten en wandversiering. Voor kinderen bieden ze bovendien handgemaakt speelgoed aan. Er is ook nagedacht over artikelen voor je trouwe viervoeter. Voor zowel honden als katten kun je speeltjes, draagtassen, en zelfs kleding kopen.

  Mocht je niet precies weten wat voor soort kleding je wil bestellen dan kun je je laten inspireren op de website. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Casual, Vintage, Bohemian of Etnische kleding. Maar je kunt ook zoeken op het soort kleding. Bijvoorbeeld zomerjurken of losse kleding.

  Ervaringen, klachten en tips over NewChic
  We zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf en horen graag wat je vindt van de service, de kwaliteit, en de klantenservice. We zijn heel benieuwd hoe de klantenservice omgaat met mogelijke vragen en klachten. Door jouw ervaring te delen en een review te schrijven kun je ervoor zorgen dat de twijfels en vragen bij anderen worden weggenomen.

  How To Start Online Shop Business in Bangladesh A To Z Full Guide for Beginner 2019

  NewChic
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NewChic

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NewChic een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NewChic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NewChic actief?

  NewChic is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NewChic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.