ErvaringenSite

  Ervaringen Nickis

  Wat is het stoer en tegelijkertijd lief om de kleine hartendiefjes te zien in modieuze kleding. Tegelijkertijd kan het nogal uitdagend en lastig zijn om met kinderen te winkelen. Gelukkig is online winkelen een alternatief voor de ouders die niet makkelijk fysieke winkels kunnen bezoeken. Nickis is een online winkel waar je wellicht kleding kunt vinden voor jouw kindje. Kom meer te weten over Nickis en hun aanbod door hier reviews en beoordelingen te lezen van voormalige klanten.

  Over Nickis

  Maria Sottor die zelf moeder is van 2 kinderen is mede-oprichter van Nickis en deze winkel brengt al langer dan 30 jaren kinderkleding van verschillende merken op de markt. Te denken valt aan merken zoals Gucci, Tommy Hilfiger, Replay & sons en Mini Rodini. Het assortiment van Nickis bestaat uit meer dan 180 merken kleding in verschillende modellen voor zowel jongens als meisjes. Je vindt er kleding voor jongens, meisjes en babies.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  Diensten van Nickis

  Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief van Nickis om regelmatig updates te zien over nieuwe aanbiedingen. Het betalen bij Nickis kan op verschillende manieren zoals Visa, Mastercard, Paypal, Klarna en Cash in advance. Levering van gekochte items kan plaatsvinden in Nederland en Duitsland. De levertijd van 2 - 3 werkdagen met DHL als verzendpartner is kosteloos, terwijl je binnen 1 werkdag je levering kunt ontvangen met DHL Express tegen een vergoeding van €12. In Duitsland is levering binnen 2 - 3 werkdagen kosteloos bij bestellingen van meer dan €100. Heb je dus minder dan €100 besteedt, betaal je €3,90 verzendkosten. Leveringen binnen 1 dag met DHL Express kosten je Euro 15 in Duitsland.

  Klachten, complimenten en tips voor Nickis

  Tips voor de verbetering van de dienstverlening of wat anders kan een winkel helpen om de klant in de toekomst aangenamer te worden. Schroom daarom niet om jouw ervaring te delen met de klantenservice van Nickis via de vele contactmogelijkheden die ze bieden zoals gratis telefoneren, whatsapp en email. Wat jouw ervaring ook moge zijn, hoe goed of slecht jouw beoordeling van deze winkel ook is, deel jouw verhaal met anderen.

  Deel jouw ervaring over Nickis

  Als je ooit al inkopen hebt gedaan bij Nickis of in contact bent gekomen met het winkelpersoneel of de klantenservice, kun je al wat zeggen over de kwaliteit van de service. Neem enkele ogenblikken de tijd om jouw review te schrijven op deze site, zodat je andere mama's en papa's helpt met het kiezen van een winkel om kleding te kopen voor hun kindje. Het doet er niet toe of je positieve of negatieve feedback hebt voor de winkel. Jouw bijdrage kan bruikbaar zijn voor andere ouders.

  Nickis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nickis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nickis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nickis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nickis actief?

  Nickis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nickis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.