Nine West Reviews

: 17
6% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

X
Xander Thijs
Mijn eerste ervaring met hen was echt verschrikkelijk. Ik kocht een tas ter waarde van 300 USD en deze kwam beschadigd en slecht gemaakt aan. Ik probeerde 7 keer contact op te nemen met de klantens...Lees verder
A
alice
OMG, ik heb deze super schattige schoenen gekocht, maar na slechts een paar keer dragen begonnen ze uit elkaar te vallen! Serieus, wie wist dat schoenen zo zwak konden zijn? Ik heb geprobeerd hulp ...Lees verder
L
Luca
Ik heb een paar laarzen besteld en raad eens wat? Ik heb een volledig ander paar gekregen. Na verschillende telefoontjes naar de klantendienst, vertelden ze me doodleuk dat ze niets konden doen. Ze...Lees verder
Y
Y. Wauters
Ik heb vorige week meer dan honderd euro uitgegeven aan boots en wat krijg ik? Een zonnebril in de plaats! Ik heb hen gevraagd om mijn geld terug te geven en ze zeggen dat ik de zonnebril moet teru...Lees verder
M
M. Bauwens
Ik was echt enthousiast om een paar nieuwe schoenen online te bestellen. Maar toen ik ontdekte dat mijn bestelling eigenlijk uit China kwam, begon ik te twijfelen. Ik wou net bewust lokaal kopen, m...Lees verder

Alle reviews (17)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cyra A blauwe tas

  Mijn eerste ervaring met hen was echt verschrikkelijk. Ik kocht een tas ter waarde van 300 USD en deze kwam beschadigd en slecht gemaakt aan. Ik probeerde 7 keer contact op te nemen met de klantenservice over dit probleem, maar ze negeerden me telkens opnieuw. Uiteindelijk vertelden ze me dat ik alleen maar een winkeltegoed kon krijgen, zelfs al was de tas overduidelijk beschadigd bij aankomst. Echt waardeloze service en totaal niet klantvriendelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  My new shoes

  OMG, ik heb deze super schattige schoenen gekocht, maar na slechts een paar keer dragen begonnen ze uit elkaar te vallen! Serieus, wie wist dat schoenen zo zwak konden zijn? Ik heb geprobeerd hulp te zoeken op sociale media, maar kreeg helemaal geen antwoord. Slechtste klantenservice ooit!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkeerde laarzen ontvangen

  Ik heb een paar laarzen besteld en raad eens wat? Ik heb een volledig ander paar gekregen. Na verschillende telefoontjes naar de klantendienst, vertelden ze me doodleuk dat ze niets konden doen. Ze wilden de laarzen niet terugnemen of me mijn geld teruggeven. Echt vreselijke klantenservice en totaal geen bereidheid om hun fout recht te zetten. Ik koop nooit meer iets van hen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van laarzen

  Ik heb vorige week meer dan honderd euro uitgegeven aan boots en wat krijg ik? Een zonnebril in de plaats! Ik heb hen gevraagd om mijn geld terug te geven en ze zeggen dat ik de zonnebril moet terugsturen voordat ze me terugbetalen. Maar hallo, ik heb mijn boots nooit ontvangen! Wat een oplichterij zeg!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen online

  Ik was echt enthousiast om een paar nieuwe schoenen online te bestellen. Maar toen ik ontdekte dat mijn bestelling eigenlijk uit China kwam, begon ik te twijfelen. Ik wou net bewust lokaal kopen, maar dat leek nu niet het geval te zijn. Het is zo teleurstellend om te beseffen dat het merk waar je zo van houdt, wordt misbruikt door bedriegers. Dit is gewoon niet oké en ik voel me echt bedrogen en boos.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  pumps<br>

  Ik heb onlangs pumps besteld en betaald, maar kreeg een kapotte zonnebril geleverd. De extra invoerkosten die ik moest betalen, maakten de hele ervaring nog erger. De kwaliteit van de producten lijkt echt niet goed te zijn en de klantenservice was ook niet echt behulpzaam bij het oplossen van het probleem. Ik zou het niet aanraden om hier iets te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van 2 paar schoenen

  Wat een ramp! Ik heb 2 paar schoenen besteld en ze zouden snel geleverd worden, maar 6 weken later had ik ze nog steeds niet ontvangen. Toen ik probeerde erachter te komen wat er aan de hand was, kon de klantendienst zelfs niet fatsoenlijk in het Engels antwoorden. Ze beweerden dat de schoenen door onze brievenbus waren geleverd! Hoe kan je 2 paar schoenen door een brievenbus krijgen??????? We hebben eigenlijk een Ring deurbel en er was niets op de dag dat ze zeiden dat de levering gebeurd was. Uiteindelijk heb ik geprobeerd mijn geld terug te krijgen en ze zeiden dat ze me slechts 40% zouden terugbetalen!?!?! Zoiets nog nooit meegemaakt... Heel louche... Blijf uit de buurt van hen...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een paar leren pumps

  Mijn meest recente aankoop van leren pumps was echt teleurstellend. Ze waren in de aanbieding en in mijn maat, maar helaas kan ik er niet op lopen omdat de achterkant van de schoen mijn hiel niet goed ondersteunt. Hierdoor schuiven mijn voeten nog steeds uit de schoen. Ze zijn duidelijk slecht gemaakt en voldoen niet aan mijn verwachtingen. Ik heb zelfs twee keer verzendkosten moeten betalen omdat ik dacht dat een maat kleiner zou helpen, maar helaas was dat niet het geval. Toen ik het eerste paar terugstuurde omdat ik van gedachten veranderde, moest ik opnieuw verzendkosten betalen. Ik ben niet van gedachten veranderd, de schoen biedt gewoonweg niet de juiste ondersteuning voor mijn hiel ... Nu hoop ik op een terugbetaling.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 paar schoenen

  Als vaste klant ben ik al jarenlang trouw aan jullie schoenen. Vroeger had ik zelfs nog een paar laarzen uit 2011 die fantastisch waren! Maar de laatste jaren is de kwaliteit echt achteruit gegaan. De schoenen zijn kleiner in maat en zien er gewoon goedkoop uit. Ik heb 3 paar gekocht en ze allemaal teruggestuurd, pfff.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn recente aankoop was een teleurstelling

  Ik heb Nine West door de jaren heen gebruikt! Al mijn oude portefeuilles en handtassen zijn nog steeds in goede staat. De nieuwe Nine West is echt teleurstellend. Onlangs heb ik 3 tassen van hen gekocht en ze waren helemaal niet van goede kwaliteit. Ik moest ze terugsturen voor een andere. De ritsen zijn niet zo geweldig en het materiaal van de tassen ook niet. De laatste tas die ik kocht vond ik wel leuk, maar ik moest hem terugsturen vanwege een losse naad. Kom op Nine West, jullie kunnen beter!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van schoenen

  Het spijt me echt om dit te moeten zeggen, maar mijn ervaring met de online winkel was echt niet goed. Ik heb een paar schoenen gekocht en een flinke som geld betaald, maar na lang wachten kreeg ik uiteindelijk een pakketje uit het buitenland met een totaal ander product erin. Toen ik contact opnam met de klantendienst, zeiden ze me dat ik het verkeerde item moest terugsturen naar het buitenland om een volledige terugbetaling te krijgen. En dat op mijn eigen kosten! Ze boden me alleen een gedeeltelijke terugbetaling aan als ik het verkeerde item zou houden. Ik voel me echt bedrogen en enorm teleurgesteld door deze hele zaak.


Anderen bekeken ook