ErvaringenSite

  Ervaringen Nine West

  Nine West, ook wel bekend als 9 West is een Amerikaanse online fashion retailer. Het bedrijf is gevestigd in White Plains in New York. Het werd opgericht in 1983 en sloot zijn fysieke winkels in 2018 om daarna alleen nog maar online te verkopen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Nine West lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de Amerikaanse online fashion retailer achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Nine West

  Nine West is vernoemd naar de oprichtingslocatie in het Solow Building op 9 West 57th Street in New York City. In 1983 opende Nine West zijn eerste speciaal zaak in Stamford, Connecticut. In 1986 lanceerde Nine West zijn eerste nationale advertentie campagne. Nine West breidde voor het eerst internationaal uit met de opening van een vestiging in Hong Kong in het jaar 1994. Sinsdien is het een merk geworden dat zich op meer dan acht honderd wereldwijde locaties in 57 landen bevindt. In 1999 werd Nine West overgenomen door de Jones Apparel Group.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  Producten en diensten van Nine West

  Nine West werd in eerste instantie opgericht als een mode-schoenenmerk. Later breidde Nine West zich uit naar handtassen, zonnebrillen, been mode, bovenkleding, sieraden, riemen, horloges, accessoires voor koud weer, hoeden, sjaals en omslagdoeken en brillen. Na de lancering van handtassen in 1995 breidde Nine West zich uit met jurken, pakken en kinderschoenen. Via licentie overeenkomsten biedt het ook brillen, zonnebrillen, beenmode, bovenkleding, riemen, hoeden, accessoires voor koud wer zoals mutsen, sjaals en omslagdoeken. In maart 1995 kocht Nine West de schoenendivisie van de United States Shoe Corporation, waartoe ook het merk Easy Spirit behoorde.

  In 2006 begon het bedrijf samen te werken met Vivienne Westwood, Thakoon en Sophia Kokosalaki aan "capsule collections" met een beperkte oplage. In 2009 hebben Nine West en New Balance samengewerkt om een schoenen collectie te ontwikkelen. In april van het jaar 2018 werd bekend dat het Amerikaanse bedrijf van Nine West faillissement had aangevraagd en al zijn winkels had gesloten. Er werd aangekondigd dat het bedrijf van Nine West voorgoed zou worden gesloten, om plaats te maken van alleen een online webshop. Klachten over Nine West kunt u dus ook alleen online indienen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Nine West

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Nine West? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Nine West op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Nine West vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Nine West of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Nine West nu achter.

  Nine West
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nine West

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nine West een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nine West. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nine West actief?

  Nine West is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nine West gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.