Noah

Alle reviews

Noah

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Noah

Het aanbod aan mode en herenkleding online is de laatste jaren enorm gegroeid en zal voorlopig ook niet stoppen met groeien. Door de enorme toename aan online shops wordt het voor klanten zoals jij soms lastig om er achter te komen hoe het zit met de kwaliteit, klantvriendelijkheid en service die een webshop te bieden heeft. Maar daar kun je iets aan doen door reviews van klanten te lezen. In deze reviews vind je de meningen en commentaren van consumenten die al ervaring hebben met het online bestellen van kleding voor heren. Op die manier hopen we je het makkelijker te maken om de artikelen die je zoekt bij een goed gewaardeerde online shop te vinden. Zo wordt winkelen een plezier en weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Over Noah
Noah is een heren kledingmerk dat is opgericht door Brendon en Estelle Bebenzien. Er werd begonnen met een winkel in de stad New York en inmiddels zijn er zelfs vestigingen in Londen en Tokio. Klanten die niet makkelijk een van deze winkels kunnen bezoeken hebben de mogelijkheid om de producten uit het assortiment via de online shop te bestellen. Natuurlijk wil je voor dat je iets gaat bestellen eerst weten wat andere klanten over Noah te zeggen hebben. Je leest hun meningen en ervaringen in de reviews op onze website. Heb je na het lezen van die commentaren nog vragen over Noah? Bekijk dan hun rubriek waar de meest gestelde vragen beantwoord worden. Als je vraag er niet tussen staat kun je altijd nog een e-mailtje aan de klantenservice sturen.

De producten en diensten van Noah
In deze online shop van Noah wordt diverse modeartikelen en collecties voor heren aangeboden. Vanzelfsprekend behoren broeken, shirts, buitenkleding en schoenen tot het assortiment. Ook worden er accessoires zoals mutsen, zonnebrillen en sokken verkocht. Op de site vind je verder blogs met mode-inspiratie en virtuele catalogussen. De artikelen die je bij Noah in je winkelmandje legt kun je op meerdere veilige manieren betalen. Zo worden onder meer PayPal en creditcard geaccepteerd om af te rekenen. Ben je na ontvangst van de door jouw bestelde artikelen van Noah niet tevreden? Let er op dat de termijn om een bestelling terug te sturen 14 dagen bedraagt vanaf het moment dat jouw bestelling verstuurd wordt.

Reviews en commentaren over Noah
Wij willen klanten die al herenkleding online besteld hebben bij Noah graag de kans bieden hun ervaring met anderen te delen. Je kunt dat doen door een beoordeling over de sterke en zwakke kanten van deze online shop op onze website te plaatsen. Op die manier kunnen we gezamenlijk laten zien hoe Noah met klanten en hun wensen om gaat. Het wordt voor nieuwe klanten op die manier snel duidelijk of de webshop van dit merk betrouwbaar is of niet. Juist omdat steeds meer mensen op deze manier een beslissing nemen is het belangrijk dat jij jouw review ter beschikking stelt. Er is toch niets fijner dan andere klanten op deze manier te kunnen helpen?