ErvaringenSite

  Ervaringen NuBuiten

  Wil je optimaal van je tuin en de natuur genieten en ben je hiervoor op zoek naar houtproducten, blokhutten, schuttingen of buitenverblijven? Dan zou het aanbod van NuBuiten misschien iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al klant bent bij deze onderneming. In dat geval zouden we het enorm appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een informatieve review over de producten en diensten van NuBuiten te schrijven. Dit geeft andere potentiële kopers de kans om snel en eenvoudig te beslissen of het aanbod van dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften.

  Over NuBuiten

  NuBuiten omschrijft zichzelf als de verkoopspecialist voor alles wat met hout te maken heeft: tuinhout, hardhout, douglashout, blokhutten en allemaal andere producten voor uw tuin. Deze onderneming is het resultaat van de activiteiten van een traditionele houthandel, waarbij ook de nieuwe generatie een ongelooflijke passie voor hout heeft. De naam van het bedrijf zou de missie van het bedrijf weerspiegelen, namelijk natuurlijke producten leveren waar iedereen intens van kan genieten. NuBuiten bestaat niet alleen uit een webshop, maar biedt ook een zogenaamd Experience Center van meer dan 10.000 vierkante meter waar je talrijke producten kunt ontdekken en inspiratie kunt opdoen voor alles wat met buitenleven en -spelen te maken heeft.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Producten en diensten van NuBuiten

  Als je naar de website van NuBuiten surft, zul je zien dat je kunt klikken op een groot aantal categorieën, waaronder tuinhout, bouw, buitenverblijf, bestrating, gevelbekleding en dak. Bovenaan is er ook een zoekvenster waar je een merk, artikel of trefwoord kunt ingeven om je zoekopdracht te verfijnen. Elke categorie is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller datgene zou vinden waarnaar je op zoek bent. Verder is er ook meer informatie over talrijke onderwerpen, zoals de applicatie van NuBuiten, een breed scala aan mogelijke projecten en de verschillende merken en houtsoorten die dit bedrijf aanbiedt. Volgens de informatie op de website profiteer je van gratis verzending voor elke bestelling vanaf € 1200, een levering binnen de 5 werkdagen, keuze uit meer dan 30.000 producten en een klantenservice die telefonisch, per chat, e-mail en facebook bereikbaar is. Uiteraard kun je voor meer informatie ook langsgaan in het Experience Center in Hardinxveld-Giessendam.

  Complimenten, klachten en tips voor NuBuiten

  Heb je ooit al iets bij NuBuiten gekocht? Indien ja, zouden we je dan mogen vragen om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren om een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven? Het maakt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Zo kunnen andere mensen eenvoudig beslissen of ze al dan niet een bestelling bij dit bedrijf willen plaatsen. Hoe zit het met de kwaliteit van het hout? Kun je rekenen op een vlotte, professionele dienstverlening? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je bepaalde vragen of opmerkingen hebt? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw review. Heb je ook interesse om je tuin op te fleuren met een leuke loungeset? Op deze pagina ontdek je wat onze bezoekers schrijven over verschillende bedrijven die zulke artikelen aanbieden.

  NuBuiten
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NuBuiten

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NuBuiten een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NuBuiten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NuBuiten actief?

  NuBuiten is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NuBuiten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.