Tuinexpress.be

Alle reviews

Tuinexpress.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Tuinexpress.be

Tijd voor de tuin en overweeg je dit online tuincentrum voor de benodigde tuinartikelen? Of heb je ervaring met ze en wil je graag je mening over ze geven? In beide gevallen zit je hier goed. Niet alleen kun je hier namelijk de beoordelingen van anderen lezen, je kunt hier ook een review achter laten over jouw bevindingen.

Tis weer voorbij die mooie zomer
In het najaar is het weer zover: de tuin wordt aan alle kanten teruggesnoeid en winter-klaar gemaakt en de radartjes tussen de oren draaien weer overuren voor het aankomende zomerseizoen. Inspiratie, het mag weer:

“Gaat die vijver dan dit keer echt van komen? Of gelijk maar gaan voor een zwembad? Heeft het terras eigenlijk nog nieuwe tuinmeubels nodig? Zo’n terrasverwarming is ook wel een idee voor de wat killere dagen. Dan kun je langer van de tuin genieten. Mag vaders over een paar maanden stoer gaan doen met die vleestang boven de barbecue? Maar zo’n vijver wil ik eigenlijk al jaren. Welke vijverartikelen komen daar eigenlijk nog bij? Zijn spuitfiguren op de rand niet te kitsch met die waterornamenten die ik laatst gezien heb? Zeker in combinatie met die rozenbogen die ik stiekem nog wil…. Maar ja, dat is niet van toepassing als we toch een groter gat graven en voor een zwembad gaan. Nee! Wacht! Ik weet het! Een fontein! Dat is pas geweldig!”

En daar zit je dan. Mijmerend uit het raam te staren terwijl alle mogelijkheden in gedachte de revue passeren. Een ding weet je wel zeker; die nieuwe tuinslang en sproeier komen er zeker weten, want die hebben de hond niet overleefd afgelopen zomer. Net als de tuinverlichting trouwens. Die fontein krijg je er thuis nooit doorheen, maar die kamerfontein cq. nieuwe drinkbak voor de hond past prima op de vensterbank.
Mooie plant vs praktische plant
Maar als dat droomzwembad niet samen gaat met het aantal vierkante meters van je tuin of balkon, zijn er nog genoeg andere opties. Wat dacht je van een aantal mooie sierplanten? Al dan niet in een pot met wat aarde of potgrond. En als je een balkon hebt, kun je prima plantenbakken over de reling hangen. Of een kleine moestuin? De bloemen van die planten, struiken en bomen zijn ook zeer de moeite waard. Scheelt nog boodschappen doen ook als alle groenten en fruit rijp zijn. Nu alleen nog bedenken of je vanuit zaden of jonge planten wilt werken.

Zithoekje
Niet iedereen heeft groene vingers of de behoefte aan planten om zich heen. Wel kan een zithoekje of terrasje dan fijn zijn. Klaptafeltje met een of meer tuinstoelen of bistrostoeltjes doet al een hoop. Wellicht dat er nog iets aan beschutting of schaduw geregeld moet worden, maar dan ben je er al. Leuke tuindecoratie aan de muur, lantaarn erbij et voila, jij kunt genieten!

Beoordelingen Tuinexpress
Dit online tuincentrum levert in België, Nederland en Duitsland. Heb jij ervaring met ze en wil je graag jouw mening geven over het assortiment, de prijs-kwaliteitsverhouding van de aangekochte producten of de misschien niet zó snelle levering? Dan nodigen wij jou graag uit een review te schrijven. En als je juist op zoek bent naar beoordelingen, dan heb je ze zojuist gevonden!

Is die achtertuin mooi geworden? Waren de spullen voor de voortuin snel geleverd? Hoe zijn de ervaringen met de klantenservice? Lees hier de meningen!