ErvaringenSite

  Ervaringen Office-deals.be

  Wat vinden consumenten van Office Deals? En het belangrijkste wat vindt u van Office Deals? Wij van ErvaringenSite hebben alle reviews van consumenten opgeslagen en op een handig portaal gezet. Alle reviews zijn stuk voor stuk geschreven door onafhankelijke en echte consumenten. Natuurlijk geven de reviews geen garantie dat u hetzelfde ervaart bij Office Deals maar het geeft in ieder geval wel een indicatie over wat u kunt verwachten. Daarom is de mening van onafhankelijke consumenten erg belangrijk en vooral wanneer u van plan bent een grote aankoop te doen! Bij goede reviews kunt u er vrijwel zeker van zijn de service te verwachten die u verwacht bij een bedrijf.

  Over Office Deals
  Office Deals is een webwinkel dat is opgericht in 2003. Met ruim 35.000 aan artikelen in hun assortiment is er altijd wel een product wat aan u wensen kan voldoen. Voor het kantoor thuis als ook voor de overheid en multinational. Sinds 2003 adviseert Office Deals van zzp’er tot office- en facilitymanager en levert alle noodzakelijke producten voor iedere kantoor in iedere branche.
  Snel en altijd tegen messcherpe prijzen en met unieke service die alleen Office Deals u biedt zoals het meest uitgebreide leveringsprogramma en vakkundige klantenservice met verstand van zaken om u altijd te voorzien van de beste oplossing.

  Diensten
  Bij Office Deals is het assortiment zeer compleet en bovendien heel overzichtelijk. U kunt de kantoorartikelen bekijken op www.office-deals.be en de door u gewenste categorie te klikken. Bij elk kantoorartikel staat de prijs inclusief en exclusief btw aangegeven. 

  Naast hun omvangrijke assortiment van traditionele kantoorartikelen biedt Office Deals u op vrijwel alle gebieden een aanvullend specialistisch assortiment om aan al uw wensen tegemoet te komen. Afvalbakken in tientallen soorten, kluizen van groot tot klein, supplies voor alle kantoorapparatuur, smartphones en tablets en vele praktische en noodzakelijke facilitaire producten, Office Deals is uw totaal oplossing. In de webwinkel van Office Deals kunt u dag en nacht terecht voor uw gewenste producten. De werknemers zorgen voor een snelle levering bij u thuis of op kantoor. U kunt direct een bestelling invoeren of wijzigen, maar u kunt ook uw bestel historie bekijken. Wanneer u bij een artikel op meer informatie klikt, kunt u zien wat de verwachte levertijd is van het artikel. Twijfelt u over een product of wilt u meer weten over een bestelling? Dan helpt het personeel van Office Deals u graag met het vinden van het product dat bij u past. Als u ook nog is voor 19.00 besteld wordt het morgen direct geleverd. En er is altijd gratis levering als er een totaal bedrag is boven de €150,-

  Klachten
  Office Deals heeft een grote klantenservice. Zo kunt u zelfs terecht bij de Facebook en Twitter pagina van Office Deals. Ook zijn ze telefonisch vijf dagen per week telefonisch bereikbaar en u kunt ze altijd een mail of een brief sturen. Office Deals heeft verder ook een uitgebreide vraagbank met de meest gestelde vragen. 

  Heeft u ooit klachten gehad met het bedrijf Office Deals zo ja, dan verlangen graag uw mening over het bedrijf. 

  Wat vinden consumenten van Office Deals? Lees ervaringen over artikelen, retourneren en bestellen bij Office deals. Lees beoordelingen op ErvaringenSite.be

  Office-deals.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  goedkope Cartridges voordeel

  JosephineG16-09-2016

  Wij kopen altijd in grote bulk in en zoeken daarom altijd naar de scherpste prijs.

  Veel bedrijven letten nauwelijks op dergelijke kostenposten, maar bij ons wordt daar juist sterk op bespaard.
  Een overblijfseltje van de economische crisis misschien.

  Office Deals is voor ons het vaste adres wat betreft cartridges. Ze hebben ons vaste merk en zijn daarmee voordeliger dan andere winkels.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Beste keuze

  Belladonna30-04-2016

  Alle benodigde kantoor artikelen op een plek kunnen vinden, snelle leveren, prima prijzen en een goede service. Al met al voor mij de beste keuze.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Office-deals.be

  Uw beoordeling