ErvaringenSite

  Ervaringen Pink Boutique

  Niets is makkelijker dan online kleding bestellen. Thuis vanaf de bank zonder dat je ervoor de deur uit hoeft. Je kiest een aantal leuke items uit en binnen no-time wordt het thuis bezorgd en kun je thuis de gekochte kleding passen. Wanneer de kleding precies is wat je zocht dan hou je het en zo niet dan stuur je het terug, erg gemakkelijk. Pink Boutique is een online aanbieder van kleding voor vrouwen. En als je hun site mag geloven dan hebben ze een loyale en steeds groter groeiende klanten bestand. Maar hoe kom je nu als nieuweling er achter of het bedrijf Pink Boutique een geschikte partij voor jou is om zaken mee te doen? Hoe weet je of je ze bijvoorbeeld kunt vertrouwen? Komen ze wel hun leveringsbeloftes na? Hier op Ervaringensite.be lees je ervaringen, reviews en klachten van Pink Boutique. Door middel van objectieve informatie ben je instaat om voor je zelf een goed beeld van het bedrijf te krijgen.

  Over Pink Boutique

  Pink Boutique is opgericht in 2012 in Newcastle, Engeland en is online webwinkelvoor dames mode. Pink Boutique is een familie bedrijf en verkoopt online dames kleding, schoenen en accessoires en versturen per dag wel een paar duizend pakketten. Ze hebben een groep loyale klanten en deze is sterk groeiende.

  5 Gründe Warum UNTERNEHMER Beim Onlineshop Aufbauen VERSAGEN Und Wie Du Diese VERMEIDEST

  Producten & Diensten Pink Boutique

  Op de website van Pink Boutique is meteen duidelijk dat je hier te maken hebt met een online aanbieder van kleding voor vrouwen, met name door de foto’s met verschillende modellen en hun outfits. Het aanbod van Pink Boutique is veelzijdig en ze hebben dan ook van verschillende goedkope koopjes tot en met galajurken aan toe. De website is zo ingericht dat je door middel van verschillende drop down menu’s je gewenste item kunt zoeken. Het begint op de site met de nieuw binnengekomen collectie. Ze zeggen zelf dat ze dagelijks nieuwe items aan de collectie toevoegen. De grootste groep items die aangeboden wordt, is dameskleding, waaronder meer dan twintig onderverdelingen weer gemaakt worden, zoals jassen, rokken, korte broeken, spijkerbroeken, zwemkleding, leggings, en zo voorts. De groep die er extra uitgelicht worden zijn jurken, van wegen het grote aanbod hier in. Voor iedere gelegenheid en in iedere kleur is er wel een jurk te vinden. Naast kleding voor vrouwen hebben ze ook schoenen en allerlei accessoires, hierbij moet je denken aan tassen, riemen, zonnebrillen en bijvoorbeeld hoeden. Op de website is gemakkelijk te zien wat er voor leveringen gerekend wordt en hoe lang dit gaat duren, allemaal afhankelijk van waar je het naar toe wil zenden. In principe leveren ze over de hele wereld.

  Beoordeling, Review, Ervaring en Mening Pink Boutique

  Heb je ooit in het verleden een item bij Pink Boutique gekocht? Of heb je misschien wel wekelijks een koerier aan de deur staan met items van Pink Boutique? Heb je wel eens op de site van Pink Boutique gekeken en heb je om een bepaalde reden besloten om er juist niet te gaan bestellen? In alle gevallen dat je contact hebt gehad met Pink Boutique horen we van Ervaringensite.be het erg graag. Je kunt ons helpen een objectief beeld te creëren van Pink Boutique. Jouw beoordeling met daarin jouw mening en ervaringen zorgen er voor dat men een honderd procent betrouwbaar beeld geschetst krijgt van het bedrijf.

  Pink Boutique
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pink Boutique

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pink Boutique een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pink Boutique. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pink Boutique actief?

  Pink Boutique is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pink Boutique gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.