Pomelo

Alle reviews

Pomelo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Manfield merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Manfield
4 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij voora...

Sarenza merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Sarenza
7 reviews

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten van Sarenza? Lees dan gauw verder. Sarenza is een webshop waar je online schoenen kan kopen. Met een u...

Pomelo

Ben jij op zoek naar de meningen en ervaringen van andere klanten om dat je een online shop hebt gezien die je nog niet kent? Als dat zo is raden we je aan de reviews op onze website te lezen. Deze reviews bevatten de commentaren en klachten van klanten die al ervaring hebben opgedaan met online shoppen. In het bijzonder zijn die reviews een prettig hulpmiddel als je op zoek bent naar kleding en accessoires, dat zijn tenslotte producten die in veel verschillende online shops aangeboden worden. Door secuur de beoordeling van anderen te lezen krijg je te zien welke webshops er als betrouwbaar ervaren worden en welke je beter niet kunt kiezen om er te shoppen. We hopen dan ook dat de informatie uit de reviews je helpt om de beste keuze te maken.

Over Pomelo
Pomelo is een platform dat mode en accessoires verkoopt aan klanten over de gehele wereld. Het bedrijf achter de site, dat dezelfde naam draagt is gevestigd in Thailand en maakt gebruik van eigen ontwerpstudio's in Bangkok. Mocht je vragen hebben over de producten die Pomelo verkoopt dan kun je de klantenservice per e-mail of live chat bereiken. Bovendien kun je op onze website lezen welke commentaren anderen over deze online shop hebben. Als je eenmaal besluit een bestelling te plaatsen dan wordt die normalerwijs binnen 3 tot 7 werkdagen bij je thuisbezorgd en boven de €49 betaal je geen verzendkosten. Ben je uiteindelijk niet tevreden met de geleverde artikelen? Maak dan gebruik van de instructies op de site om de goederen terug te kunnen sturen.

De producten en diensten van Pomelo
Wil jij weten wat de modetrends voor de winter 2021/22 zijn? Sinds 2013 biedt de online shop van Pomelo iedere week nieuwe modeartikelen voor dames aan, van zwemmode tot sportkleding en vele soorten er tussen in. De shop verkoopt onder meer jurken, jassen en jumpsuits naast shirts, shorts en sjaals. Voordat je een bestelling bij Pomelo kunt doen zul je over een account moeten beschikken. Daarna kun je bestellen en betalen met veilige methodes zoals je creditcard. Tijdens het bestellen krijg je de productinformatie inclusief gebruikte materialen en wasinstructies te zien. Wil je weten of er consumenten zijn die klachten of tips over Pomelo hebben? Dan kun je daarvoor de reviews op onze website lezen.

Reviews en commentaren over Pomelo
Vind jij als klant dat deze online shop betrouwbaar is? Het is een vraag waar nieuwe klanten heel graag antwoord op krijgen. Daarom geven wij je de kans jouw review over de gang van zaken bij Pomelo op onze website te publiceren. Omdat het delen en lezen van commentaren en tips steeds belangrijker wordt hopen we dat je een moment de tijd neemt om jouw beoordeling te schrijven. Jouw ervaring met de goede en slechte kanten van deze webshop zal andere consumenten een duidelijk inzicht geven over wat hen te wachten staat. Omdat we een zo realistisch mogelijk beeld willen tonen verwachten we wel van je dat jouw beoordeling eerlijk en oprecht is. Zowel positieve als negatieve reacties zijn daarom van harte welkom.