16% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

A
Antoine
Mijn ervaring met de 10.10-uitverkoop was echt tegenvallend. Ik had enkele items besteld, maar toen kreeg ik plots te horen dat ze geannuleerd waren, zonder enige uitleg. Dat was best vervelend, om...Lees verder
W
wout
Wat gaaf, het kwam supersnel aan. Ik had besteld op de 24e en kreeg mijn nieuwe kleren op de 27e. Het was zelfs sneller dan spullen bestellen in de VS! Mensen zeggen verschillende dingen, maar ik b...Lees verder
L
L. Nguyen
Mijn bestelervaring met de wandelschoenen was echt teleurstellend. Na meer dan een maand wachten zijn de schoenen er nog steeds niet, ondanks herhaalde e-mails. Toen ik om een terugbetaling vroeg, ...Lees verder
A
adam
Ik ben zo boos op deze webshop! Ik heb mijn adres correct ingevuld, samen met mijn telefoonnummer, en dan krijg ik opeens te horen dat mijn bestelling niet geleverd kan worden en onderweg is naar P...Lees verder
H
Hardy
Vandaag ben ik naar de winkel geweest om kleding te kopen, maar het was echt geen leuke ervaring. De klantenservice was echt slecht en het personeel was helemaal niet vriendelijk. Toen ik vroeg om ...Lees verder

Reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop tijdens 10.10-uitverkoop

  Mijn ervaring met de 10.10-uitverkoop was echt tegenvallend. Ik had enkele items besteld, maar toen kreeg ik plots te horen dat ze geannuleerd waren, zonder enige uitleg. Dat was best vervelend, omdat ik speciaal had gewacht op de uitverkoop om ze te kopen. Ik was echt teleurgesteld in de service en het gebrek aan communicatie van hun kant. Het was zeker niet de beste online shopping ervaring die ik heb gehad.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blouses and skirts

  Wat gaaf, het kwam supersnel aan. Ik had besteld op de 24e en kreeg mijn nieuwe kleren op de 27e. Het was zelfs sneller dan spullen bestellen in de VS! Mensen zeggen verschillende dingen, maar ik ben echt blij met alles wat ik heb gekregen. De kwaliteit is behoorlijk goed, vooral voor die prijs.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van wandelschoenen

  Mijn bestelervaring met de wandelschoenen was echt teleurstellend. Na meer dan een maand wachten zijn de schoenen er nog steeds niet, ondanks herhaalde e-mails. Toen ik om een terugbetaling vroeg, kreeg ik een onbeleefd bericht waarin stond dat ze geen geld konden teruggeven. Dit kan echt niet door de beugel, en ik vind het echt jammer dat ik de recensies niet vooraf heb gelezen. Gelukkig heb ik met een creditcard betaald, dus zal ik een geschil openen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling die niet is aangekomen

  Ik ben zo boos op deze webshop! Ik heb mijn adres correct ingevuld, samen met mijn telefoonnummer, en dan krijg ik opeens te horen dat mijn bestelling niet geleverd kan worden en onderweg is naar Pomelo. Volgens de klantenservice van Pomelo heeft DHL geprobeerd om contact met me op te nemen (maar niemand heeft gebeld!). Ze beweren zelfs dat mijn adres foutief is. Gelukkig zullen ze me terugbetalen, maar waarom vervangen ze het item niet in plaats van terug te betalen? Het was niet mijn fout dat het niet geleverd werd in de eerste plaats. Maar nee, ze zeggen dat ze het item niet kunnen vervangen. En ze raden me aan om een nieuwe bestelling te plaatsen, maar ik had tijdens hun verjaardagsverkoop besteld en de items waren toen echt goedkoop. Nu is de prijs weer gestegen! En als kers op de taart geven ze me gewoon een kortingscode van 20%. Ugh... jullie weten niet hoe gefrustreerd ik ben met deze winkel. Ik zal hier nooit meer bestellen. Het heeft me echt getraumatiseerd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van kleding

  Vandaag ben ik naar de winkel geweest om kleding te kopen, maar het was echt geen leuke ervaring. De klantenservice was echt slecht en het personeel was helemaal niet vriendelijk. Toen ik vroeg om een grotere papieren zak, kreeg ik een slechte reactie van de verkoopster. Ze smeet mijn kleding op tafel en pakte een grotere zak zonder enige vorm van vriendelijkheid. Het is echt belangrijk om een goede houding te hebben wanneer je klanten bedient!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling geannuleerd zonder waarschuwing

  Bestelling geannuleerd zonder enige waarschuwing of contact om samen een betere oplossing te zoeken. Ik kreeg slechts 20% korting aangeboden op mijn volgende bestelling, wat eigenlijk normaal is zonder coupons. Toen ik contact opnam omdat mijn bestelling te lang duurde, vertelden ze me dat ik het verkeerde adres had opgegeven. Nadat ik het juiste adres had doorgegeven, beloofden ze het opnieuw te verzenden, maar een dag later bleek dat mijn bestelling was geannuleerd. Ik vind dit nogal frappant, aangezien Pomelo wel beschikt over mijn geregistreerde e-mailadres en telefoonnummer waarop ze me hadden kunnen bereiken voordat ze de bestelling annuleerden. Bovendien was er geen betalingsprobleem, aangezien ze het geld al op voorhand hadden ontvangen. En nu kan ik de producten die ik met korting had besteld, niet opnieuw bestellen voor dezelfde prijs als de vorige keer. Ik vind dit een zeer onverantwoorde manier van handelen, waarbij mijn bestelling te snel werd geannuleerd om ze dan voor een hogere prijs te verkopen. Ik hoop dat Pomelo spoedig contact met me opneemt over dit probleem, aangezien ik de producten dringend nodig heb. Als er geen betere oplossing mogelijk is, zal ik zeker geen bestellingen meer plaatsen bij Pomelo. Er zijn tegenwoordig namelijk genoeg online winkels die zelfs een betere service kunnen bieden dan wat Pomelo heeft gedaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe schoenen volgens de maattabel

  Oei, ik heb nieuwe sneakers besteld en ik was zo blij toen ze eindelijk aankwamen! Maar toen ik ze paste, waren ze zelfs te groot voor mijn vriend die een maat kleiner heeft dan ik. Ik heb geprobeerd ze terug te sturen en mijn geld terug te krijgen, maar ze beweren dat ze de juiste items hebben verzonden en dat ik ze gewoon moet dragen of aan iemand anders moet geven. Wat een ellende!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleren in vele kleuren

  Ik weet eerlijk gezegd niet meer wanneer ik mij heb ingeschreven voor hun e-mails. Ik heb de afgelopen 2 jaar al meermaals geprobeerd om mij uit te schrijven bij Pomelo Fashion en het gerapporteerd als spam, maar toch belanden ze nog steeds in mijn inbox of spammap. Echt vreselijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te klein kledingstuk

  Deze firma is echt niet oké. Ik vind hun principes vreselijk en de klantenservice is echt slecht. Ze doen geen omruiling of terugbetaling als de maat niet goed is. Dus, doe jezelf een plezier en bestel niet bij hen. Ik ben nog nooit zo'n vreselijk bedrijf tegengekomen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mi bestèl ien paar dinge

  Ik heb problemen gehad met het terugsturen en volgen van een pakket dat nooit is aangekomen. Ze vroegen me om excuses en vroegen om een foto van de bon voor het teruggestuurde pakket. Is het tracknummer niet goed genoeg? Ik weet niet zeker of ik mijn geld terug zal krijgen. Het bedrijf in Singapore lijkt niet anders dan oplichters. Ik zal later een politiemelding maken...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wandelschoenen

  Wat een teleurstelling! Ik heb mijn wandelschoenen besteld op 27 januari 2021 en tot nu toe heb ik ze nog steeds niet ontvangen. Ik heb verschillende e-mails gestuurd naar Shipping24hservice.vip, maar ze kunnen me niet helpen. Toen ik probeerde contact op te nemen met het bedrijf via het e-mailadres dat ze in de orderbevestiging hadden gestuurd, bleek het e-mailadres niet bereikbaar te zijn. Pure oplichting! Net als een andere klant ga ik contact opnemen met mijn Visa-kaartmaatschappij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop gedaan en teleurgesteld

  Ik heb voor de eerste keer besteld en ik ben echt teleurgesteld. Ze hebben mijn bestelling geannuleerd zonder dat ze me op de hoogte brachten. Ik ontdekte het omdat het nooit geleverd werd. Dus probeerde ik in te loggen op mijn account en toen zag ik dat mijn bestelling geannuleerd was. Ik hoop dat ik mijn geld terugkrijg.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleren bij winkel

  Ik ging naar de winkel en daar werkte een dame die Hannah heette. Ze had precies geen goesting vandaag. Geen idee wat er met haar scheelde. Misschien moest ze een dagje vrij nemen om te ontspannen. Ik was niet echt tevreden met de manier waarop ze me hielp. Ze sprak allemaal rare taal, het leek wel Maleis. Ik snapte er niets van.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  XL hoodie en XL shorts voor mijn man voor Kerstmis.

  Ik heb voor Kerstmis een XL hoodie en XL shorts besteld voor mijn man. Helaas kwamen ze te laat aan en zijn ze kleiner dan verwacht volgens de maattabel. Toen mijn man zijn nieuwe shorts van berzerk paste, begon de sticker er meteen af te pellen! De kwaliteit van dit bedrijf is echt ondermaats, sorry voor mijn taalgebruik. Het is echt niet de moeite waard voor het geld dat ik heb uitgegeven. Zelfs Shein heeft betere kwaliteit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschrikkelijke klantenservice

  Ik had echt zo'n slechte ervaring met dat bedrijf. Toen ik mijn kleding retourneerde, wilden ze me gewoon mijn geld niet teruggeven. Het lijkt wel alsof ze gewoon hopen dat klanten het opgeven en er zo mee wegkomen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goeie kwaliteit kleding

  Wow, ik ben echt super tevreden na twee bestellingen! De levering gaat super snel en ze geven zelfs trackingnummers, dus ik kan alles goed volgen. De kledingstukken zijn echt van topkwaliteit en passen precies zoals verwacht. Ik was echt blij verrast dat alles perfect zat en ik niets moest retourneren. Elk item zit apart verpakt en heeft de officiële merklabels eraan hangen. Echt super!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slecht service en annulering van bestelling

  Ik heb al meerdere keren geprobeerd om iets te bestellen op deze webshop, maar jammer genoeg werd elke keer mijn bestelling geannuleerd. De klantendienst was niet behulpzaam en zelfs wat brutaal door me aan te raden om dezelfde bestelling opnieuw te plaatsen maar dan tegen een hogere prijs. Dat is gewoon niet oké en toont geen respect voor de klant. Ik zou echt afraden om hier te shoppen als je niet wilt dat je tijd en geld verspild worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online bestelling met technische problemen

  Ik vind dat het zonde is van het geld om operators in te huren, want ze zijn helemaal niet behulpzaam. Ik heb geprobeerd om een ​​bestelling online te plaatsen, maar er was een technisch probleem met hun website. Ondanks meerdere keren contact op te nemen, hebben ze het probleem niet opgelost. Net als de andere reviewer hebben ze mijn bestelling geannuleerd en gevraagd om een nieuwe bestelling te plaatsen, maar ze hebben geen korting gegeven zoals beloofd. Ze zouden ofwel hun klantenservice voor online bestellingen moeten verbeteren of gewoon geen online bestellingen meer moeten accepteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  T-shirt buy

  Ik heb een T-shirt gekocht op deze site en het duurde echt megatraag, OMG. Ik heb eeuwen gewacht op mijn bestelling. Ik wou dat ze sneller zouden verzenden. En ook, de kwaliteit was niet zo goed. Ugh.


Anderen bekeken ook