Quay Australia

Alle reviews

Quay Australia

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Quay Australia

Veel mensen denken dat het voordeel van een zonnebril slechts is om het uiterlijk te ondersteunen. In feite heeft een zonnebril twee grotere voordelen, namelijk het beschermen van de ogen tegen de gevaren van de zon en het voorkomen van oogziekten. Ogen zijn één van de vijf zintuigen die een belangrijke rol spelen in de dagelijkse activiteiten. Daarom moet hun gezondheid op peil worden gehouden, vooral tegen verschillende zaken die problemen met het gezichtsvermogen kunnen veroorzaken. Naast zonnebrillen zijn er vele soorten brillen, verschillende soorten glazen, en ook verschillende voordelen voor de bescherming van de ogen. Daarom is het een goed idee om altijd eerst de reviews te lezen voor je de beste bril ooit koopt.

Over Quay Australia
Een brillenmerk dat verschillende soorten brillenglazen levert in tal val modellen is Quay. Het is een bedrijf opgericht in 2004 in Melbourne, Australië. Geïnspireerd door festivalgangers en artiesten maken ze reeksen van hippe, betaalbare en diverse brillen. De brillen zijn gemaakt om de vrijdenkende geesten te vertegenwoordigen. Quay Australia is dan ook geboren langs de kant van de weg op het Australische festivalcircuit, waar ze goede vibes absorbeerden, geïnspireerd raakten door gedurfde stijlen en beïnvloed werden door ongefilterde zelfexpressie. Het was daar dat ze begonnen met het maken van coole en betaalbare zonnebrillen die boven de massa uitstaken.

Producten van Quay Australia
In de cataloog vind je brillen voor zowel mannen als vrouwen brillen. Na het reizende stalletje is er veel veranderd. Zo kun je nu bijvoorbeeld gebruikmaken van een speciaal feature. Kies je bril op basis van de vorm van het montuur, dan van de vorm van je gezicht, het type lens en tot slot de kleur van de bril met verschillende soorten en beschikbare keuzes. Als je hierna nog steeds in de war bent, kun je een van de stylisten vragen voor advies over een bril die bij je gezicht past. Dit doe je door enkele foto's en afbeeldingen te sturen in de live chat of gewoon een bericht achterlaten als er geen haast achter zit. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om brillen virtueel te proberen. Het is net als een 'filter' op sociale media. Naast brillen heeft Quay ook verschillende soorten accessoires en sieraden, zowel gerelateerd aan brillen, zoals opbergdozen, hangers en reinigingsmiddelen, tot niet gerelateerd producten, zoals kettingen, oorbellen en armbanden.

Diensten van Quay Autralia
Quay heeft een 'garantie' voor elk type product. Fabricagefouten in je bril kun je laten vervangen binnen 12 maanden na aankoop. Wat juwelen betreft, voor fabricage- & materiaalfouten, is vervanging beschikbaar binnen 90 dagen na aankoop. Bovendien bieden ze ook een ‘niet tevreden, geld terug’ mogelijkheid binnen 30 dagen na levering. We kunnen deze retourservice krijgen door simpelweg een e-mail te sturen. 

Complimenten, Klachten en Tips over Quay Autralia
Quay heeft op het vlak van aankoopdiensten een vrij complete service, gaande van het versturen van berichten naar hun stylisten via live-chat tot een klantendienst die klaarstaat als er problemen zijn. Naast e-mail hebben ze ook verschillende sociale media die je op de hoogte brengen van nieuwe producten en speciale kortingen. Ook vind je tal van ervaringen die klanten deelden met Quay op deze sociale media. Dit zijn foto’s tijdens gebruik, maar ook beoordelingen. Deze worden echter door het bedrijf zelf uitgekozen, dus verwacht niet dat je een slechte review zult tegenkomen. Om je recensie niet te laten verloren gaan, kun je er een schrijven op een reviewsite. Zo help je je medemens om de juiste keuze te maken. Is dat niet bevredigend?