ErvaringenSite

  Ervaringen Quay Australia

  Veel mensen denken dat het voordeel van een zonnebril slechts is om het uiterlijk te ondersteunen. In feite heeft een zonnebril twee grotere voordelen, namelijk het beschermen van de ogen tegen de gevaren van de zon en het voorkomen van oogziekten. Ogen zijn één van de vijf zintuigen die een belangrijke rol spelen in de dagelijkse activiteiten. Daarom moet hun gezondheid op peil worden gehouden, vooral tegen verschillende zaken die problemen met het gezichtsvermogen kunnen veroorzaken. Naast zonnebrillen zijn er vele soorten brillen, verschillende soorten glazen, en ook verschillende voordelen voor de bescherming van de ogen. Daarom is het een goed idee om altijd eerst de reviews te lezen voor je de beste bril ooit koopt.

  Over Quay Australia

  Een brillenmerk dat verschillende soorten brillenglazen levert in tal val modellen is Quay. Het is een bedrijf opgericht in 2004 in Melbourne, Australië. Geïnspireerd door festivalgangers en artiesten maken ze reeksen van hippe, betaalbare en diverse brillen. De brillen zijn gemaakt om de vrijdenkende geesten te vertegenwoordigen. Quay Australia is dan ook geboren langs de kant van de weg op het Australische festivalcircuit, waar ze goede vibes absorbeerden, geïnspireerd raakten door gedurfde stijlen en beïnvloed werden door ongefilterde zelfexpressie. Het was daar dat ze begonnen met het maken van coole en betaalbare zonnebrillen die boven de massa uitstaken.

  Dropshipping Challenge: Online-Shop bauen (zum Geld verdienen)

  Producten van Quay Australia

  In de cataloog vind je brillen voor zowel mannen als vrouwen brillen. Na het reizende stalletje is er veel veranderd. Zo kun je nu bijvoorbeeld gebruikmaken van een speciaal feature. Kies je bril op basis van de vorm van het montuur, dan van de vorm van je gezicht, het type lens en tot slot de kleur van de bril met verschillende soorten en beschikbare keuzes. Als je hierna nog steeds in de war bent, kun je een van de stylisten vragen voor advies over een bril die bij je gezicht past. Dit doe je door enkele foto's en afbeeldingen te sturen in de live chat of gewoon een bericht achterlaten als er geen haast achter zit. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om brillen virtueel te proberen. Het is net als een 'filter' op sociale media. Naast brillen heeft Quay ook verschillende soorten accessoires en sieraden, zowel gerelateerd aan brillen, zoals opbergdozen, hangers en reinigingsmiddelen, tot niet gerelateerd producten, zoals kettingen, oorbellen en armbanden.

  Diensten van Quay Autralia

  Quay heeft een 'garantie' voor elk type product. Fabricagefouten in je bril kun je laten vervangen binnen 12 maanden na aankoop. Wat juwelen betreft, voor fabricage- & materiaalfouten, is vervanging beschikbaar binnen 90 dagen na aankoop. Bovendien bieden ze ook een ‘niet tevreden, geld terug’ mogelijkheid binnen 30 dagen na levering. We kunnen deze retourservice krijgen door simpelweg een e-mail te sturen.

  Complimenten, Klachten en Tips over Quay Autralia

  Quay heeft op het vlak van aankoopdiensten een vrij complete service, gaande van het versturen van berichten naar hun stylisten via live-chat tot een klantendienst die klaarstaat als er problemen zijn. Naast e-mail hebben ze ook verschillende sociale media die je op de hoogte brengen van nieuwe producten en speciale kortingen. Ook vind je tal van ervaringen die klanten deelden met Quay op deze sociale media. Dit zijn foto’s tijdens gebruik, maar ook beoordelingen. Deze worden echter door het bedrijf zelf uitgekozen, dus verwacht niet dat je een slechte review zult tegenkomen. Om je recensie niet te laten verloren gaan, kun je er een schrijven op een reviewsite. Zo help je je medemens om de juiste keuze te maken. Is dat niet bevredigend?

  Quay Australia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Quay Australia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Quay Australia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Quay Australia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Quay Australia actief?

  Quay Australia is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Quay Australia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.