ErvaringenSite

  Ervaringen Sidestep

  Inkopen doen voor uw zelf, een geliefde of uw gezin? Bent u op zoek naar merkschoenen, accessoires, heuptassen of kleding? Neem dan even een kijkje op ErvaringenSite. Dankzij deze site kunt u reviews over bedrijven lezen die u deze goederen aanbieden en handig kunnen zijn bij uw zoektocht. De reviews kunnen u verder helpen om meer over schoenenwinkels zoals Sidestep te weten. U krijgt de nodige informatie over dit bedrijf en andere en de bijbehorende beoordelingen. Zo heeft u beter perspectief over het bedrijf Sidestep en weet u als het uw juiste keus wordt.

  Over Sidestep
  Het bedrijf Sidestep is een bedrijf dat open staat voor de samenleving voor het halen van merkschoenen, kleding en accessoires. Het bedrijf kunt u ook online bezoeken op hun webshop en uw bestellingen plaatsen. Bij het bedrijf Sidestep zijn niet alleen dames en heren, maar ook kinderen welkom. Het bedrijf beschikt over verschillende filialen in Nederland in de volgende gebieden: Maastricht, Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Arnhem en Den Haag.

  Producten en diensten van Sidestep
  Sidestep biedt een ruim assortiment aan schoenen, waaronder sneakers, boots en slippers. Verder bent u ook terecht voor uw merkkleding zoals jassen, hoodies, T-shirts, tops, korte – en lange broeken, maar ook sweatshirts. Ook bent u terecht voor accessoires om uw look compleet te maken. Voordat u begint met winkelen op de onlineshop van Sidestep, kunt u ook aangeven als u zich bevindt in de landen Nederland, Duitsland of landen binnen Europa. Tenslotte kunt u de keus maken uit de verschillende merken zoals Nike, Puma, Adidas, Originals, Reebok, Converse, New Balance, Vans en Timberland.

  Het is belangrijk voor Sidestep dat klanten helemaal tevreden zijn, daarom heeft ze de mogelijkheid gecreëerd dat u van verschillende betalingsmogelijkheden gebruik kunt maken, uw goederen kunt terugsturen als u ontevreden bent.

  Complimenten, klachten en tips voor Sidestep
  Het bedrijf van Sidestep hoopt u te helpen met een complete stijl en stelt, vanwege de aanwezige pandemie, voor dat u uw bestelling liever online plaatst, wat snel, gemakkelijk en veiliger is. Bij Sidestep mag er gebruik gemaakt worden van creditkaarten en betaalpassen zoals Visa, Maestro, PayPal en Mastercard. Voor verdere informatie bent u altijd terecht bij Sidestep’s klantenservice via het telefoonnummer +31 20 225 1487 en dit kan van maandag tot vrijdag van 10.00 u tot 18.00 u en zaterdag van 10.00 tot 13.00 u. Zondag is het gesloten. Het bedrijf Sidestep is ook te vinden via de volgende sociale mediasites zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

  Heeft u al eerder schoenen of kleding bij het bedrijf Sidestep gekocht en wilt u graag uw ervaring met het bedrijf met ons delen? Doe dit gauw op ErvaringenSite in de vorm van een review. Schrijf ook wat handige tips, complimenten als die er zijn, maar ook klachten die u misschien niet eerder had laten weten. Het plaatsen van uw review op de ErvaringenSite site stellen we zeer op prijs, omdat u een helpende hand toereikt aan klanten die nog niet weten waar zij langs kunnen voor hun aankopen.

  Wilt u zelf meer weten over het bedrijf Sitestep? Kom maar gauw een kijkje nemen bij ons op ErvaringenSite.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Sidestep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sidestep

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sidestep een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sidestep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sidestep actief?

  Sidestep is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sidestep gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.