25% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

P
Pieters
Ik had echt een fantastische ervaring met de klantenservice van het bedrijf! Mijn pakje leek vast te zitten bij de post, dus ik nam contact met hen op. Ze antwoordden meteen en boden me twee opties...Lees verder
C
Charlotte Willems
Oh my god, ik ben zo blij met mijn bestelling van deze winkel! Het kwam echt super snel aan en zag er precies zo uit als op de foto's. De maatbeschrijving was ook helemaal correct, dus mijn aa...Lees verder
G
Giulia Poncelet
Ik heb een factuur ontvangen van DHL die hoger was dan de waarde van mijn bestelling. Dit kwam door foutieve of niet ingevulde transportkosten door het bedrijf, waardoor ik als klant extra kosten m...Lees verder
A
arthur
Ik was echt teleurgesteld toen ik ontdekte dat ik extra invoerrechten en BTW moest betalen nadat ik al had besteld en betaald. Simmi had dit niet duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces, pas ...Lees verder
M
Malak Desmedt
Ik was echt teleurgesteld toen ik mijn bestelling ontving en ik schrok van de verborgen hoge kosten. Ik had echt niet verwacht dat ik na het bestellen nog extra kosten zou krijgen. Als ik dat op vo...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van schoenen

  Ik had echt een fantastische ervaring met de klantenservice van het bedrijf! Mijn pakje leek vast te zitten bij de post, dus ik nam contact met hen op. Ze antwoordden meteen en boden me twee opties aan. Ze konden het pakje opnieuw versturen met een snelle levering of ik kon mijn geld terugkrijgen. Ik heb gekozen voor de snelle levering en kreeg dezelfde dag nog mijn pakje. Blijkbaar was het een fout van de post, maar de service van het bedrijf was top en ik was echt blij met de mooie schoenen die ik had besteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snel geleverd, super te vreden, goede maat omschrijving

  Oh my god, ik ben zo blij met mijn bestelling van deze winkel! Het kwam echt super snel aan en zag er precies zo uit als op de foto's. De maatbeschrijving was ook helemaal correct, dus mijn aankoop paste perfect. Ik ben echt heel tevreden en zal zeker vaker hier bestellen. Love it!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanslag van DHL

  Ik heb een factuur ontvangen van DHL die hoger was dan de waarde van mijn bestelling. Dit kwam door foutieve of niet ingevulde transportkosten door het bedrijf, waardoor ik als klant extra kosten moest betalen. Toen ik hierover contact opnam met het bedrijf, probeerden ze de schuld af te schuiven en gaven ze vage excuses in plaats van het probleem op te lossen. Dit is niet de eerste keer dat ik dit probleem heb gehad met dit bedrijf en het gebrek aan verbetering is teleurstellend. Nu moet ik door een langdurig proces gaan om mijn geld terug te krijgen, wat voorkomen had kunnen worden als het bedrijf zijn werk correct had gedaan. Ik zal hier niet meer bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoge verborgen kosten

  Ik was echt teleurgesteld toen ik ontdekte dat ik extra invoerrechten en BTW moest betalen nadat ik al had besteld en betaald. Simmi had dit niet duidelijk aangegeven tijdens het bestelproces, pas toen ik een bericht van DHL kreeg. Het voelde als een nare verrassing en ik voelde me echt bedrogen door het gebrek aan duidelijkheid. Uiteindelijk moest ik nog eens €70 extra betalen, bijna de helft van de prijs van mijn producten. Dat was zwaar balen en hopelijk zal het bedrijf deze kosten nu beter communiceren op hun website, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn voor ze bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dure verrassing

  Ik was echt teleurgesteld toen ik mijn bestelling ontving en ik schrok van de verborgen hoge kosten. Ik had echt niet verwacht dat ik na het bestellen nog extra kosten zou krijgen. Als ik dat op voorhand had geweten, zou ik zeker niet bij deze winkel hebben besteld. Het heeft me echt geïrriteerd en ik zal voortaan beter opletten bij online aankopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn Nieuwe Schoenen

  Ik heb dus echt super coole schoenen besteld bij deze winkel, maar ze zijn nog steeds niet aangekomen! Het begint echt irritant te worden want ik blijf maar e-mails krijgen om een review te schrijven. Dus bij deze, hopelijk is dit nu geregeld. Het is echt stom dat ik ze nog niet heb ontvangen en nu al een review moet schrijven. Ik hoop echt dat ze snel komen, want ik kan amper wachten om ze te kunnen dragen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dubbel betaald voor hak

  Wat een verschrikkelijke nachtmerrie! Ik moest tweemaal de prijs van het product betalen vanwege die domme douanekosten die nergens vermeld stonden. Echt zonde van mijn geld en tijd!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Misleidende factuur

  Ik heb onlangs schoenen besteld op die website en ik schrok toen ik bijna het dubbele moest betalen aan invoer- en administratiekosten. Blijkbaar hadden ze de verkeerde valuta op de factuur gezet, waardoor ik extra kosten had. Ondanks dat ik bewijzen had van de fout, wilden ze het niet toegeven. Nu moet ik mijn geld terugvragen bij de belastingdienst en het zal nog weken duren voor ik het terugkrijg. Allemaal zo'n gedoe, en dat kon vermeden worden als ze gewoon de juiste valuta en prijs hadden vermeld. Echt teleurstellend en frustrerend!


Anderen bekeken ook