ErvaringenSite

  Ervaringen Simmi

  Ben je als vrouw dol op schoenen en ben je voortdurend op zoek naar online winkels waar je leuke producten kunt kopen? Dan zou het aanbod van Simmi misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg waarderen als je op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Simmi zou willen schrijven. Op die manier kun je andere mensen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Simmi

  Het Britse bedrijf Simmi zou internationaal ingestelde vrouwen de nieuwste schoenentrends tegen een betaalbare prijs bieden. Deze onderneming zegt voortdurend geïnspireerd te zijn door de moedige vrouwen van deze wereld, ongeacht of dit in het dagelijkse leven is of op de sociale media. Simmi gelooft dat het een beetje van dit en een beetje van dat kan zijn, en dat we als mens niet in een bepaald hokje moeten worden onderverdeeld. Vrouwen kunnen zowel mooi, slim en guitig zijn, zowel het laatste (wereld)nieuws als roddels consumeren en hard werken aan hun doelen. Dit bedrijf zou continu geïnspireerd worden door bekende mensen, vrienden en bloggers, die het team van Simmi motiveren om trouw te blijven aan zichzelf en een betere wereld te creëren. Een echte 'Simmi-girl' zou een low key coole vibe hebben, baanbrekend zijn, zelfliefde aanmoedigen en geloven dat verandering van binnenuit komt.

  Boyfriend Expose | Pyar Tune Kya Kiya | Gone Emotional [Simmi Saini]

  Producten en diensten van Simmi

  Bovenaan de website van Simmi kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Dit is vooral handig als je ongeveer een idee hebt van datgene waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals New In, Heels, Boots, Slippers, Flats en Wide. Omdat de meeste categorieën verder zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, kun je vlotter doorheen het aanbod van dit bedrijf navigeren. Als je op de hoogte wilt blijven van de producten en aanbiedingen van Simmi, kun je je via de site ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het bedrijf. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice via het formulier op de website contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Simmi

  Heb je ooit al één of meerdere bestellingen bij Simmi geplaatst? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring te publiceren. Hoe heb je de bestel- en betaalprocedure ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte producten? Is de klantenservice vlot bereikbaar? Of heb je misschien nog andere tips voor onze bezoekers? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw review! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!

  Simmi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Simmi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Simmi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Simmi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Simmi actief?

  Simmi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Simmi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.