ErvaringenSite

  Ervaringen Stradivarius

  Stradivarius is een kledingmerk voor dames, oorspronkelijk komt het bedrijf uit de Spaanse stad Barcelona. Het is eigendom van de Inditex groep, onder deze groep vallen ook andere bekende merken zoals Zara, Oysho en Massimo Dutti. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stradivarius lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Spaanse bedrijf achterlaten. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Stradivarius

  Stradivarius werd opgericht in 1994 door de Triquell familie met een innovatief concept voor mode in Barcelona. Inmiddels is het merk aanwezig in 62 landen en heeft het bijna duizend winkels over de hele wereld. In 1999 traden zij toe tot de Inditex groep. De Inditex groep is een van de grootste modegroepen ter wereld. Zij hebben diverse merken onder zich zoals: Zara, Pull & Bear, Oysho, Bershka etc. Het merendeel van de winkels is in eigendom van het bedrijf. Het bedrijf hanteert een uniek bedrijfsmodel: in plaats van een groot percentage van de productie voor het volgende seizoen vast te leggen, legt het bedrijf een klein bedragt vast en gebruikt de feedback van klanten om winkels wekelijks aan te vullen met nieuwe en andere producten.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Producten en diensten van Stradivarius

  Stradivarius richt zich voornamelijk op de verkoop van kleding. U kunt er bijvoorbeeld jassen, blazers, vesten, knitwear, jurken, broeken, jeans, t-shirts, overheamden, blouses, tops, rokken, shorts, body's en sweaters vinden. Per categorie heeft het bedrijf dan ook weer subcategorieën zoals bijvoorbeeld lange jurken, prints, mantels, cardigans etc. Naast kleding kunt u bij Stradivarius ook terecht voor diverse schoenen. Bij het bedrijf vind u bijvoorbeeld sportschoenen, sandalen met een hak, platte sandalen, laarzen en laarsjes. De schoenen zijn meestal van synthetisch of plastic materiaal, tenzij er nadrukkelijk bij staat dat het echt leer is.

  Naast schoenen en kleding kunt u ook bij het Spaanse bedrijf terecht voor allerlei accessoires om uw outfit de finishing touch te geven. Voorbeelden hiervan zijn telefoonhoesjes, lingerie, tassen, rugzakken en ceintuurs maar ook sieraden, haaraccessoires en overige accessoires. Naast het uitzoeken van een volledige outfit kunt u ook uw eigen huis inrichten in de Stradivarius stijl. Zij verkopen namelijk ook allerlei spulletjes voor in uw huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan decoratie, spelletjes, flessen, geuren en kantoor- en schoolbenodigdheden.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Stradivarius

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Stradivarius? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Stradivarius op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stradivarius vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Stradivarius of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Spaanse bedrijf Stradivarius nu achter.

  Stradivarius
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stradivarius

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stradivarius een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stradivarius. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stradivarius actief?

  Stradivarius is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stradivarius gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.