Subside Sports Reviews

: 2
50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten? Schrijf een review

J
Jordi Kaaijman
Subside sport is voor mij al jaren de beste on line voetbal shirt winkel op het internet. De prijs is goed en ze hebben al mijn favo clubs in de voor raad. Hier weet u dat u de beste originele en b...Lees verder
L
Lander
Ik heb gisteren een tof shirt gekocht, maar het was veel te groot. Ik heb het teruggestuurd, maar nog geen reactie ontvangen. Ik wil graag mijn geld terug!Lees verder

Reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  voetbalshirts

  Subside sport is voor mij al jaren de beste on line voetbal shirt winkel op het internet. De prijs is goed en ze hebben al mijn favo clubs in de voor raad. Hier weet u dat u de beste originele en betrouwbare producten koopt. Goede service en snelle levering. Ik heb ook wel eens contact moeten opnemen in verband met een verkeerde levering, maar dit werd gewoon heel snel opgelost door de klanten service! Ook een keer een terug storting gehad in verband met een verkeerde bestelling en dit was ook helemaal geen probleem hoor.
  Ik ben al 12 jaar een tevreden (vaste) klant!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Coole shirt gekocht

  Ik heb gisteren een tof shirt gekocht, maar het was veel te groot. Ik heb het teruggestuurd, maar nog geen reactie ontvangen. Ik wil graag mijn geld terug!


Anderen bekeken ook