ErvaringenSite

  Ervaringen Teamswear

  Ben je een fervente sporter? Dan is Teamswear zeker de online winkel voor jou! Je vindt er een groot assortiment sportkledij en –artikelen, neem zeker een kijkje! Wat klanten vinden van Teamswear lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb je zelf ervaring met Teamswear? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en weten ze wat ze mogen verwachten als ze een bestelling plaatsen bij Teamswear.

  Over Teamswear

  Teamswear werd opgericht in 2001, het is een dochteronderneming van de schoenenketen Berca Shoes. Hun aanbod groeit constant, ze bieden heel wat sportgerelateerde artikelen aan van mid- en high-end A-merken. Ze willen zich onderscheiden in de serviceverlening. Je besteld er heel simpel met één klik en dan wordt je bestelling zo snel mogelijk geleverd, meestal binnen 3 tot 5 werkdagen. Teamswear biedt een snelle levering, scherpe prijzen, een 'niet goed, geld terug'-garantie van 30 dagen, geen verzendingskosten, snelle respons via de klantenservice (zowel voor de aankoop als erna), heel wat productkennis en een gebruiksvriendelijke online winkel.


  Nike Revolution Jacket, ook te verkrijgen boij Teamswear! 

  Diensten van Teamswear

  Op Teamswear vind je een ruim aanbod sportartikelen. Je vindt er sportkledij en accessoires, volledige voetbal-, basketbal-, volleybal-, tennis-, handbal- en hockeyuitrustingen. Je vindt er ook spullen voor fitness, sporttassen en running benodigdheden en vrije tijdskledij. De levering van je bestelling gebeurt via DPD, DPD informeert je op voorhand per SMS of e-mail wanneer je pakketje geleverd zal worden. Op de dag zelf word je nog eens gecontacteerd via SMS of e-mail waarin je het tijdstip van de levering zal vinden.

  Vragen of klachten voor Teamswear

  Heb je vragen of een klacht over Teamswear? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de post, online chat of via een invulformulier die je op de website zal vinden. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord! Teamswear heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Teamswear? Heb je er een leuke kleding of sportartikelen gevonden van goede kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Teamswear. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Teamswear? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Teamswear
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Teamswear

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Teamswear een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Teamswear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Teamswear actief?

  Teamswear is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Teamswear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.