ErvaringenSite

  Ervaringen Ted Baker

  Zoek je kleding inspiratie? Dan kun je natuurlijk blogs lezen en in online shops kijken welke producten zij verkopen. Maar er is nog een manier om inspiratie op te doen. Heb je al gedacht aan het lezen van reviews? Door de commentaren en ervaringen van andere klanten te lezen krijg je een goed beeld over welke producten er veel verkocht worden en welke shops ze verkopen. Zo heb je snel overzicht over wat er verkrijgbaar is en hoe het zit met de betrouwbaarheid van de diverse webshops. Neem daarom een moment de tijd om de reviews op onze website te lezen. Je doet op die manier dus niet alleen de gezochte inspiratie op je weet uiteindelijk ook bij welke shop je het beste kunt bestellen wat je wilt hebben.

  Over Ted Baker

  Ted Baker is de naam van de online shop die het Engelse bedrijf No Ordinary Designer Label Ltd. uit Londen gebruikt om onder meer kleding te verkopen. De producten die er via de site worden aangeboden zijn bovendien verkrijgbaar in meerdere winkels verspreid door België en Nederland. Heb je vragen over de producten die er hier te koop zijn? De helpdesk van de site geeft je antwoord op vele vragen. Maar je kunt natuurlijk ook de commentaren en ervaringen van andere klanten op onze website lezen om te zien hoe zij de artikelen en kwaliteit ervaren. Ted Baker levert de bestelde producten normaal gezien binnen 5 tot 6 werkdagen. Zodra je jouw artikelen betaald hebt wordt je bestelling verwerkt en verstuurd. Voor de betaling kun je gebruik maken van veilige betaalmethodes.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  De producten en diensten van Ted Baker

  Behalve kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen verkoopt Ted Baker ook andere producten voor in huis zoals beddengoed en behangpapier. De homepagina van het merk vermeld duidelijk de diverse categorieën die er beschikbaar zijn en de meest trendy producten zijn prominent aanwezig. Veel van de beschikbare producten zijn als cadeau voor een familielid of partner te bestellen en kun je laten voorzien van een eigen boodschap. Natuurlijk wil je voordat je gaat bestellen weten wat andere klanten van de producten van Ted Baker vinden. Je kunt daarom hun commentaren en tips lezen in hun reviews op onze site. Als je uiteindelijk overtuigd bent en een bestelling plaatst dan heb je 30 dagen de tijd om de producten terug te sturen mocht je er onverhoopt niet tevreden over zijn.

  Reviews en tips over Ted Baker

  Help jij ons om andere klanten te informeren over de positieve en negatieve aspecten van het winkelen bij deze online shop? Schrijf als klant een review over Ted Baker en plaats die op onze website. Alleen zo kunnen we gezamenlijk laten zien hoe goed of slecht deze webshop werkelijk is. Veel klanten die deze online shop nog niet kennen willen graag weten of Ted Baker betrouwbaar is en jouw beoordeling kan er aan bijdragen om antwoord op die vraag te geven. Het is daarom van belang dat je eerlijk en oprecht beschrijft wat jouw ervaring met de producten en service van deze site zijn. Door alle commentaren en klachten over Ted Baker van klanten zoals jij duidelijk op onze website te laten zien ontstaat er een realistisch beeld over de werkwijze van deze online winkel.

  Ted Baker
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ted Baker

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ted Baker een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ted Baker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ted Baker actief?

  Ted Baker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ted Baker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.