ErvaringenSite

  Ervaringen Torfs

  Zijn je huidige schoenen aan vervanging toe, of wil je je collectie uitbreiden met één of meerdere nieuwe paren? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Torfs. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte review over jouw ervaring met Torfs te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of ze al dan niet een bestelling zullen plaatsen bij dit bedrijf.

  Over Torfs

  Torfs is een Belgisch schoenenbedrijf dat in oktober 1948 in Lier in de provincie Antwerpen werd opgericht en tot op de dag van vandaag een volledig familiale onderneming is. Hierdoor kan Torfs terugvallen op enkele belangrijke bedrijfswaarden, zoals zorgzaamheid voor klanten, medewerkers, leveranciers, aandeelhouders en de samenleving in het algemeen. Hierdoor zou ook duurzaamheid een belangrijke pijler zijn in het beleid van dit bedrijf. Tegenwoordig telt deze onderneming meer dan 70 fysieke winkels in Vlaanderen en 2 in Wallonië. Daarnaast kun je ook in heel België en Nederland de klok rond online schoenen, handtassen en andere accessoires bij Torfs bestellen. Dit bedrijf zou al enkele jaren tot het clubje van Beste Werkgever en Beste Winkelketen van België behoren. Het doel van Torfs is dan ook om deze reputatie waar te maken.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Producten en diensten van Torfs

  Via het zoekvenster bovenaan de website kun je onder andere op merk, type en kleur zoeken. Of wil je gewoon eens kijken wat dit bedrijf vandaag de dag kan bieden? Dan kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals 'Dames', 'Heren', 'Jongens', 'Meisjes' en 'Outlet'. Opdat je gemakkelijker door het menu zou kunnen navigeren, zijn deze categorieën verder opgedeeld in verschillende subcategorieën. Verder kun je op de homepage ook hedendaagse bestsellers, must have sneakersen accessoires bekijken. Deze onderneming moedigt zijn klanten ook aan om inspirerende foto's op social media te plaatsen met de hashtag '#sterkinjeschoenen'. Volgens de informatie op deze site kun je bij Torfs rekenen op gratis verzending vanaf € 25, gratis retourneren, een veilige betaalomgeving en een levering de volgende dag als je je bestelling voor 22.00 uur plaatst. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per chat of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Torfs

  Heb je ooit al één of meerdere paren schoenen of andere items bij deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige review over Torfs te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor ander potentiële klanten, en hen helpen beslissen of dit bedrijf al dan niet aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de verkochte artikelen, hoe je het bestelproces hebt ervaren en of de klantenservice vlot bereikbaar was als je vragen had. Laat het ons zeker weten! En je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je hier klikken.

  Torfs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Torfs

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Torfs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Torfs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Torfs actief?

  Torfs is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Torfs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.