ErvaringenSite

  Ervaringen UNTUCKit

  Kledij is een basisbehoefte, dat weten we allemaal. Maar het is echter ook belangrijk dat deze past aan de vorm van je lichaam, anders zie je er misschien minder aantrekkelijk uit. En dat wil je toch niet? Ieder mens wordt geboren met een andere lichaamsvorm. Daarom is het soort kleding dat geschikt is voor elk individu ook anders. Wees verstandig bij het kiezen van kleding, niet alleen in termen van mode, maar ook in termen van comfort. Echter is het niet altijd makkelijk om je eigen lichaamsvorm te kunnen beschrijven. Laat dit nu net een speciale dienst zijn die UNTUCKit voor je biedt. Bekijk de recensies om te zien hoe accuraat hun tool is.

  Over UNTUCKit

  Een bedrijf dat het comfort van zijn klanten vooropstelt is UNTUCKit. Het is een casual herenkledingbedrijf dat in 2011 is opgericht en zijn hoofdkantoor in New York City heeft. Het bedrijf richt zich op de verkoop van casual overhemden die ontworpen zijn om niet in de broek gestopt te worden, en dus iets korter gesneden zijn dan het gemiddelde herenoverhemd. De eerste fysieke winkel van UNTUCKit opende in september 2015, en het bedrijf heeft er ondertussen al 87. De dichtstbijzijnde winkels zijn echter in Londen, UK, dus zijn we in België aangewezen op de webshop. Hier vind je gelukkig ook al hun producten en verschillende diensten.

  Untuckit Shirts Review And Try On/ Is Untuckit Worth It?

  Producten van UNTUCKit

  Ze staan bekend voor hun herenkleding, met een speciale aandachtstrekker, zij hebben een "find your fit" service. Deze dienst laat je een korte quiz invullen om je een 360° voorbeeld van je lichaamsbouw te tonen. Zo kunnen we de perfecte outfit voor ons lichaam vinden. Daarnaast hebben ze ook een "shopping fit" categorie met verschillende opties voor de algemene lichaamsvorm als je je lichaamsvorm al kent. Dit is ook zeer nuttig als je op zoek bent naar geschenken voor dierbaren. Naast de catalogus voor heren, hebben ze ook diverse producten voor vrouwen, jongens en diverse accessoires om je outfit te ondersteunen.

  Diensten van UNTUCKit

  Voor all producten biedt UNTUCKit internationale verzending. Ook hebben ze een Gift Card die je digitaal via e-mail of fysiek verzonden kunt krijgen. Als je online winkelt, kun je gebruik maken van de gemakken als categorieën voor het soort materiaal, tot het soort seizoen dat op dat moment aan de gang is. Voor de laatste nieuwe aanbiedingen en items kun je terecht op hun sociale media of houden ze je op de hoogte via de nieuwsbrief.

  Complimenten, Klachten en Tips over UNTUCKit

  Voor productaankopen heeft UNTUCKit ook online een vrij complete service. Stuur hen berichten met al je vragen, krijg gratis verzending vanaf een bepaald bedrag en betaal via een van de verschillende betaalmogelijkheden. Bij vragen of problemen kun je op verschillende manieren contact opnemen met de klantendienst. UNTUCKit is beschikbaar via e-mail, telefoon en livechat. Ook bieden ze een retour- of omruilservice aan als je problemen ondervindt.

  Twijfel je nog of UNTUCKit aan jouw standaard voldoet, bekijk dan de recensies over ervaringen van voorgaande klanten. Ook kun je zelf toekomstige bezoekers helpen door een review te schrijven met jouw belevenis. Zijn de producten zoals je gehoopt had, was de verzending snel en is de klantendienst goed bereikbaar? Deel het op het internet!

  UNTUCKit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over UNTUCKit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is UNTUCKit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over UNTUCKit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is UNTUCKit actief?

  UNTUCKit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van UNTUCKit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.