UNTUCKit

Alle reviews

UNTUCKit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

UNTUCKit

Kledij is een basisbehoefte, dat weten we allemaal. Maar het is echter ook belangrijk dat deze past aan de vorm van je lichaam, anders zie je er misschien minder aantrekkelijk uit. En dat wil je toch niet? Ieder mens wordt geboren met een andere lichaamsvorm. Daarom is het soort kleding dat geschikt is voor elk individu ook anders. Wees verstandig bij het kiezen van kleding, niet alleen in termen van mode, maar ook in termen van comfort. Echter is het niet altijd makkelijk om je eigen lichaamsvorm te kunnen beschrijven. Laat dit nu net een speciale dienst zijn die UNTUCKit voor je biedt. Bekijk de recensies om te zien hoe accuraat hun tool is.

Over UNTUCKit
Een bedrijf dat het comfort van zijn klanten vooropstelt is UNTUCKit. Het is een casual herenkledingbedrijf dat in 2011 is opgericht en zijn hoofdkantoor in New York City heeft. Het bedrijf richt zich op de verkoop van casual overhemden die ontworpen zijn om niet in de broek gestopt te worden, en dus iets korter gesneden zijn dan het gemiddelde herenoverhemd. De eerste fysieke winkel van UNTUCKit opende in september 2015, en het bedrijf heeft er ondertussen al 87. De dichtstbijzijnde winkels zijn echter in Londen, UK, dus zijn we in België aangewezen op de webshop. Hier vind je gelukkig ook al hun producten en verschillende diensten. 

Producten van UNTUCKit
Ze staan bekend voor hun herenkleding, met een speciale aandachtstrekker, zij hebben een "find your fit" service. Deze dienst laat je een korte quiz invullen om je een 360° voorbeeld van je lichaamsbouw te tonen. Zo kunnen we de perfecte outfit voor ons lichaam vinden. Daarnaast hebben ze ook een "shopping fit" categorie met verschillende opties voor de algemene lichaamsvorm als je je lichaamsvorm al kent. Dit is ook zeer nuttig als je op zoek bent naar geschenken voor dierbaren. Naast de catalogus voor heren, hebben ze ook diverse producten voor vrouwen, jongens en diverse accessoires om je outfit te ondersteunen.

Diensten van UNTUCKit
Voor all producten biedt UNTUCKit internationale verzending. Ook hebben ze een Gift Card die je digitaal via e-mail of fysiek verzonden kunt krijgen. Als je online winkelt, kun je gebruik maken van de gemakken als categorieën voor het soort materiaal, tot het soort seizoen dat op dat moment aan de gang is. Voor de laatste nieuwe aanbiedingen en items kun je terecht op hun sociale media of houden ze je op de hoogte via de nieuwsbrief.

Complimenten, Klachten en Tips over UNTUCKit
Voor productaankopen heeft UNTUCKit ook online een vrij complete service. Stuur hen berichten met al je vragen, krijg gratis verzending vanaf een bepaald bedrag en betaal via een van de verschillende betaalmogelijkheden. Bij vragen of problemen kun je op verschillende manieren contact opnemen met de klantendienst. UNTUCKit is beschikbaar via e-mail, telefoon en livechat. Ook bieden ze een retour- of omruilservice aan als je problemen ondervindt. 

Twijfel je nog of UNTUCKit aan jouw standaard voldoet, bekijk dan de recensies over ervaringen van voorgaande klanten. Ook kun je zelf toekomstige bezoekers helpen door een review te schrijven met jouw belevenis. Zijn de producten zoals je gehoopt had, was de verzending snel en is de klantendienst goed bereikbaar? Deel het op het internet!