ErvaringenSite

  Ervaringen Urban Outfitters

  Urban Outfitters, voluit Urban Outfitters, Inc. (URBN) is een multinationaal lifestyle en retailbedrijf met een hoofdkantoor in Philadelphia, Pennsylvania in de Verenigde Staten. Het merk is bedoeld voor jonge volwassenen met een mix van mannen en vrouwen kleding, accessoires, muziek en zelfs huishoudelijke artikelen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Urban Outfitters lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website zoeken op andere soortgelijke bedrijven. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Urban Outfitters

  Het bedrijf werd opgericht in het jaar 1970, oorspronkelijk als de winkel "Free People" door Richard Hayne, Judy Wicks en Scott Belair. Het was een project voor een ondernemersschap klas aan de University of Pennsylvania. Later, in het jaar 1976, werd het omgedoopt tot Urban Outfitters. Het bedrijf is inmiddels flink gegroeid en actief in diverse landen: in de Verenigde Staten, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, België, Canada, Italië, Nederland, Israël, Polen en zelfs in de Verenigde Arabische Emiraten. Urban Outfitters, Inc. (URBN) heeft meerdere winkels in hun merkenportfolio, waaronder ook Anthropologie, Free People, BHLDN en de Vetri Family-restaurantgroep.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  Producten en diensten van Urban Outfitters

  Maar wat verkoopt Urban Outfitters dan eigenlijk precies? Het Urban Outfitters merk is bedoeld voor jonge volwassenen, voornamelijk jong volwassenen en tieners die geïnteresseerd zijn in de hipster-subcultuur en alternatieve mode. het bedrijf biedt een merchandise mix aan van mannen en vrouwen kleding, schoenen, beauty en wellness producten, accessoires, activewear, vistuig en huishoudelijke artikelen, evenals muziek. Bij muziek kunt u denken aan vinyl platen en cassettes, vrij "old school" dus. Een groot deel van de merchandise van Urban Outfitters wordt ontworpen en geproduceerd door de groothandelsdivisie van het bedrijf op meerdere private labels.

  Het bedrijf verkoopt naast hun eigen merk, Urban Outfitters ook producten van andere merken. Voorbeelden van deze merken zijn bijvoorbeeld Champion, Calvin Klein, Adidas, Fila, Fjällräven, Nike, Birkenstock en Levi's. Naast kleding van andere merken verkoopt Urban Outfitters ook interieurproducten van andere merken. In België zijn er twee fysieke winkels van Urban Outfitters, één van deze is gevestigd in Antwerpen en de andere vestiging is in onze hoofdstad Brussel. Naast deze twee fysieke winkels kunt u bij het bedrijf ook online bestellen via hun website.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Urban Outfitters

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Urban Outfitters? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Urban Outfitters op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Urban Outfitters vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Urban Outfitters of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf nu achter.

  Urban Outfitters
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Urban Outfitters

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Urban Outfitters een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Urban Outfitters. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Urban Outfitters actief?

  Urban Outfitters is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen, Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Urban Outfitters gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.