ErvaringenSite

  Ervaringen Van Arendonk

  Ben je op zoek naar een onderneming die online schoenen, tassen en accessoires verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Van Arendonk. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over dit bedrijf te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij Van Arendonk te plaatsen. Het maakt overigens niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Van Arendonk

  Van Arendonk is een Nederlands bedrijf dat al eeuwenlang actief is in het schoenenvak. Na het overlijden van zijn vader, kwam de onderneming in 1884 in handen van Jan van Arendonk. Onder zijn leiding evolueerde de werkplaats naar een grote fabriek waar 150 arbeiders werkzaam waren en die in 1905 elke week 2700 paar schoenen produceerden. Na het overlijden van Jan op jonge leeftijd, kwam het bedrijf in handen van de drie oudste zonen. Zij zorgen ervoor dat het productievermogen steeg naar 4000 paar schoenen per week, maar moesten in 1950 de fabriek sluiten nadat alle machines in de Tweede Wereldoorlog waren meegenomen en er conflicten tussen de broers waren ontstaan. De jongste zoon van Jan, Janus, opende echter in 1967 samen met zijn vrouw een eerste schoenenwinkel in Breda. Later volgden er ook winkels in Tilburg, Den Bosch, Groningen en Eindhoven. De laatste jaren zijn er nog andere winkels geopend waar de focus ligt op sportieve schoenen en sneakers.

  Online Shopping Advice

  Producten en diensten van Van Arendonk

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je een specifiek trefwoord in het zoekvenster ingeven. Natuurlijk kun je ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals dames, heren, tassen & accessoires, onderhoud, merken en outlet. Elk van deze categorieën is opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald item kunt zoeken. Verder kun je ook een overzicht van de nieuwe collectie bekijken, online een afspraak maken en de verschillende winkels en hun adres en openingsuren opzoeken. Via de website kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Van Arendonk en kans maken op € 150 shoptegoed. Bij deze onderneming zou je kunnen rekenen op achteraf betalen en 30 dagen retourrecht. Heb je nog een vraag voor het team van dit bedrijf? Dan kun je een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen of contact opnemen met de klantenservice van Van Arendonk. Dit kan telefonisch of via Facebook, Twitter of het contactformulier op de website.

  Complimenten, klachten en tips voor Van Arendonk

  Ben je al klant bij Van Arendonk? Op deze pagina kun je een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf schrijven. Zo kun je onze bezoekers laten weten wat je van de kwaliteit van de schoenen van Van Arendonk vindt, of je probleemloos een beroep kunt doen op de 30 dagen retourrecht en of de klantenservice makkelijk bereikbaar is als je vragen, opmerkingen of klachten hebt. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar een verslag van jouw persoonlijke ervaring! Tot slot kun je hier klikken als je graag te weten wilt komen wat mensen zoals over andere bedrijven schrijven.

  Van Arendonk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van Arendonk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van Arendonk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Van Arendonk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Arendonk actief?

  Van Arendonk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Arendonk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.