ErvaringenSite

  Ervaringen Van Arendonk

  Soms ben je echt aan nieuwe schoenen toe, de oude zijn versleten, of passen niet meer in de tijd van nu. Wanneer je een kwaliteitsschoen zoekt met een mooie afwerking, dan kun je terecht bij Van Arendonk. Dit bedrijf bestaat al vele jaren. Of dit voordeel oplevert voor jou als je er nu iets wilt bestellen, of dat er voor wat betreft de service van de online shop of de kwaliteit van de artikelen nog wel wat te wensen over is, dat lees je hier bij ErvaringenSite. Heb je zelf al eens iets bij hen besteld? Laat dan ook jouw mening achter op dit consumentenplatform!

  Over Van Arendonk

  In 1884 werd Jan van Arendonk geplaatst aan het hoofd van een bescheiden schoenmakerij. Na enkele jaren had hij daar een fabriek van gemaakt waar 150 arbeiders werkzaam waren. In 1905 leverden zij 2700 schoenen per week af. Op 46-jarige leeftijd stierf Jan van Arendonk. De fabriek ging over op de drie oudste zonen waaronder Cees van Arendonk. In 1940 produceerde de schoenfabriek 4000 paar schoenen per week. In de oorlog werden alle machines meegenomen, wat een doorstart bemoeilijkte. Rond 1950 ontstonden er conflicten tussen de broers waardoor Cees van Arendonk in 1953 besloot de fabriek te sluiten.

  De jongste zoon, Janus van Arendonk, begon in 1967 samen met zijn vrouw José hun eerste schoenenwinkel in Breda. Hierop volgden al snel filialen in Den Bosch en Tilburg. Groningen volgde een tiental jaren later. In 2001 ging een vestiging in Eindhoven open. Dochter Danielle en haar man David vormen de opvolging. Inmiddels is er ook een tweede zaak in Den Bosch, Groningen en Tilburg, waar sportieve schoenen en sneakers verkocht voor de jongere consument onder de naam P’Leisure. Intussen hebben zij ook een shop-in-shop geopend in Bastiaansen Modestad te Bavel, en één in Jansen-Noy in Sevenum. Sinds 2015 is Smits schoenen in Arnhem onderdeel van Van Arendonk. Hier worden ook artikelen aangeboden uit het hoog segment met merken als Hogan, Tod's, Mason Garments, Valentino en Philippe Model. Deze collectie is ook te bekijken op www.BySmits.com.


  Van Arendonk organiseerde in 2015 een Mannenevent

  Diensten

  Bij Van Arendonk kun je natuurlijk naast de fysieke winkels ook een uitgebreide webshop bezoeken waarop allerlei schoenen en aanverwante artikelen worden aangeboden. Daarbij heb je de keuze uit:

  • Dames
  • Heren
  • Tassen en Onderhoud
  • Onderhoud
  • Merken - Met populaire merken als: Floris van Bommel, Sendra, Antony Morato, Michael Kors, Nubikk, Magnanni, Ugg, Shabbies Amsterdam, etc.
  • Outlet

  Verder vind je op de website een Blog met allerlei weetjes over schoenen en fashion. Wat zijn de trends, interviews en veel tips over ‘What to wear’ en ‘How to wear’. Ook kun je online het magazine van het moment bekijken. In de online shop kun je betalen met iDeal, Visa, Mastercard, Paypal en Bancontact. Bij een totaalbedrag boven € 75,- betaal je geen verzendkosten. Hieronder zijn de verzendkosten € 6,95.

  Klachten

  Je kunt de gekochte artikelen ruilen of retour zenden binnen 14 werkdagen, met een compleet ingevuld retourformulier en de kassabon. Ze accepteren alleen onbeschadigde en ongedragen artikelen met de originele labels en etiketten. Voor vragen kun je ze benaderen via een contactformulier op de website, via Facebook, Twitter en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op nummer (013) 54 277 72.

  Hoe goed zijn de schoenen en de (web)winkel van Van Arendonk? Hoe valt de pasvorm, kun je retourneren, hoe is de service? Lees reviews van klanten!

  Van Arendonk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Van Arendonk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van Arendonk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Van Arendonk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Arendonk actief?

  Van Arendonk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Arendonk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.