Van Arendonk

Alle reviews

Van Arendonk

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Meral
Wat en slechte service en totaal geen klantvriendelijk. Sneackers gekocht en er zit en draadje los. Niet eens tot en oplossing gekomen hele slecht zaak nooit meer dat ik wat koop Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Steve madden sneakers

  Wat en slechte service en totaal geen klantvriendelijk. Sneackers gekocht en er zit en draadje los. Niet eens tot en oplossing gekomen hele slecht zaak nooit meer dat ik wat koop


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Van Arendonk

Van Arendonk

Eens een bezoek brengen aan van Arendonk? Wenst u meer te weten over de producten en de dienstverlening van VanArendonk.nl? Weet u niet zo goed waar u de schoen naar smaak of behoefte zou kunnen vinden? Lees hier op ErvaringenSite meer over bedrijven en de ervaringen van anderen die hier worden achtergelaten speciaal voor u. Wij helpen u graag op weg met het vinden van waar u naar op zoek bent. We helpen u een nuchter besluit te nemen op weg om een aankoop te doen of van een dienstverlening gebruik te maken.

ErvaringenSite heeft ook voor u de reviews verzameld, zodat u kunt weten welke keus u kunt maken bij uw zoektocht naar de voor u “smakende” schoenen. 

Over Van Arendonk
Niet alleen voor dames- en heren schoenen bent u terecht bij Van Arendonk, maar ook voor diverse tassen en accessoires in diverse afmetingen en merken. Met hun thema: “Mooie Schoenen, Mooie Mensen” bieden zij in de diverse winkels hun producten aan. Van Arendonk bestaat reeds honderden jaren. Vanaf 1884 werd het steeds voortgetrokken door opeenvolgende generaties van de familie Van Arendonk. Na vele troebele wateren, zoals de 2de wereld oorlog, werd de eerste schoenenwinkel veertien jaren later, in 1967, geopend in Breda. Met de opleving van het familiebedrijf, werd meteen ook ingespeeld op de wensen van de jonge consument. Er werden binnen enkele jaren verschillende filialen geopend om dichter bij de klanten te komen.

 

Producten en diensten VanArendonk.nl
Bij Van Arendonk bent u terecht voor schoenen voor oudere mannen en vrouwen, maar ook de jonge generatie. Van Arendonk bestaat anno 2021 uit verschillende verkooppunten voor schoenenmerken. Te noemen zijn de schoenenmerken als Floris van Bommel, Gabor, Nubikk en tassen van Michael Kors, maar ook outdoor laarzen, zoals die van Dubarry. In deze winkels worden sportieve schoenen en sneakers verkocht gericht op de jongere generatie. Van Arendonk presenteert dit concept onder het label P'Leisure.

 

Complimenten, klachten en tips VanArendonk.nl
Van Arendonk zegt te streven naar de levering van bestellingen binnen 2 à 3 werkdagen. Tijdens de sales perioden worden bestellingen doorgaans binnen 5 à 6 werkdagen verzonden. Binnen Nederland is de bestelling gewoonlijk de dag na verzending in huis. Voor zendingen buiten Nederland kan dit langer duren. Zodra de bestelling door het bedrijf is ontvangen ontvangt de klant een e-mail met daarin een Track & Trace code. Daarmee kunnen klanten hun bestelling volgen online tot aan de levering toe.

Mocht u iets te melden hebben, een klacht of een compliment dan is de klantenservice van Van Arendonk is van maandag tot en met vrijdag te bereiken van 9.00U - 17.00 uur. Dit kan echter verzinnen vanwege de huidige corona-pandemie.

Heeft u ook ervaring met Van Arendonk, haar artikelen en haar dienstverlening? Hoe vindt u haar klantenservice? Houdt Van Arendonk zich aan zijn woord? Laat ons weten! Laat ons uw mening achter op onze website.

Indien u nog niet veel weet over Van Arendonk, haar service en producten, zoals de dames- en heren schoenen, tassen en accessoires en haar dienstverlening, dan mag u hier op onze ErvaringenSite de reviews lezen.