ErvaringenSite

  Ervaringen Van Arendonk

  Van Arendonk

  Eens een bezoek brengen aan van Arendonk? Wenst u meer te weten over de producten en de dienstverlening van VanArendonk.nl? Weet u niet zo goed waar u de schoen naar smaak of behoefte zou kunnen vinden? Lees hier op ErvaringenSite meer over bedrijven en de ervaringen van anderen die hier worden achtergelaten speciaal voor u. Wij helpen u graag op weg met het vinden van waar u naar op zoek bent. We helpen u een nuchter besluit te nemen op weg om een aankoop te doen of van een dienstverlening gebruik te maken.

  ErvaringenSite heeft ook voor u de reviews verzameld, zodat u kunt weten welke keus u kunt maken bij uw zoektocht naar de voor u “smakende” schoenen.

  Over Van Arendonk
  Niet alleen voor dames- en heren schoenen bent u terecht bij Van Arendonk, maar ook voor diverse tassen en accessoires in diverse afmetingen en merken. Met hun thema: “Mooie Schoenen, Mooie Mensen” bieden zij in de diverse winkels hun producten aan. Van Arendonk bestaat reeds honderden jaren. Vanaf 1884 werd het steeds voortgetrokken door opeenvolgende generaties van de familie Van Arendonk. Na vele troebele wateren, zoals de 2de wereld oorlog, werd de eerste schoenenwinkel veertien jaren later, in 1967, geopend in Breda. Met de opleving van het familiebedrijf, werd meteen ook ingespeeld op de wensen van de jonge consument. Er werden binnen enkele jaren verschillende filialen geopend om dichter bij de klanten te komen.

  Producten en diensten VanArendonk.nl
  Bij Van Arendonk bent u terecht voor schoenen voor oudere mannen en vrouwen, maar ook de jonge generatie. Van Arendonk bestaat anno 2021 uit verschillende verkooppunten voor schoenenmerken. Te noemen zijn de schoenenmerken als Floris van Bommel, Gabor, Nubikk en tassen van Michael Kors, maar ook outdoor laarzen, zoals die van Dubarry. In deze winkels worden sportieve schoenen en sneakers verkocht gericht op de jongere generatie. Van Arendonk presenteert dit concept onder het label P'Leisure.

  Complimenten, klachten en tips VanArendonk.nl
  Van Arendonk zegt te streven naar de levering van bestellingen binnen 2 à 3 werkdagen. Tijdens de sales perioden worden bestellingen doorgaans binnen 5 à 6 werkdagen verzonden. Binnen Nederland is de bestelling gewoonlijk de dag na verzending in huis. Voor zendingen buiten Nederland kan dit langer duren. Zodra de bestelling door het bedrijf is ontvangen ontvangt de klant een e-mail met daarin een Track & Trace code. Daarmee kunnen klanten hun bestelling volgen online tot aan de levering toe.

  Mocht u iets te melden hebben, een klacht of een compliment dan is de klantenservice van Van Arendonk is van maandag tot en met vrijdag te bereiken van 9.00U - 17.00 uur. Dit kan echter verzinnen vanwege de huidige corona-pandemie.

  Heeft u ook ervaring met Van Arendonk, haar artikelen en haar dienstverlening? Hoe vindt u haar klantenservice? Houdt Van Arendonk zich aan zijn woord? Laat ons weten! Laat ons uw mening achter op onze website.

  Indien u nog niet veel weet over Van Arendonk, haar service en producten, zoals de dames- en heren schoenen, tassen en accessoires en haar dienstverlening, dan mag u hier op onze ErvaringenSite de reviews lezen.

  MODULE 24 | Build your online shop | FUNDAMENTALS OF DIGITAL MARKETING | Digital Garage | AlphaGyan

  Van Arendonk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Steve madden sneakers

  Wat en slechte service en totaal geen klantvriendelijk. Sneackers gekocht en er zit en draadje los. Niet eens tot en oplossing gekomen hele slecht zaak nooit meer dat ik wat koop

  Door: Meral16-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Van Arendonk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van Arendonk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Van Arendonk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Arendonk actief?

  Van Arendonk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Arendonk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.