Van Asten Baby Superstore Reviews

: 7
86% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Mauro
Zonder eerst de reviews te checken, had ik een babywiegje besteld bij Van Asten Baby Superstore. Ik kreeg meteen een track & trace van GLS, maar die was leeg. Toen ik de reviews bekeek, raakte ...Lees verder
R
raphaël
Ik heb verschillende dingen gekocht bij deze winkel, waaronder een kinderwagen. De levering van de kinderwagen verliep vlot en alles was mooi ingepakt. Jammer genoeg was de regenhoes beschadigd, ma...Lees verder
G
G. Thiry
Na het lezen van alle reacties was ik eerst wat bezorgd, maar door de mooie uitstraling van de gouden box heb ik toch besloten om hem te bestellen. En gelukkig ben ik alleen maar positief verrast! ...Lees verder
M
M. Sahin
Na het lezen van een paar reviews hadden we toch wat twijfels om een autostoel te bestellen, maar de prijs was echt wel top. Gelukkig is alles vlotjes verlopen en kwam de levering snel aan. De auto...Lees verder
H
Hugo
Ik heb een babyfoon gekocht bij Van Asten Baby Superstore en ik was echt blij met de service die ik kreeg.Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een babywiegje

  Zonder eerst de reviews te checken, had ik een babywiegje besteld bij Van Asten Baby Superstore. Ik kreeg meteen een track & trace van GLS, maar die was leeg. Toen ik de reviews bekeek, raakte ik een beetje nerveus en dacht ik dat het misschien niet goed zou komen. Na wat mailcontact met Hilde van de winkel, kreeg ik een week later een nieuwe track & trace en werd het babywiegje een week later dan gepland bezorgd. Ondanks dat, was het babywiegje in goede staat en ben ik er echt enorm blij mee. Het matrasje past perfect en de kwaliteit is echt top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van kinderwagen en andere babybenodigdheden

  Ik heb verschillende dingen gekocht bij deze winkel, waaronder een kinderwagen. De levering van de kinderwagen verliep vlot en alles was mooi ingepakt. Jammer genoeg was de regenhoes beschadigd, maar gelukkig kregen we zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Daarna heb ik nog wat kleine spullen besteld en ook die werden snel en netjes geleverd. Het enige nadeel is dat ik geen verzendbevestiging kreeg, dat zou wel handig zijn geweest.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gouden box besteld

  Na het lezen van alle reacties was ik eerst wat bezorgd, maar door de mooie uitstraling van de gouden box heb ik toch besloten om hem te bestellen. En gelukkig ben ik alleen maar positief verrast! De levering ging vlot, de box was goed verpakt en alles werd compleet geleverd zonder beschadigingen. We zijn echt super blij met onze mooie gouden box!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een autostoel

  Na het lezen van een paar reviews hadden we toch wat twijfels om een autostoel te bestellen, maar de prijs was echt wel top. Gelukkig is alles vlotjes verlopen en kwam de levering snel aan. De autostoel zat goed ingepakt en voldeed helemaal aan wat we ervan verwacht hadden. We hebben zeker wat geld kunnen besparen door hier te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een babyfoon

  Ik heb een babyfoon gekocht bij Van Asten Baby Superstore en ik was echt blij met de service die ik kreeg.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinderwagen en autostoeltje

  Afgelopen zaterdag heb ik een kinderwagen en autostoeltje gekocht bij deze winkel. Het personeel was heel vriendelijk, maar ik vond dat het aanbod een beetje beperkt was. Het autostoeltje dat in de combideal zat, voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen. Gelukkig dachten ze wel mee over een alternatief. De prijzen waren wel oké in vergelijking met andere babywinkels. Toch had ik gehoopt op meer keuze en stijlvolle opties in de winkel. Al bij al is het een prima winkel, maar ik denk niet dat ik snel zal terugkeren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinderwagen kapot

  De garantieperiode was echt een stressvolle tijd voor ons. In december was onze kinderwagen kapot en pas in juli kregen we eindelijk de nodige onderdelen. Na maanden van wachten en verkeerde onderdelen ontvangen, waren we echt gefrustreerd en teleurgesteld. Gelukkig hebben we uiteindelijk toch de juiste onderdelen gekregen en is het probleem opgelost.


Anderen bekeken ook