Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Alle reviews

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Ben jij op zoek naar een knus tuinverblijf of een handige overkapping zodat je een mooi plekje hebt om met mooi (en slecht) weer in de tuin te zitten? Maar heb je nog geen geschikte webshop kunnen vinden? Een voorbeeld van zo'n webshop is Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Van Kooten Tuin en Buiten Leven is expert op het gebied van buitenverblijven. Blokhutten, terrasoverkappingen, chalets, veranda's, schuttingen en tuinkamers: bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven vind je een groot aanbod aan producten om jouw tuin mooi en gezellig mee te maken. Maar hoe kom je er nou achter of dit bedrijf wel betrouwbaar is? Of de buitenverblijven van Van Kooten Tuin en Buiten Leven wel van goede kwaliteit zijn? En hoe de klantenservice van Van Kooten Tuin en Buiten Leven met jouw vragen omgaat? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over het bedrijf verzameld, zodat jij alvast een eerste indruk van Van Kooten Tuin en Buiten Leven kunt opdoen. Heb jij zelf wel eens een buitenverblijf, overkapping, tuinberging of tuinhout van Van Kooten Tuin en Buiten Leven gekocht? Vergeet dan niet om jouw mening over het bedrijf achter te laten op deze pagina. 

Over Van Kooten Tuin en Buiten Leven 
Van Kooten Tuin en Buiten Leven is een professional op het gebied van tuinrealisaties. De missie van het bedrijf is om mensen gelukkig te maken met haar Buiten Leven producten. De Buiten Leven producten kunnen omgeschreven worden met de termen degelijkheid, duurzaamheid, hoogwaardige afwerking en robuustheid. Het bedrijf geeft aan dat de Buiten Leven producten lang meegaan en dat zij hoge eisen stellen aan de leveranciers.

Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte gehouden worden? Schrijf je je dan in voor de online nieuwsbrief op de website. Vergeet ook niet om het bedrijf te volgen op de social media kanalen Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube. Heb jij een vraag voor het bedrijf? Neem dan eens een kijkje op de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met de klantenservice van van Kooten Tuin en Buiten Leven door te bellen naar +32 335 52555, een e-mail te sturen naar info@vankootentuinenbuitenleven.nl of een bericht te sturen op WhatsApp (+31 6 57423334). 

De producten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven 
Het assortiment van Van Kooten Tuin en Buiten Leven is op de webshop onderverdeeld in de categorieën voorraad blokhutten & tuinhuisjes, veranda's & terrasoverkappingen, alle blokhutten, buitenverblijven, overkappingen, tuinmeubelen, tuinbergingen, tuinhout, tuinkamers en schuttingen. 

Van Kooten Tuin en Buiten Leven vestigingen
Naast een webshop beschikt het bedrijf over 8 overdekte showrooms in zowel Nederland als België. Hier kun je inspiratie opdoen en advies inwinnen. Je vind een Van Kooten Tuin en Buiten Leven showroom in Numansdorp, Veldhoven, Wommelgem, Hoofddorp, Strijen, Woerden, Velp en Amersfoort. Alle vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:30 en op zaterdag van 09:00 - 16:00.

Klachten, Complimenten en Tips voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven 
Heb jij wel eens een buitenverblijf of overkapping van Van Kooten Tuin en Buiten Leven gekocht? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met dit bedrijf met ons wilt delen. Wat vind jij van de producten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven? Wat is de kwaliteit van de producten en wat vind jij van de prijs-kwaliteitverhouding? Laat jouw mening achter op ErvaringenSite.