ErvaringenSite

  Ervaringen Vila

  Heb jij al eens van het merk Vila gehoord? Misschien heb je de naam wel eens horen vallen maar heb je geen idee wat deze shop nou precies aanbiedt. Want je weet misschien dat Vila een kledingwinkel is, maar wat voor een kwaliteit T-shirts zullen ze verkopen? Hoe warm zullen die truien en vesten in de praktijk zijn? Zullen die jassen wel zo lang meegaan als je eigenlijk mag verwachten? Hoe lekker zullen die tops zutten? Zal het lang duren voor je nieuwe jurkje door Vila’s bezorgservice wordt afgeleverd? En wat zal de klantenservice van Vila zeggen als je zse om wat voor een reden dan ook om hulp wil vragen? Alleen mensen die al kleding van Vila in hun bezit hebben kunnen je hierover inlichten. Lees dus hun reviews om een goed beeld van Vila en hun kledingstukken te krijgen. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen zullen je laten zien wat er van Vila verwacht kan worden.

  Over Vila

  Vila is een kledingwinkel. De winkel is opgericht in 1994. Toen werd het deel van Deens modehuis BESTSELLER. Al snel vinden ze hun eigen look. Hun bedoeling is om jonge vrouwen met een eigen stijl te voorzien van modieuze kleding. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Skanderborg, een klein stadje in Jutland. De verkopen vrouwenlijke mode met een focus op kwaliteitsdesign. Vrouwelijkheid is volgens Vila de balans tussen delicaat en gracieus zijn. En natuurlijk komt er ook een deel sensualiteit bij kijken. Je kunt bij Vila topjes vinden die je overal op of onder kunt dragen. Als het kouder wordt doe je daar natuurlijk een trui of vest overheen. Maar je kunt ook kiezen voor een leuk jurkje. En dan zijn er nog een aantal lekkere warme jassen voor de winter. Vila wil in ieder geval dat je goed gekleed kunt gaan bij iedere gelegenheid. Daarom is er een selectie casual kleding en ook wat chiquere kleding voor feestjes en andere feestelijke gelegenheden. Dus of je nou naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een feest hebt, Vila wil je van de juiste kleding voorzien.


  Een van de herfstcollecties van Vila.

  Diensten van Vila

  De kleding van Vila kan gemakkelijk via hun website worden besteld. Kies de kleding die je graag zou willen passen en maak de bestelling rond. Dan zal de bezorgservice van Vila de top of jurk netjes naar je opsturen. Ook heeft Vila een klantenservice om je te helpen als je er even zelf niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vila

  Heb je ooit wel eens een kledingstuk bij Vila gekocht? Of het nou een jas was of een simpel topje, wij horen graag alles over jouw persoonlijke ervaring met deze kledingwinkel. Hoe lekker zitten die vesten nou echt? Zijn die truien zo warm als ze eruit zien? Moest je lang wachten op de bezorging van je jurkje? En wat voor een klantenservice mag er van Vila worden verwacht als een jas niet helemaal naar het zin is? Laat een Vila review achter en laat ons weten wat jouw ervaring over dit Deense modemerk nou eigenlijk is.

  Vila
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vila

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vila een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vila. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vila actief?

  Vila is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vila gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.