ErvaringenSite

  Ervaringen Vistaprint

  Ben jij op zoek naar een drukwerkbedrijf dat marketingproducten op maat voor jou kan creëren? En ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou op weg kan helpen met het ontwerpen van een consistente, samenhangende uitstraling voor je bedrijf? Wellicht is het dan de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Vistaprint. Vistaprint helpt kleine ondernemers met het ontwerpen van moderne marketing op maat. Van visitekaartjes tot flyers en van kantoorartikelen tot een volledige website. Maar hoe kom je er nou achter of Vistaprint wel betrouwbaar is? Wat de kwaliteit van het drukwerk van Vistaprint is? En hoe de klantenservice van Vistaprint met jouw vragen omgaat? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Vistaprint voor jou op een rijtje gezet. Op die manier kun jij gemakkelijker beslissen of jij met dit bedrijf in zee wilt gaan of toch nog even verder wilt kijken. Tevens vind je op ErvaringenSitenog veel meer reviews en beoordelingen over verschillende bedrijven in diverse sectoren.

  Over Vistaprint

  Vistaprint is een CIMPRESS-bedrijf en is in 1995 opgericht door Robert Keane. Het bedrijf is vooral bekend geworden door haar visitekaartjes, maar vandaag de dag kun je voor zoveel meer bij Vistaprint terecht. Vistaprint biedt namelijk een breed assortiment aan op maat te maken marketingproducten aan op haar website. Ook als je als kleine ondernemer nog niet zo goed weet wat je wilt, kun je bij Vistaprint terecht. De experts van Vistaprint kunnen jou namelijk helpen met het ontwerpproces en het creëren van een eigen huisstijl. Weet je wel precies wat je wilt? Dan kun je gebruikmaken van de ontwerpdiensten van Vistaprint en zelf je merk opbouwen.

  Wil jij door het bedrijf op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief en/of volg het bedrijf op Instagram. Bij vragen kun je het hulpcentrum raadplegen of contact opnemen met het klantenserviceteam van Vistaprint door te bellen naar 0800 26 888, een e-mail te sturen naar klantenhulp@vistaprint.be, het online contactformulier in te vullen of gebruik te maken van de chatfunctie op de website.

  De producten van Vistaprint
  Bij Vistaprint vind je marketingproducten zoals visitekaartjes, kleding, tassen, posters, spandoeken, kantoorartikelen, magneten, marketingmateriaal, etiketten en stickers. Daarnaast bieden ze ook producten aan als uitnodigingen, schrijfwaar en fotogeschenken. Denk bijvoorbeeld aan fotogeschenken als fotokalenders, canvas prints, fotoboeken en fotomagneten. Bovendien kun je ook een abonnement nemen op de websitebouwer van Vistaprint.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Vistaprint levertijd

  Bij Vistaprint kun je kiezen uit verschillende levertijden. De snelste verzendoptie heeft een levertijd van 2 werkdagen. Met de Express+ verzendoptie heb je je bestelling binnen 3 werkdagen thuis en met standaard verzending kun je je pakketje binnen 5 werkdagen thuis verwachten. Als laatste is er nog de economy verzendoptie met een levertijd van 10 werkdagen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vistaprint

  Is Vistaprint jouw drukwerk leverancier (geweest)? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Ben jij tevreden met de service en het drukwerk van Vistaprint? Wat is de kwaliteit van het drukwerk? En hoe gaat de klantenservice van Vistaprint om met jouw vragen? Laat jouw review over Vistaprint achter op deze pagina en help zo andere kleine ondernemers met het opbouwen van hun huisstijl!

  Vistaprint
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vistaprint

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vistaprint een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vistaprint. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vistaprint actief?

  Vistaprint is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vistaprint gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.