ErvaringenSite

  Ervaringen WOLVEN

  Houd jij van mode maar ook van de natuur? En hecht jij veel waarde aan bedrijven die voor duurzaamheid staan? Misschien is het online modebedrijf WOLVEN dan wel iets voor jou. Dit bedrijf produceert zachte, stijlvolle en duurzame kleding van plastic flessen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en wil jij graag meer weten? Dan je bij ErvaringenSite aan het juiste adres! Hier hebben wij namelijk reviews en beoordelingen over het bedrijf van voorgaande klanten verzameld en voor jou op een rijtje gezet. Op die manier kun jij beslissen of je uiteindelijk bij WOLVEN wilt bestellen of toch op zoek gaat naar een ander modebedrijf. Tevens vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen van andere bedrijven.

  Over WOLVEN

  Op de webshop van WOLVEN kun je duurzaam geproduceerde (van plastic flessen) leggings, tops, shorts, broeken, zwemkleding en t-shirs bestellen. Het bedrijf verkoopt zowel kleding voor mannen als voor vrouwen. Het team van WOLVEN heeft een gemeenschappelijke liefde voor de aarde en kunst. Dit uiten zij o.a. in het maken van duurzame keuzes en het waarderen en eren van de aarde. De slogan van het bedrijf is Make Sustainability Sexy.

  WOLVEN is opgericht door Kiran Jade. Haar passie voor kleding is ontstaan doordat zij vroeger zelf opmaat gemaakte kleding maakte voor haar moeder. Toen ze afgestudeerd was aan de kunstacademie, is ze samen met haar partner Will Ryan het merk WOLVEN gestart. WOLVEN staat voor het omarmen van verschillen in vormen, maten, culturen en identiteiten. Het doel van Kiran Jade was om iedereen zelfverzekerd en krachtig te laten voelen in kleding die zo duurzaam mogelijk geproduceerd wordt. Het bedrijf gaat te werk volgens de volgende speerpunten: duurzaamheid, diversiteit, body positivity en creativiteit en artistieke waardering.

  LUSH ONLINE SHOP WITH ME + lush giveaway!

  De producten en diensten van WOLVEN

  WOLVEN verkoopt een breed assortiment aan duurzaam geproduceerde leggings, zwemkleding, t-shirts, loungewear en andere kleding items. Het assortiment van WOLVEN is op de webshop onderverdeeld in de volgende categorieën: New Arrivals, Bestsellers, Leggings, Women, Men en Sustainability.

  Bovendien kun je op de website van WOLVEN de Wolfpackblog bezoeken. Deze pagina staat vol met blogs die gaan over stijladviezen en de ambassadeurs van WOLVEN. Indien je graag op de hoogte wilt worden gehouden van de laatste updates, kun je je aanmelden voor de online nieuwsbrief van WOLVEN. Heb je vragen voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina bezoeken of contact opnemen met de klantenservice van WOLVEN door het online contactformulier op de website in te vullen, te bellen naar (626) 552-9462 of een e-mail te sturen naar orders@wolventhreads.com (voor vragen over bestellingen) of namaste@wolventhreads.com (voor algemene vragen).

  Klachten, Complimenten en Tips voor WOLVEN

  Heb jij zelf duurzame kleding van WOLVEN? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met het bedrijf met ons en de bezoekers van ErvaringenSite wilt delen door een review en beoordeling achter te laten op deze pagina. Hoe tevreden ben jij met de kleding van WOLVEN? Was is de prijs-kwaliteitverhouding van de producten en wat is jouw mening over de bezorgservice en klantenservice van WOLVEN? Schrijf een review en help hiermee andere fashion lovers met hun zoektocht naar mooie, duurzame kleding!

  WOLVEN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WOLVEN

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WOLVEN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WOLVEN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WOLVEN actief?

  WOLVEN is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WOLVEN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.