ErvaringenSite

  Ervaringen Zolucky

  Online shops zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Er zijn kleine lokale shops, wereldwijde concern en weer andere zijn aan de andere kant van de wereld gevestigd en leveren van daaruit hun producten. Welke shop je ook kiest, je hebt recht op kwaliteit en goede service. Maar hoe weet je van te voren of je dat zult krijgen? Door de reviews op onze website te lezen kom je er precies achter wat andere klanten over al die online shops te zeggen hebben. Je vindt er onder meer informatie uit eerste hand over de producten, de manier hoe medewerkers klachten en vragen behandelen en bijvoorbeeld levertijden. Zo krijg je een goed overzicht welke online winkels goed gewaardeerd worden zodat je niet bang hoeft te zijn voor een nare ervaring tijdens of na het bestellen van bepaalde producten.

  Over Zolucky

  Zolucky is een platform dat kleding, mode en accessoires online verkoopt. Door het ruime aanbod kun je de site zien als een online warenhuis voor alles wat met mode te maken heeft verkocht wordt. Het bedrijf achter de site is gevestigd in Hong Kong en is voor vragen per e-mail bereikbaar. De site verwerkt bestellingen binnen 2 tot 5 dagen en al naar gelang de bestemming moet je rekening houden met nog eens 10 tot 5 dagen levertijd. Je kunt een bestelling makkelijk plaatsen en betalen met veilige methodes zoals PayPal en creditcard. Je hebt dertig dagen de tijd om een bestelling waar je niet tevreden mee bent retour te sturen. Persoonlijke producten zoals zwemkleding kunnen echter niet retour gestuurd worden.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  De producten van Zolucky

  Wat opvalt aan de online shop van Zolucky zijn de vele aanbiedingen die er te vinden zijn. Je krijgt bijvoorbeeld korting tijdens bepaalde actiedagen en er zijn aanbiedingen te zien die slechts gedurende korte tijd te bestellen zijn. In het ruime assortiment van deze online shop zijn er voor dames onder meer T-shirts, jurken en rokken, blouses, korte broeken, schoenen en zwemkleding te vinden. Ook voor heren zijn er diverse korte en lange broeken verkrijgbaar net zoals polo's en shirts met korte en lange mouwen. Elk product beschikt over een eigen productpagina waar je meer leest over de gebruikte materialen, de prijs en de beschikbare maten. Klanten die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief.

  Reviews over Zolucky?

  Wij zoeken klanten van Zolucky die hun ervaring graag met anderen willen delen. Waarom? Omdat we vinden dat iedere consument recht heeft om te weten hoe deze online shop werkt en met klanten omgaat. Daarom bieden we jou als klant de mogelijkheid een review over dit online warenhuis op onze website te plaatsen. Door in te gaan op wat jij hebt meegemaakt en wat je van de service en kwaliteit van de producten vindt komen andere consumenten er direct achter wat hen hier te wachten staat. Met jouw beoordeling zul je hun twijfels wegnemen en antwoord geven op vragen die zij hebben. Alleen met elkaar zij we zo in staat de realiteit van het winkelen bij Zolucky te laten zien.

  Zolucky
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zolucky

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zolucky een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zolucky. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zolucky actief?

  Zolucky is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zolucky gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.