OTTO Office

20 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.6 voor OTTO Office komt uit 20 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor OTTO Office gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het retourbeleid van OTTO Office heeft zowel voor- als nadelen. Positieve ervaringen tonen aan dat klanten overwegen opnieuw te bestellen, wat een betrouwbaar proces impliceert (50%). Echter, sommige klanten hebben problemen gehad met de retourprocedure en vinden de website onbetrouwbaar, waardoor het retourbeleid als slecht wordt beschouwd (30%). Er zijn ook gevallen geweest waarbij producten beschadigd zijn geleverd, zoals gescheurde presentatie ringmappen, wat de retourervaring bemoeilijkt (20%). Over het algemeen lijkt het retourbeleid van OTTO Office gemengde recensies te hebben.

“Positieve ervaring en overwegen om opnieuw te bestellen”

“Onbetrouwbare website, Slechte retourbeleid”

“Presentatie ringmappen gescheurd geleverd.”

👍 1   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

W. Verbeke - 3 maanden geleden

  • Vlotte bestelling en gebruiksvriendelijke website
  • Redelijke prijzen en voldoende keuze
  • Tijdige levering en goede verpakking
  • Positieve ervaring en overwegen om opnieuw te bestellen

Lauren - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Product niet ontvangen, Verkeerde prijs
  • Slechte klantenservice, Geen communicatie
  • Onbetrouwbare website, Slechte retourbeleid

Janick Maselis - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Presentatie ringmappen gescheurd geleverd.