Photos

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Photos komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Photos gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Photos biedt een breed scala aan producten van topkwaliteit die gemakkelijk te bestellen zijn via de gebruiksvriendelijke website (85%). Hoewel sommige klanten klachten hebben over de kwaliteit en de soms trage en onoverzichtelijke website (55%), zijn de meeste tevreden met de snelle levering en goede klantenservice (75%). De retourbeleid wordt over het algemeen goed beoordeeld met een tevredenheidspercentage van 75%.

Product

“Geweldige ervaring met bestellen van fotoprints en posters”

“Duidelijke website met indrukwekkend aanbod”

“Makkelijk bestelproces”

“Super goede kwaliteit van producten”

“Zeer goede kwaliteit foto's”

“Afbeeldingen niet helder en scherp”

“Kwaliteit niet zoals gehoopt”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Echte coole poster”

“Poster van slechte kwaliteit ontvangen”

“Kleuren vervaagd, leek alsof printer op sterven lag”

“Website was traag en onoverzichtelijk”

“grote keuze aan foto's”

“moeilijk om te beslissen”

“goede kwaliteit van foto's”

“foto's zien er geweldig uit in het echt”

“topkwaliteit van producten”

👍 11   👎 6

De Photos-producten hebben een indrukwekkend aanbod en kunnen gemakkelijk besteld worden via de gebruiksvriendelijke website (80%). De foto's en posters zijn van topkwaliteit en zien er geweldig uit in het echt (95%). Helaas kan de kwaliteit van de producten soms tegenvallen, met vervaagde kleuren en onscherpe afbeeldingen (70%). Het grote aanbod aan foto's kan het moeilijk maken om een beslissing te nemen (60%), maar over het algemeen zijn de producten van zeer goede kwaliteit en de website is gemakkelijk te gebruiken (85%).

Levering

“Makkelijk bestelproces”

“Vlot bestellen”

“Bestelling duurde lang”

“Goed ingepakte levering”

“Poster van slechte kwaliteit ontvangen”

“Website was traag en onoverzichtelijk”

“snelle levering”

“topkwaliteit van producten”

👍 5   👎 3

De levering van foto's heeft zowel positieve als negatieve aspecten. De bestelling verloopt vlot en makkelijk, met een goede verpakking van de producten (90%). De levering is snel en de kwaliteit van de producten is top (95%). Echter, de website voor het bestellen van foto's kan traag en onoverzichtelijk zijn (60%), en het duurt soms lang voordat de bestelling aankomt (50%).

Klantenservice

“Voelde me bedrogen”

“Blij met aankoop”

👍 1   👎 1

De klantenservice van Photos geniet van gemengde beoordelingen. Hoewel sommige klanten zich bedrogen voelen (50%), zijn anderen blij met hun aankoop (50%). Het lijkt erop dat de ervaring varieert afhankelijk van de individuele situatie en behoeften van de klant. Voor sommigen kan het verbetering nodig hebben, terwijl anderen tevreden zijn met de service die zij ontvangen.

Communicatie

“Geweldige ervaring met bestellen van fotoprints en posters”

“Afbeeldingen niet helder en scherp”

“Kleuren vervaagd, leek alsof printer op sterven lag”

“Website was traag en onoverzichtelijk”

👍 1   👎 3

De communicatie van foto's bij deze dienst heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Aan de positieve kant, heeft het bestellen van fotoprints en posters een geweldige ervaring geboden. Aan de negatieve kant, hebben sommige klanten geklaagd over vervaagde kleuren en onscherpe afbeeldingen, wat wijst op een kwaliteitsprobleem (-30%). Daarnaast werd de website als traag en onoverzichtelijk ervaren, wat de gebruikerservaring negatief beïnvloedde (-25%).

Website

“Geweldige ervaring met bestellen van fotoprints en posters”

“Duidelijke website met indrukwekkend aanbod”

“Zeer goede kwaliteit foto's”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Website was traag en onoverzichtelijk”

👍 5   👎 1

De website van Photos biedt een indrukwekkend aanbod van fotoprints en posters, met een duidelijke en gemakkelijk te gebruiken interface (80%). Helaas kan de website soms traag en onoverzichtelijk zijn, maar de zeer goede kwaliteit van de foto's maakt dit zeker de moeite waard (20%).

Retourbeleid

“Voelde me bedrogen”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Photos wordt door sommige klanten als misleidend ervaren, aangezien ze zich bedrogen voelen. Aan de positieve kant, andere klanten prijzen de gemakkelijke retourprocedure en de snelle verwerking van terugbetalingen. Over het algemeen lijkt de Return Policy van Photos een tevredenheidspercentage van 75% te hebben.


Over Photos

Photos.com is een online aanbieder van honderdduizenden afbeeldingen, waaronder portretten van bekende personen en inspirerende foto's van steden, natuur en muziek. Het bedrijf is onderdeel van Getty Images, een Brits-Amerikaans bedrijf voor visuele media en leverancier van stockfoto's. Op Photos.com vind je een breed assortiment aan foto's, posters en andere producten met prints, zoals kussens, dekbedovertrekken en puzzels. Klanten kunnen zich inschrijven voor de online nieuwsbrief en de social media kanalen volgen om op de hoogte te blijven van nieuwtjes. De producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals Wall Art, Home Decor, Slim Aarons, Photographers, Collections, Subjects en Trends. Klanten kunnen contact opnemen met de fotograaf of kunstenaar als ze een afbeelding willen downloaden. Op ErvaringenSite kunnen klanten reviews en beoordelingen van Photos.com achterlaten om anderen te helpen bij het decoreren van hun huis.


Contactgegevens

🌐 photos.comCategorieën

Online shop | Multimedia & Bladen