Remote

127 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Remote komt uit 127 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Remote gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Remote heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds wordt het bedrijf gewaardeerd om zijn goede service (50%) en het op tijd betalen van het salaris (25%). Aan de andere kant kampt het met problemen zoals het inhouden van te veel belastingen (25%). Als gevolg hiervan zou ik het gebruik van dit bedrijf niet aanbevelen.

“Would not recommend using this company.”

“Good service”

“Salary paid on time”

“Overwithholding taxes issue”

👍 3   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Brian Bohus - 8 weken geledenTrustpilot 🔗

  • Would not recommend using this company.

Denis - 10 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Good service
  • Salary paid on time
  • Overwithholding taxes issue