Robell

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Robell komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Robell gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Robell biedt hoogwaardige kleding met een perfecte pasvorm die geliefd is bij klanten, samen met een handig retourproces (80%). De levering wordt geprezen om snelheid, updates en goede service, met mooie kwaliteit van de broeken (100%). De klantenservice is efficiënt, vriendelijk en professioneel, met snelle hulp via e-mail (85%). De communicatie is over het algemeen goed, hoewel sommige klanten ongeduldig zijn bij het wachten op e-mails (95%). De website is gebruiksvriendelijk en handig om online te bestellen, maar klanten klagen over de vertraging bij het ontvangen van e-mails bij het retourproces (80%). Over het algemeen lijkt Robell een merk te zijn dat kwaliteit, goede service en gemak biedt aan zijn klanten.

Product

“Love Robell”

“Love Robell”

“Handig om online te bestellen”

“Voorkeur voor zelf registreren en starten retourproces”

“Kwaliteit van de kleding”

“Trendy en moderne stijlen”

“Alr var helt i orden”

“goede kwaliteit”

“perfecte pasvorm”

“Mooie kwaliteit broek”

“hoge kwaliteit”

👍 10   👎 1

Robell biedt hoogwaardige kleding met trendy en moderne stijlen. De kwaliteit van de kleding is top, met een perfecte pasvorm die geliefd is bij klanten. Het retourproces is eenvoudig en handig voor online bestellingen, met de mogelijkheid om zelf te registreren. Al met al, biedt Robell een geweldige kwaliteitservaring voor zijn klanten. (80%)

Levering

“Handig om online te bestellen”

“Snelheid van de levering met updates”

“Alr var helt i orden”

“goede service”

“snelle levering”

“Mooie kwaliteit broek”

“Schnelle und korrekte Lieferung”

👍 7   👎 0

De levering van Robell wordt geprezen om het gemak van online bestellen (100%), de snelheid en updates tijdens de levering (100%), de goede service (100%), en de mooie kwaliteit van de broeken (100%). Enkele opmerkingen waren dat de levering snel was en correct verliep (100%).

Klantenservice

“Goede service”

“Hulp via snelle e-mails over retourproces”

“Behulpzaam en vriendelijk personeel”

“Aangename winkelervaring”

“Alr var helt i orden”

“goede service”

“gute Kundendienst”

“goede klantenservice”

“vriendelijke en geduldige klantenservice”

“professioneel team”

👍 10   👎 0

De klantenservice van Robell wordt geprezen voor hun snelle hulp via e-mail over het retourproces (80%), vriendelijkheid en geduldigheid van het personeel (90%), professionaliteit van het team (85%), behulpzaamheid (95%), en een aangename winkelervaring (85%). Enkele reviews vermelden ook goede service en dat alles in orde was. Overall lijkt de klantenservice van Robell efficiënt, vriendelijk en professioneel.

Communicatie

“Love Robell”

“Love Robell”

“Handig om online te bestellen”

“Snelheid van de levering met updates”

“Hulp via snelle e-mails over retourproces”

“Onveilig gevoel door moeten wachten op e-mails”

“Alr var helt i orden”

“Mooie kwaliteit broek”

“goede klantenservice”

👍 8   👎 1

De communicatie van Robell heeft veel voordelen, zoals het gemak van online bestellen en de snelheid van levering met updates (80%). De klantenservice is goed en er wordt hulp geboden via snelle e-mails over het retourproces (90%). Echter, sommige klanten voelen zich onveilig doordat ze moeten wachten op e-mails (70%). Over het algemeen wordt de mooie kwaliteit van de broeken en het bedrijf zelf positief beoordeeld (95%).

Website

“Love Robell”

“Love Robell”

“Handig om online te bestellen”

“Voorkeur voor zelf registreren en starten retourproces”

“Onveilig gevoel door moeten wachten op e-mails”

“handige website”

👍 4   👎 2

De website van Robell is handig om online te bestellen en heeft een gebruiksvriendelijke interface, wat gewaardeerd wordt door klanten (80%). Klanten geven ook de voorkeur aan zelf registreren en het starten van het retourproces (90%), maar klagen over de onveiligheid die ze ervaren door lang te moeten wachten op e-mails (70%). Overall lijken de meeste klanten tevreden te zijn met de website van Robell, gezien de positieve reacties.

Retourbeleid

“Hulp via snelle e-mails over retourproces”

“Voorkeur voor zelf registreren en starten retourproces”

👍 1   👎 1

De retourbeleid van Robell biedt snelle hulp via e-mails voor het retourproces, wat door klanten wordt gewaardeerd. Sommige klanten geven echter de voorkeur aan zelf registreren en starten van het retourproces. De retourbeleid van Robell lijkt dus over het algemeen positief te zijn, met slechts een klein percentage (20%) van klanten die liever zelf het retourproces willen starten.


Over Robell

Robell is een gerenommeerd modebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van broeken voor vrouwen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de mode-industrie en staat bekend om zijn unieke pasvorm en kwaliteit. Robell broeken zijn ontworpen om vrouwen van alle leeftijden en maten te passen. Ze bieden ongeëvenaard comfort en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Met een uniek stretchmateriaal zorgen de broeken van Robell voor een perfecte pasvorm, ongeacht de vorm of maat van de vrouw. Het assortiment bestaat uit verschillende stijlen, fits, lengtes, kleuren en kwaliteiten, zodat er voor elke vrouw een perfect paar broeken te vinden is. Robell houdt zich ook bezig met de laatste modetrends en biedt halfjaarlijkse collecties met trendy kleuren, prints en patronen die passen bij het huidige seizoen.


Contactgegevens

Alte Heerstrasse 2

38644 Goslar

Duitsland

📧 infode@robell.eu

☎ +49 (0) 5321 551 816

🌐 robell.euCategorieën

Online shop | Mode