Robell

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Robell komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Robell gevonden hebben:

ErvaringenSite (6)
TrustPilot (4)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Robell biedt snelle hulp via e-mails voor het retourproces, wat door klanten wordt gewaardeerd. Sommige klanten geven echter de voorkeur aan zelf registreren en starten van het retourproces. De retourbeleid van Robell lijkt dus over het algemeen positief te zijn, met slechts een klein percentage (20%) van klanten die liever zelf het retourproces willen starten.

“Hulp via snelle e-mails over retourproces”

“Voorkeur voor zelf registreren en starten retourproces”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

kaat - 3 maanden geleden

  • Handig om online te bestellen
  • Snelheid van de levering met updates
  • Hulp via snelle e-mails over retourproces
  • Voorkeur voor zelf registreren en starten retourproces
  • Onveilig gevoel door moeten wachten op e-mails