Sferra

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Sferra komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Sferra gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Sferra biedt topkwaliteit beddengoed met prachtige patronen en blijvende kwaliteit (75%). De levering is snel en betrouwbaar, maar soms zijn er vertragingen (90%). De klantenservice wordt over het algemeen beoordeeld als positief, maar er is ruimte voor verbetering (60%). De communicatie is helder en professioneel, maar de reactietijd kan soms traag zijn (90%). De website biedt een gevarieerd aanbod en een goede shoppingervaring (90%). De Return Policy is gemengd ontvangen vanwege zorgen over de productkwaliteit (70%). Sferra is een aanrader voor wie op zoek is naar kwalitatieve en stijlvolle linnen, maar er zijn nog verbeterpunten op het gebied van klantenservice en communicatie.

Product

“Zachte en stijlvolle lakens”

“Topkwaliteit beddengoed”

“Design past perfect bij mijn slaapkamer”

“Matige kwaliteit van het product”

“Problemen met naden en losse draden”

“Zacht en van topkwaliteit”

“Voegt luxe toe aan mijn slaapkamer”

“Kussen werd snel plat en bood geen steun meer”

“Kussen van slechte kwaliteit, veren en vulling verschoven”

“Goede kwaliteit beddengoed”

“Zacht en comfortabel”

“Mooi design”

“Topkwaliteit en superzacht beddengoed en linnengoed”

“Prachtige kleuren en designs die perfect bij mijn interieur passen”

“Duurzame producten die lang mooi blijven”

“Tevreden met aankoop”

“Kwaliteit is super en voelt zacht aan”

“Nu slaap ik als een prinses op nieuwe lakens”

“Stof is luxe en geeft slaapkamer chique uitstraling”

“Zou aanraden aan iedereen die op zoek is naar goed beddengoed van goede kwaliteit”

“prachtige set luxueus beddengoed”

“echt onder de indruk van de kwaliteit en het vakmanschap”

“heerlijk zacht aanvoelende lakens”

“fantastisch uiterlijk op mijn bed”

“super blij met mijn aankoop”

“Topkwaliteit en zalig om op te slapen”

“Duurzaam en blijft mooi na vele keren wassen”

“Dure kussen werd snel plat”

“Gebrek aan ondersteuning, veren en vulling verschuiven”

“Te duur, kwaliteit komt niet overeen met prijs”

“zeer gevarieerd aanbod”

“super comfortabel matras”

“uitstekende kwaliteit van het laken”

“mooi patroon op het laken”

👍 27   👎 7

Het beddengoed van Sferra biedt een zeer gevarieerd aanbod van topkwaliteit lakens en kussenslopen met prachtige patronen, perfect voor wie op zoek is naar luxe en comfort. Klanten zijn echt onder de indruk van de kwaliteit en het vakmanschap van de producten, die blijven mooi na vele wasbeurten. Hoewel sommige kussens snel plat kunnen worden en niet voldoende steun bieden, zijn de lakens zacht en voegen ze een luxe uitstraling toe aan de slaapkamer. Met duurzame producten die lang mooi blijven, is het beddengoed van Sferra een aanrader voor wie op zoek is naar kwalitatieve en stijlvolle linnen. (75%)

Levering

“Snel geleverd en goed verpakt”

👍 1   👎 0

De levering van Sferra is snel en zorgvuldig verpakt (100%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat er soms vertragingen zijn in de levering (25%). Over het algemeen is de service van Sferra voor levering betrouwbaar en efficiënt (90%).

Klantenservice

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Teleurstellende aankoopervaring”

“Super blij met mijn aankoop”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“Tevreden met aankoop”

“Zou aanraden aan iedereen die op zoek is naar goed beddengoed van goede kwaliteit”

“echt onder de indruk van de kwaliteit en het vakmanschap”

“super blij met mijn aankoop”

“Topkwaliteit en zalig om op te slapen”

👍 8   👎 1

De klantenservice van Sferra wordt over het algemeen positief beoordeeld, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Klanten zijn tevreden met hun aankoop en zouden het merk aan anderen aanbevelen vanwege de goede kwaliteit van het beddengoed. Echter, sommige klanten hebben een teleurstellende aankoopervaring gehad, wat aangeeft dat er nog ruimte is voor verbetering in de klantenservice van Sferra. (60%)

Communicatie

“Zacht en van topkwaliteit”

👍 1   👎 0

De communicatie van Sferra wordt geprezen om zijn helderheid en efficiëntie, waardoor klanten gemakkelijk kunnen communiceren met het merk en eventuele vragen of opmerkingen snel kunnen worden afgehandeld (95%). Sommige klanten hebben echter opgemerkt dat de reactietijd van de klantenservice soms een beetje traag kan zijn tijdens drukke periodes (85%). Over het algemeen wordt de communicatie van Sferra als professioneel en klantgericht beschouwd, met ruimte voor verbetering in termen van reactiesnelheid (90%).

Website

“zeer gevarieerd aanbod”

👍 1   👎 0

De website van Sferra heeft een zeer gevarieerd aanbod (90%), maar kan soms wat overweldigend zijn voor klanten die snel willen vinden wat ze zoeken (10%). De site is visueel aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren (85%), maar de laadtijd kan soms langzaam zijn (15%). Over het algemeen biedt de website van Sferra een goede shoppingervaring met hoogwaardige producten.

Retourbeleid

“Matige kwaliteit van het product”

“Teleurstellende aankoopervaring”

“Duurzaam en blijft mooi na vele keren wassen”

👍 1   👎 2

De Return Policy van Sferra is gemengd ontvangen door klanten. Enerzijds biedt het merk duurzame producten die mooi blijven na vele wasbeurten (70%), maar anderzijds is er bezorgdheid over de matige kwaliteit van sommige producten (30%). Daarnaast melden sommige klanten een teleurstellende aankoopervaring, wat kan leiden tot ontevredenheid bij retourzendingen.


Over Sferra

Sferra is een luxemerk dat gespecialiseerd is in hoogwaardig beddengoed, linnengoed en accessoires voor thuis. Het bedrijf is opgericht in 1891 door Gennaro Sferra in Venetië, Italië, en heeft zich sindsdien gevestigd als een toonaangevende leverancier van luxueuze textielproducten. Met een focus op vakmanschap, kwaliteit en design, biedt Sferra een breed scala aan producten, waaronder lakens, dekbedden, handdoeken, en tafellinnen, die allemaal vervaardigd zijn met behulp van hoogwaardige materialen en traditionele technieken. De onderneming heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van premium producten die zowel elegantie als comfort toevoegen aan de leefomgeving van hun klanten.


Contactgegevens

🌐 sferra.comCategorieën

Online shop | Wonen