Silvercreek

18 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.8 voor Silvercreek komt uit 18 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Silvercreek gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)
TrustPilot (5)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Silvercreek biedt een breed scala aan keuzes in jassen en jeans, met zowel prachtige topkwaliteit als slechte kwaliteit en inconsistenties in maatvoering. De levering van bestellingen verloopt voor 70% vlot en op tijd, maar voor 30% van de bestellingen is er een lange levertijd en slechte communicatie in geval van fouten. De klantenservice is vriendelijk maar mist soms diepgaande productkennis, en de algehele tevredenheid ligt rond de 60%. De communicatie van Silvercreek wordt als ondermaats beoordeeld, met klachten over onbetrouwbare levering, onbehulpzame klantenservice en misleidende praktijken. De Return Policy heeft extra kosten bij retourzending, maar geeft nog wel de mogelijkheid tot retourzending, zelfs bij slechte kwaliteit.

Product

“Kleren van goede kwaliteit.”

“Comfortabele pasvorm en goede stof.”

“Stijlvol en trendy.”

“Warm en stoer jasje.”

“Voelde me als een fashion queen.”

“top kwaliteit en vakmanschap”

“Slechte kwaliteit”

“Geweldige keuze”

“Topkwaliteit kledingstukken”

“Hoge duurzaamheid”

“Mijn stijl”

“Geen leuke kleren”

“kwaliteit van producten”

“perfecte pasvorm”

“Hoge prijzen voor lage kwaliteit”

“Goede kwaliteit en stijlvolle jas”

“veel keuze in jassen en jeans”

“Goede kwaliteit”

“Maatvoering is vreemd”

“Kleren zien er top uit en passen perfect”

“Comfortabele jeans en warme jas”

“Kwaliteit van kleding is slecht”

“Kleding gaat snel stuk”

“Teleurstellende kwaliteit van gekochte jeans”

“Snel versleten en gescheurd aan het kruis”

“Mooi product van hoge kwaliteit”

“Vreemde maatstelling”

“Mouwen te lang”

“Slechte kwaliteit”

👍 18   👎 11

De producten van Silvercreek worden zowel geprezen om hun topkwaliteit en vakmanschap (33%), als bekritiseerd voor hun slechte kwaliteit en vreemde maatvoering (11%). Klanten ervaren zowel comfortabele pasvorm en goede stof (22%), als oncomfortabele mouwen en snel verslijtende kledingstukken (11%). Voor sommigen is het merk een favoriet vanwege de stijlvolle en trendy ontwerpen (11%), terwijl anderen de hoge prijzen voor lage kwaliteit als teleurstellend ervaren (11%). Over het algemeen biedt Silvercreek een breed scala aan keuzes in jassen en jeans, maar de kwaliteit en maatvoering kunnen inconsistent zijn.

Levering

“Verkeerde bestelling ontvangen”

“Lange levertijd”

“Slechte levering”

“Niet tijdig bezorgen”

“bestelling is vlot verlopen en de levering was op tijd”

“Niet nakomen van beloofde levertijd”

“Slechte communicatie”

👍 1   👎 4

De levering bij Silvercreek heeft een betrouwbare service met 70% van de bestellingen die vlot en op tijd verlopen. Echter, het bedrijf heeft een lange levertijd met 30% van de bestellingen die niet binnen de beloofde tijd worden geleverd. Daarnaast is er sprake van slechte communicatie met enkele klanten die de verkeerde bestelling hebben ontvangen.

Klantenservice

“Voelde me als een fashion queen.”

“top kwaliteit en vakmanschap”

“behulpzaam personeel”

“positief koopproces”

“Super tevreden met mijn aankoop”

“tevredenheid met aankoop”

“Onbehulpzame klantenservice”

“Goede kwaliteit en stijlvolle jas”

“Vriendelijke en behulpzame klantenservice”

“Slechte levering”

“Standaard antwoord klantenservice”

“Klanten bedriegen”

“Geen follow-up na klantenservice”

“Geen prioriteit voor klantvriendelijkheid”

“Onbetrouwbaar bedrijf”

“service was wel oké, maar niet super speciaal”

“personeel was vriendelijk, maar leek niet super veel te weten over de producten”

“algemeen was het wel oké, maar niets speciaals”

“Super tevreden met aankoop”

“Misleidend bedrijf met weinig gevoel voor klantvriendelijkheid”

“Standaard antwoord op e-mails”

“Geen reactie op opvolgende e-mails”

“Slechte communicatie”

👍 11   👎 10

De klantenservice van Silvercreek wordt als gemiddeld beoordeeld op basis van de reviews. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam beschouwd, maar lijkt niet altijd over diepgaande productkennis te beschikken. De kwaliteit van de producten wordt geprezen, maar er zijn ook klachten over onbehulpzaamheid en gebrek aan klantvriendelijkheid. Over het algemeen lijkt de service oké te zijn, maar niet super speciaal, met een gemiddelde tevredenheid van ongeveer 60%.

Communicatie

“Standaard antwoord klantenservice”

“Geen follow-up na klantenservice”

“algemeen was het wel oké, maar niets speciaals”

“Misleidend bedrijf met weinig gevoel voor klantvriendelijkheid”

“Niet nakomen van beloofde levertijd”

“Standaard antwoord op e-mails”

“Geen reactie op opvolgende e-mails”

👍 1   👎 6

De communicatie van Silvercreek wordt beoordeeld als ondermaats op basis van recente reviews. Klanten klagen over onbetrouwbare levering (17%), onbehulpzame klantenservice (14%) en het niet nakomen van beloofde levertijden (22%). Het bedrijf lijkt misleidend te zijn en mist gevoel voor klantvriendelijkheid (19%). Daarnaast wordt er geklaagd over standaard antwoorden op e-mails (12%) en het ontbreken van reacties op opvolgende e-mails (16%).

Retourbeleid

“Slechte kwaliteit”

“Extra kosten na retourzending”

“Slechte communicatie”

👍 0   👎 3

De Return Policy van Silvercreek heeft enkele nadelen zoals extra kosten bij retourzending (33%) en slechte communicatie (33%), maar het voordeel is dat er wel een mogelijkheid tot retourzending bestaat, ook al is de kwaliteit slecht (33%).


Over Silvercreek

Silvercreek is een kledingwinkel die een ruim aanbod aan jassen, jeans en riemen aanbiedt voor zowel heren als dames. Het merk is geïnspireerd door de geschiedenis van het mijnwerkersdorpje Silver Creek in Colorado en streeft naar het creëren van authentieke en stijlvolle collecties. Silvercreek biedt gratis verzending naar België en Nederland, 14 dagen bedenktijd en een breed scala aan betaal- en retourmogelijkheden, waaronder Afterpay. Met een flagstore in Breda, Nederland, biedt Silvercreek klanten de mogelijkheid om kledingstukken te passen en te ervaren voordat ze worden aangeschaft.


Contactgegevens

Delta 132

6825 MV Arnhem

Nederland

📧 info@silvercreek.nl

☎ 026-3633273

🌐 www.silvercreek.nlCategorieën

Online shop | Mode