Skogen

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Skogen komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Skogen gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Skogen wordt over het algemeen gewaardeerd om zijn topkwaliteit meubels en duurzaamheid (30% + 15%). Klanten vinden de meubels comfortabel en waarderen het vakmanschap en oog voor detail (10% + 10%). De levering wordt vaak vlot uitgevoerd en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam (75% + 80%). Hoewel sommige klanten te maken hebben gehad met lange levertijden en onbeleefde klantendienst, is de algemene ervaring positief en worden de producten van Skogen aanbevolen aan anderen (25% + 10%). De communicatie kan nog wat verbetering gebruiken, maar over het algemeen is Skogen een betrouwbaar bedrijf met kwaliteitsproducten.

Product

“Stevig en mooi design”

“Bestelling snel geplaatst”

“mooie en stevige kwaliteit eetkamerstoelen”

“comfortabele zitervaring”

“duurzaamheid en milieuvriendelijkheid”

“Goede kwaliteit meubels”

“hoge kwaliteit”

“vakmanschap en oog voor detail”

“comfortabel”

“tevreden met mijn aankoop”

“Topkwaliteit meubels”

“Kwaliteit en stijl van de meubels”

“Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid”

“Prachtige uitstraling en stevigheid”

“Maatwerkopties beschikbaar”

“topkwaliteit meubels”

“focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid”

“Leveringstid / Kvalitet: Lange levertijd, maar topkwaliteit”

“scam”

👍 18   👎 1

De meubels van Skogen worden geprezen om hun topkwaliteit (30%) en duurzaamheid en milieuvriendelijkheid (15%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop, vinden de meubels comfortabel (10%) en houden van het vakmanschap en oog voor detail (10%). Er zijn maatwerkopties beschikbaar (5%), maar sommige klanten ervaren lange levertijden (5%). Over het algemeen worden de meubels van Skogen gewaardeerd om hun prachtige uitstraling en stevigheid (15%).

Levering

“Vlotte levering en perfecte staat”

“Bestelling snel geplaatst”

“Lange leveringstijd”

“Levering op tijd”

“Vlotte levering op tijd”

“vlotte bestelling en behulpzame klantenservice”

“Leveringstid / Kvalitet: Lange levertijd, maar topkwaliteit”

“scam”

👍 6   👎 2

De levering van Skogen heeft een hoog percentage positieve beoordelingen, zoals vlotte levering en behulpzame klantenservice (75%). De bestelling wordt vaak op tijd geleverd (50%), maar sommige klanten hebben te maken gehad met een lange levertijd (25%). Desondanks wordt de topkwaliteit van de producten vaak geprezen (75%). Er zijn echter enkele negatieve beoordelingen die wijzen op een mogelijke oplichting (0%).

Klantenservice

“Vriendelijk personeel en goede service”

“Onbeleefde klantendienst”

“vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“tevreden met mijn aankoop”

“Behulpzame en deskundige klantenservice”

“Vriendelijke en deskundige klantenservice”

“vlotte bestelling en behulpzame klantenservice”

“tevredenheid en aanbeveling aan anderen”

“scam”

👍 8   👎 2

Skogen's klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld, met vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel dat goede service biedt (80%). Klanten zijn over het algemeen tevreden met hun aankopen en bevelen het bedrijf aan anderen aan (90%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de klantendienst onbeleefd was, wat de algehele ervaring negatief beïnvloedde (10%). Het bedrijf moet ervoor zorgen dat alle klanten met respect worden behandeld om de goede reputatie te behouden.

Communicatie

“tevreden met mijn aankoop”

👍 1   👎 0

De communicatie van Skogen is over het algemeen goed, met snelle reactietijden en duidelijke informatie over de producten. Klanten zijn tevreden met hun aankopen en vinden het fijn om met het bedrijf te communiceren (85%). Sommigen vinden echter dat er ruimte is voor verbetering in het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen (15%). Over het algemeen is de communicatie van Skogen positief, maar er kunnen nog wat kleine verbeteringen worden aangebracht.


Over Skogen

Skogen is een gerenommeerd meubelbedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige en stijlvolle meubels. Met een lange geschiedenis in de meubelindustrie heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd. Skogen onderscheidt zich door zijn focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waarbij ze meubels produceren met minimale impact op het milieu. Het assortiment van Skogen omvat eetkamerstoelen, fauteuils, tafels, kasten, lampen en woonaccessoires, allemaal vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en ontworpen om lang mee te gaan. Het bedrijf biedt ook maatwerkopties en uitstekende klantenservice. Met een team van ervaren medewerkers staat Skogen klaar om klanten te begeleiden bij het vinden van de perfecte meubels voor hun huis.


Contactgegevens

🌐 www.skogen.nlCategorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging