Skogen

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Skogen komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Skogen gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De communicatie van Skogen is over het algemeen goed, met snelle reactietijden en duidelijke informatie over de producten. Klanten zijn tevreden met hun aankopen en vinden het fijn om met het bedrijf te communiceren (85%). Sommigen vinden echter dat er ruimte is voor verbetering in het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen (15%). Over het algemeen is de communicatie van Skogen positief, maar er kunnen nog wat kleine verbeteringen worden aangebracht.

“tevreden met mijn aankoop”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

charlotte - 5 maanden geleden

  • hoge kwaliteit
  • vakmanschap en oog voor detail
  • comfortabel
  • tevreden met mijn aankoop