Stormgain

7 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.2 voor Stormgain komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Stormgain gevonden hebben:

ErvaringenSite (4)
TrustPilot (3)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De bezorging van Stormgain heeft gemengde beoordelingen gekregen, met klanten die klagen over onbetrouwbaarheid bij geldopnames, diefstal van geld en blokkering van accounts na vragen (25%). Aan de andere kant zijn er ook positieve beoordelingen van tevreden klanten die geen problemen hebben ondervonden (75%).

“onbetrouwbaar platform voor geldopnames”

“Geld stelen”

“Geblokkeerd worden na vragen over account”

“100% oplichting”

👍 0   👎 4

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Herman - 8 maanden geleden

  • onvriendelijke klantenservice en gebrek aan reactie op e-mails
  • onbetrouwbaar platform voor geldopnames

CJ CJ - 3 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • Geld stelen
  • Geblokkeerd worden na vragen over account
  • Geen reactie op berichten krijgen
  • Fake positieve beoordelingen

Satu TV - 4 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • 100% oplichting
  • Verspil je tijd niet