Sympl

130 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Sympl komt uit 130 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Sympl gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (120)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Sympl heeft goede tools die gemakkelijk te gebruiken zijn (100%). Het platform is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, waardoor de ervaring pijnloos en moeiteloos is (100%). Helaas kan de klantenservice traag en onvolledig zijn bij het beantwoorden van vragen en kunnen er problemen optreden met het online platform (50%).

“Goede tools in gebruik”

“Traag en onvolledig antwoord op vragen, problemen met online platform”

👍 3   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

L. Verstraeten - 7 maanden geleden

  • Makkelijk vinden van droombaan
  • Goede tools in gebruik

vince - 8 maanden geleden

  • Traag en onvolledig antwoord op vragen, problemen met online platform
  • Tevreden met de gevonden kandidaat