Teachable

138 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 4.6 voor Teachable komt uit 138 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Teachable gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Teachable heeft enkele nadelen, waaronder een gebrek aan vertrouwen en opzettelijke tegenwerking bij annulering of terugbetaling (40%), onduidelijke refund policy en moeite om een refund te krijgen (60%), en moeilijkheden bij het opzetten van een account en het verkrijgen van een refund (80%). Daarentegen biedt Teachable geen refunds bij wijzigingen in abonnementsvoorwaarden en hanteert het een onnodig gedetailleerd proces (70%). Gezien deze problemen, wordt aangeraden om mogelijk te kijken naar alternatieve platformen zoals Gumroad, waar de betalingsstructuur meer in lijn is met de prestaties van de verkoper.

“price change, mentorship not as advertised, unclear refund policy, missing refund policy link”

“difficulty getting refund, delayed refund process, no access to courses, feeling scammed”

“refusal to refund”

“Gebrek aan vertrouwen, overweeg annuleren inschrijving.”

“Opzettelijk tegenwerken bij annulering of terugbetaling”

“Looking for alternative platform”

“Nightmare experience”

“Gumroad allow you to create online course, get paid when you get paid”

“If you are a hair stylist looking to sell online courses, do not go with Teachable go with Gumroad remember they don’t get paid until you get paid”

“Geen reactie na 30 dagen toepassing terugbetalingstermijn.”

👍 3   👎 15

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

sadie mae - 4 weken geledenTrustpilot 🔗

  • price change, mentorship not as advertised, unclear refund policy, missing refund policy link
  • merchant pressure to continue course, lack of customer service response
  • difficulty getting refund, delayed refund process, no access to courses, feeling scammed

Shimmy Morris - 8 weken geledenTrustpilot 🔗

  • opted me in without consent to auto renewal
  • charged $468 without consent
  • refusal to refund
  • delayed response

Alicia - 5 maanden geleden

  • Geen bevestiging of ontvangstbewijs na aankoop van online cursus.
  • Docent weet niets van inschrijving en vraagt om e-mailadres voor verzending cursussen.
  • Onduidelijkheid over waarom er geen bewijs/factuur is ontvangen en waar persoonlijke informatie blijft.
  • Mogelijkheid tot oplichting en fraude via de website.
  • Gebrek aan vertrouwen, overweeg annuleren inschrijving.

Jasper Vermeiren - 7 maanden geleden

  • Opzettelijk tegenwerken bij annulering of terugbetaling
  • Klantenservice in rekening brengen voor communicatie

Saara Junttila - 8 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Sudden reduction in courses allowed
  • High monthly fees
  • Limited course publishing without prior notice
  • Difficulty in fulfilling promises to customers
  • Looking for alternative platform

Conrad - 10 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Nightmare experience

MYKIESHA MCCLENDON - 10 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • They make things too difficult creating an online course and understanding action buttons
  • Teachable charge upfront fee, then take fees out of payments
  • Gumroad allow you to create online course, get paid when you get paid
  • If you are a hair stylist looking to sell online courses, do not go with Teachable go with Gumroad remember they don’t get paid until you get paid

joe ledesma - 12 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • leeg gekocht.
  • 90% onvolledig.
  • Eigenaar gehackt, duurt te lang om te repareren.
  • Geen reactie na 2 weken.
  • Autoreply op terugbetaling.
  • Leermomentum wordt snel tenietgedaan.
  • Teachable-platform is vatbaar voor oplichting.
  • Email-support is niet-bestaand.
  • Oplossingsconcept is gebrekkig.
  • Geen reactie na 30 dagen toepassing terugbetalingstermijn.
  • Klantenproblemen niet opgelost.
  • Teachable blijft promoten zonder oplossing betaalde problemen.

Michael - 12 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Received refund for incorrect payment
  • No response to communication
  • Secure payment through PayPal

Sherry - 14 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • refused to honor refund policy
  • course content not as promised
  • creator did not respond to refund request
  • no response from Teachable

Way of Consciousness - 17 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Couldn't set up account due to country regulations, Lack of response from customer service, Unnecessary level of detail required, Difficulty getting refund

Barbara Pál - 19 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Worst customer experience
  • Changed terms of subscription without notice
  • Forced to upgrade for more features
  • No refund policy for changes in subscription terms
  • Unlimited courses no longer allowed

Produttore - 21 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Account cancelled without refund
  • Amateurish page builder tool
  • Limited in creating nice-looking Sales pages
  • Frustration with page builder tool
  • Abrupt account closure
  • Partial refund after multiple complaints
  • Company needs improvement in service

TR A - 21 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • horrible customer support
  • coaching schemes
  • bad rushed video
  • refund policy confusion