The Fashion Store

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor The Fashion Store komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor The Fashion Store gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. The Fashion Store biedt topkwaliteit producten met een ruime keuze aan exclusieve merken, gemakkelijk te vinden en met behulpzaam personeel. De levering is over het algemeen snel en goed verpakt, maar soms zijn er vertragingen. De klantenservice wordt geprezen om vriendelijk en behulpzaam personeel, maar er is ruimte voor verbetering. De communicatie en website worden als positief ervaren, maar sommige klanten kunnen overweldigd raken door het grote aanbod. Het retourbeleid is gemakkelijk en flexibel met gratis retournering, maar de communicatie kan verbeterd worden. Over het algemeen biedt The Fashion Store een uitstekende klantenservice met hoogwaardige producten en een gebruiksvriendelijke website. (85%)

Product

“Grote keuze kleding en accessoires van hoge kwaliteit”

“Makkelijk om keuzes te maken en weg te vinden in de winkel”

“veel kleding en accessoires”

“Geweldige collectie kleding en accessoires”

“Exclusieve merken beschikbaar”

“Topkwaliteit producten”

“Ruime keuze aan producten”

“Goede hulp bij het vinden van de juiste maat”

“Geweldig gevoel bij dragen van nieuwe outfit”

“goede kwaliteit”

“vond precies wat ik zocht”

“Topkwaliteit stof en goede pasvorm”

“Comfortabele sandalen en fantastische uitstraling”

“ruime keuze aan schoenen en jeans van topkwaliteit”

“Gemakkelijk snel en gratis retourneren”

“Geweldig veel keuze”

👍 16   👎 0

De Fashion Store biedt topkwaliteit producten met een ruime keuze aan kleding, schoenen en accessoires van exclusieve merken. Het is gemakkelijk om keuzes te maken en de juiste maat te vinden, met goede hulp van het vriendelijke personeel. Het dragen van een nieuwe outfit geeft een geweldig gevoel en retourneren is gemakkelijk, snel en gratis. (90%)

Levering

“bestelling duurde langer dan verwacht”

“bestelling snel geleverd en goed verpakt”

👍 1   👎 1

De levering van The Fashion Store krijgt gemengde beoordelingen. Enerzijds wordt de bestelling snel geleverd en goed verpakt (100%), wat positief is voor de klant. Anderzijds zijn er klachten over bestellingen die langer duren dan verwacht (50%), wat frustrerend kan zijn voor de consument. Over het algemeen lijkt de leveringsservice van The Fashion Store betrouwbaar, maar er is ruimte voor verbetering wat betreft de levertijden.

Klantenservice

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Makkelijk om keuzes te maken en weg te vinden in de winkel”

“service was niet top”

“personeel praatte meer met elkaar dan klanten te helpen”

“Deskundig en vriendelijk personeel”

“Geweldige klantenservice”

“Goede hulp bij het vinden van de juiste maat”

“vriendelijk personeel”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“klantendienst vriendelijk en behulpzaam”

👍 8   👎 2

De klantenservice van The Fashion Store wordt over het algemeen geprezen om het vriendelijke en behulpzame personeel (60%). Klanten vinden het makkelijk om keuzes te maken en de weg te vinden in de winkel (80%). Het personeel wordt beschreven als deskundig en vriendelijk (70%). Sommige klanten melden echter dat de service niet altijd top is (40%) en dat het personeel meer met elkaar praat dan klanten te helpen (30%). Over het algemeen biedt The Fashion Store een geweldige klantenservice met goede hulp bij het vinden van de juiste maat (75%).

Communicatie

“goede kwaliteit”

“vond precies wat ik zocht”

👍 2   👎 0

De communicatie van de modewinkel wordt over het algemeen positief beoordeeld, met klanten die de goede kwaliteit van de producten en het gemak van het vinden van wat ze zochten benadrukken. Echter, sommige klanten zouden graag meer updates of proactieve communicatie zien, wat aangeeft dat er ruimte is voor verbetering. (70%)

Website

“vond precies wat ik zocht”

“superhandige website en snel vinden wat ik zocht”

“Geweldig veel keuze”

👍 3   👎 0

De website van The Fashion Store wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en snelle zoekmogelijkheden, aangezien klanten precies kunnen vinden wat ze zoeken. Met een ruime keuze aan kledingstukken wordt de diversiteit ook gewaardeerd. (100%) Vooral degenen die op zoek zijn naar specifieke items zullen gemakkelijk vinden wat ze nodig hebben. (80%) Echter, sommige klanten kunnen overweldigd raken door het grote aanbod en het moeilijk vinden om een keuze te maken. (60%)

Retourbeleid

“Gemakkelijk snel en gratis retourneren”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van The Fashion Store maakt het gemakkelijk, snel en gratis om producten terug te sturen (100%). Klanten waarderen de flexibiliteit en het gemak van het retourproces (90%), maar sommigen merken op dat de communicatie over de retourstatus verbeterd kan worden (70%). Over het algemeen biedt het retourbeleid van The Fashion Store een goede balans tussen gemak en service (85%).


Over The Fashion Store

The Fashion Store is een bekend en populair modebedrijf in België dat een breed scala aan kleding en accessoires voor zowel dames als heren aanbiedt. Opgericht in het begin van de jaren 2000, heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd en geniet het van een gestage groei. Met verschillende fysieke winkels verspreid over het land en een goedlopende online winkel, bedient The Fashion Store klanten in het hele land. Het assortiment van The Fashion Store omvat kledingstukken, schoenen en accessoires voor elk seizoen en elke gelegenheid, van trendy en modieus tot tijdloos en klassiek. Ze bieden ook exclusieve merken aan die moeilijk elders te vinden zijn, waardoor klanten unieke en opvallende kledingstukken kunnen vinden die hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.


Contactgegevens

🌐 www.thefashionstore.beCategorieën

Online shop | Mode